Warsztacik od Kol0
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzięki za dobre słowoAsassello pisze:to zaden wiatr.. koles sie po prostu dynamicznie obraca, przez co tak mu sie ułozył plaszczyk.. a sztandar jest w czyms namoczony i jest sztywny, dlatego nie poddaje sie tak łatwo siłom natury
Wielkie dziękimonsterstar pisze:dla mnie bomba.
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Nie nadążam muszę do ciebie wpaśc zobaczyc te figsy w końcu.
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Bardzo mi się podobają Driady (fajnie pomalowane)
Chorąży też fajny ale musisz coś zrobić z tymi włosami albo daj inną głowę .
Chorąży też fajny ale musisz coś zrobić z tymi włosami albo daj inną głowę .
no mogłeś ciekawszą główkę znaleźć dla bsb;) no i wydaje mi się że ma małego garba.
poza tym zapowiada się nieźle, prosta konwersja a na bsb powinno pasować;)
czekam na malowanie.
czekam na malowanie.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
likwidator pisze:(...)ale musisz coś zrobić z tymi włosami albo daj inną głowę .
A mi właśnie ta głowa się bardzo podoba Tak jakoś jest taka zwykła. Nie chciałem żeby była widoczna z 5 kmloler pisze:No mi też ta głowa jakoś nie odpowiada
Co do głowy to... A co do garba do chyba wina zdjęcia bo to w rzeczywistości wygląda na ułożenie futra.vocal pisze:no mogłeś ciekawszą główkę znaleźć dla bsb;) no i wydaje mi się że ma małego garba.
czekam na malowanie.
Malowanie już zacząłem więc trzeba poczekać
Pozdrawiam
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Od tego jak głowa wygląda nic nie chcę ale to troszeczkę dziwnie wygląda jak flaga wieje to tyłu a włosy do przodu.
Zrozumiem ciebie tylko w tedy kiedy powiesz "ZAWIROWANIA POWIETRZA"
Asassello już to dokładnie wytłumaczył A do swojej fryzury używa dobrego żelulikwidator pisze:Od tego jak głowa wygląda nic nie chcę ale to troszeczkę dziwnie wygląda jak flaga wieje to tyłu a włosy do przodu.
Prawie skończony, daję fotki bo jestem ciekaw waszych opinii
W sumie do dokończenia zostały kryształki na sztandarze, drewniana część sztandaru, przymocowanie go do podstawki, oczy i freehand'y... Te dwa ostatnie dla mnie najtrudniejsze Mimo wszystko mam nadzieję że wyjdą dobrze
Tak to wszystko wygląda, w sumie to jestem z siebie zadowolony, szczególnie z konwersji, płaszcza oraz skórzanej zbroi
Delikatne, lecz mam nadzieję że zauważalne cieniowanie sztandaru
Zastanawiam się czy nie wyciągnąć jeszcze tego płaszcza...
Proszę o komentarze
Pozdrawiam
W sumie do dokończenia zostały kryształki na sztandarze, drewniana część sztandaru, przymocowanie go do podstawki, oczy i freehand'y... Te dwa ostatnie dla mnie najtrudniejsze Mimo wszystko mam nadzieję że wyjdą dobrze
Tak to wszystko wygląda, w sumie to jestem z siebie zadowolony, szczególnie z konwersji, płaszcza oraz skórzanej zbroi
Delikatne, lecz mam nadzieję że zauważalne cieniowanie sztandaru
Zastanawiam się czy nie wyciągnąć jeszcze tego płaszcza...
Proszę o komentarze
Pozdrawiam
Ogólnie bardzo mi się podoba, widać, że się nad nim postarałeś. Ładne przejścia i w ogóle czysty super model
jednak nie podoba mi się sztandar. jak mówisz jest cieniowany jednak imo trzeba by go jeszcze trochę wyciągnąć. Mógłbyś jeszcze podkreślić mu usta to by chyba lepiej było
jednak nie podoba mi się sztandar. jak mówisz jest cieniowany jednak imo trzeba by go jeszcze trochę wyciągnąć. Mógłbyś jeszcze podkreślić mu usta to by chyba lepiej było