Wygrał kto miał wygrać.TomCio pisze:Kurde. Ruda kapocha wygrała taniec z gwiazdami.
Pudzian sam sobie odebrał zwycięstwo mówiąc że on "już wygrał".
Zresztą, Walachowa jest słodka.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fanatyk pisze: Zresztą, Walachowa jest słodka.

Ktoś mi kiedyś powiedział że mam kiepski gust polityczny (wiadomo jaki), kiepski gust muzyczny (wiadomo jaki) i kiepski gust w kobietach...Tomash pisze:Dajcie chłopakowi spokój, nie od dziś wiadomo, że jego gust w temacie kobiet jest.... uzupełniający się z gustami większości obecnych tu facetów

Widziałem ładniejsze...Jak można nie docenić urody Walachowej...przecież to jest naturalne piękno...żadne tapety, operacje - naturalne piękno...
Tomciu.TomCio pisze:Nawet nie wiecie ile typa na Pudziana słało.
Garniakiem? Nieeee :] Czymś lepszymSkavenblight pisze: Czym może oczarować Pudzian? Garniakiem?
.
hehe popieramTo ktoś z Was ogląda ten telewizyjny krap? Shocked
Zazdroszczę nadmiaru czasu Wink
Wcale nie shit, to jest z najlepszych programow rozrywkowych od dawien dawna. Chyba nie zdazylo mi sie obejzec calego od poczatku do konca, ale zawsze prosilem mame zeby mnie wolala jak bedzie co ladniejsza dupka tanczyla (bron boshe walachszczurek pisze:hehe popieramTo ktoś z Was ogląda ten telewizyjny krap? Shocked
Zazdroszczę nadmiaru czasu Wink
Ja czasem lukne z przymusu (jak przy kompie siedze) kiedy stara badz siora ogladaimho wielki shit
Release the Przemcio!