Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

ciekawe czy samych Beastmasterów będzie można kupić
Skoro hydra będzie plastikowa, to obsługa też. A plastików w blisterkach nie sprzedają.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

ja chcialbym Hydre z bliska zobaczyc, mam nadzieje ze bedzie fajniejsza do pomalowania niz obecna...bo zeby obecna pomalowac to trzeba bylo miec anielska cierpliwasc albo wziac suchy pedzel i pojechac po calosci...

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Totalne zło i destrukcja w końcu ta armia zaczyna wyglądać jak powinna !!! :D Czarodziejka co prawda przypomina mi maga z WE, ale to są nowe figsy w końcu na nie czekaliśmy tyle czasu :D Ja tam nie będę narzekać pół armii starych figurek pół nowych i czad :> no to teraz pozostaje nam czekać na nowy CoB.
Obrazek

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Wszystko fajnie, tylko Hydra ma za cienkie szyje w stosynku do głów (a może raczej za duże głowy?). Ale można zawsze szyje pogrubić green stuffem :) A CoK wolę starych - zawsze wolę głowy w hełmach (szczególnie zakrytych), niż gołe. Tak więc starsi rycerze są fajniejsi, bo wszyscy mają zasłaniające twarz hełmy. Rycerze z 6 edycji + CO z 7 edycji i mamy super figsy :) W ogóle ci nowi CoK coś mi przypominają Blood Knightów.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

mi się tam wszystko podoba :P

pewnie jeszcze możemy zobaczyć nowy rydwan albo repacka z nowymi Zimnymi

a ta hydra mi się podoba z tymi głowami :P ale ja lubię Alienów :P

Awatar użytkownika
Elvis
Chuck Norris

Post autor: Elvis »

figsy miażdżą :twisted:
hydra moze mniej ale obsluga niezla ;)

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

No, ale głowy hydra jak się na nie patrzy są przerażające nie to co 6 edycyjne O_o no i wydaje się przepotężna.
Obrazek

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

hydra jest *** ;)

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

n1! Mi tam sie wszystko podoba :) CoK wyglądają bardzo dynamicznie. Hydra nieźle fajnie zrobiona taka groźna. Reszta to wiadomo ze *** :)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Nareszcie można tą armię nazywać Mroczna :)
Obrazek

Awatar użytkownika
dziekanotr
Wodzirej

Post autor: dziekanotr »

oooj, bez przesady ;) teraz ta 6ed. rowniez mozna bylo nazwac mroczna, ale ta jest poprostu *** ;) moze beda jeszcze jakies zdjecia;) Hero podoba mi sie chyba najbardziej

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Kociołek to będzie napewno nowy? Czy to raczej zajeżdźa ostrą plotką?
Obrazek

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

Hydra wyglada jak zaprojektowana przez Hansa Rudolfa Gigera. Mam jednak co do niej mieszane uczucia. Reszta za mala zeby mozna bylo ocenic. Napewno ten lysy kolo z kita w dolnym prawym rogu nie wyszedl jak powinien. Coki chyba beda fajne.

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

Corvus Albus pisze:Kociołek to będzie na pewno nowy? Czy to raczej zajeżdźa ostrą plotką?

miał jeździc to powinien być nowy

a co do figsów to:
- hydra: spoko
- magiczka tak jak mówił jankiel prezentuje się dość groteskowo ale ogólnie jest spoko :wink:
-CoKi świetne tylko głowy trochę do dupy takie jakieś :?
- korsarze świetni :wink:
- heros z inną głową i bronią byłby wporządku

a ogólne wrażenie to mroczne i wogóle takie jakie powinno być :D
Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, o 09:35 przez Vincent, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

CoKi będą plastikowe więc raczej będzie ładnych kilka opcji złożenia, IMO na zdjęciu są pokazane jak najbardziej różne możliwości....
Magiczka raczej też będzie miała kilka opcji

a całość może wydawać się średnia ale większość to kwestia malowania i słabego zdjęcia.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Mnie sie nowa hydra podoba, *** klimatyczna. Z pokazanych do tej pory figurek najbardziej podeszli mi chyba corsarze i wspomniana bestyjka, mroczni...tacy jak powinni byc imo... CoK spoko, tylko jak ktos juz wspominal glowy jakies takie malo, ze tak powiem elfickie...tak samo bohaterowie na cold'ach, no ale to moze wina zdjec...Polaczenie 6ej i 7mej edycji i beda :shock: DE sie prezentowac...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Panowie, bardzo proszę: wyrażajcie się. Jeśli brakuje Wam epitetów, to ich w ogóle nie używajcie. Nie mam ochoty cenzurować kolejnych postów. Zamknę Wam ten temat i na tym się skończy.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

sorra...

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

No tak ! Zamknij wszystkie tematy i niczego nie będzie :D

To, że jedna czy dwie osoby nie potrafią się wyrazić to nie powód aby zamykać temat. A po drugie, już jeden zamknęłaś i de facto powstał nowy - dotyczący tego samego tyle że pod innym tytułem. I zamiast jednego tematu o przyszłym podręczniku, są dwa.

Nie lepiej zostawić jeden temat, którym ludzie mogą sobie dowolnie tworzyć i zamknąć go po prostu za 3 tygodnie, jak już będą precyzyjne informacje o nowym AB, co umieści się w nowym temacie ? Wówczas będzie można wywalić połowę subforum :P

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Może by został, gdyby co poniektórzy nie zaczęli pisać dwóch stron głupot o tym, kto mam prawa autorskie do RBT.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Zablokowany