Front Wschodni w TV

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Front Wschodni w TV

Post autor: Karli »

W tą sobotę chlopaki z naszego klubu prezentowali czym jest warhammer w TVP3. Zapraszam do obejrzenia:

http://www.youtube.com/watch?v=ad_i4BfQqhc

pozdro!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Ci kolesie od gier komputerowych to byli tacy spięci bez powodu, czy ich przed programem obiliście i się bali powtórki? :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Mysle ze bali sie inferno ;p Albo pamietali jeszcze co im tydzien temu wczesniej zrobil sw. Barbara na turnieju ;-)

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Bitewniaki wyszły dużo lepiej, Ci od CS'a jakoś tak plewnie wyszli ;)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

mi tam trudno ocenic kto wypadl lepiej ... ale pewnie wiekszosc zwyklych zjadaczy chleba wybralo by gry komputerowe ... chlopaki od bitewniaka mogli powiedziec kilka dodatkowych kwesti

1. warhammer nie stwarza tylu ograniczen co gra komputerowa
2. gra na kompa ma zywotnosc od kilku dni do kilku tygodni ... w Wfb mozna grac cale zycie
3. Koszt figurek nie musi byc tak ogromny bo jak ktos umie sie zakrecic to mozna kupic figurki za grosze

takich przykladow mozna wymienac bez konca ...
fajnie ze wogule taki program powstal i dzieki za umieszczenie linka

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Super :) Pozdro Bialystok !

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Białystok wygrał bitwę... :twisted: A co do rekrutacji to zwijanie języka w trąbkę to dyskryminacja, bo to zdolność genetyczna... :P

Na miejscu chłopaków bałbym się stać koło pedałka prowadzącego... :lol2:

A tamci nawiedzieni gracze komputerowi jak chcą coś z ketchupem to niech sobie frytki kupią... :twisted: Poza tym, że byli żałośni, bo ich argumenty nie prowadziły do niczego, to jeczcze zaprezentowali sobą poziom inteligencji neandertala - "Chcę coś, byle było dużo krwi...".... Żal...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Kilka procent poulacji nie jest w stanie zwinąć języka w trąbkę :)

Fajny materiał, ciśnijcie młóckonoszy!

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Ja zaluje tylko ze zadalem pytanie o koszty gier a nie o to ze grajac na kompie nie ma sie kontaktu z ludzmi, mysle ze te byloby lepsze.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, o 20:09 przez Zulus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

ja odniosłem wrażenie, że ci od gier komputerowych mieli jakieś kompleksy...

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

Prowadzący powinien podsumować, że w bitewniakach trzeba więcej myśleć a w grach już tak nie :P :o

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Szkoda, że Linux nie występował w takim programie... Pobiłby przeciwników ich własnymi rękami... :P :twisted:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Program byl o 18 30. Z Linkiem musialby byc po 22 ;)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Nie mielismy wplywu na scenariusz, to bylo doslownie 7 minut - ciezko powiedziec w tym czasie wszystko, co by sie chcialo ;).

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

bez komentarza... ciekawe co by Ci studenci od kompa powiedzieli o RPG o tym prowadzącym nie wspomnę... ludzie którzy nie wiedzą o co chodzi są po prostu... brak mi słów... sam spotykam się z takimi osobami i z podobnym traktowaniem po prostu żenada... :) ale ważne że był taki program <OK>

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Żeby osiągnąć dobry wynik w grach komputerowych trzeba grać więcej niż w battle`a, taka prawda. Po za tym jak doliczysz 2000 zł na kompa to już figurki wychodzą taniej
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Menace
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Menace »

W sumie do prowadzącego nic nie mam. Starał się być w miare obiektywny.. To, że nie za bardzo wiedział o co chodzi aż tak bardzo nie boli , bo program widać skierowany do laików.
Co do komp vs battl - Inne gry, na inne rzeczy skierowany jest nacisk nie ma co porównywać za bardzo. Sam lubie sobie pograć w gry na kompie czasami

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Każdy lubi, ale nie ma nawet porównani w grze na żywo w batla z wirtualnym rozwalaniem hord zombich... Jak dla mnie wybór jest prosty... 8)
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Mi sie osobiscie podobalo jak czarny w dosc zwiezly sposob (i chyba zrozumialy dla laikow) opowiedzial czym jest WFB.

Z kolei jak zobaczylem jak prowadzacy zwija jezyk w rurke to niemal spadlem ze smiechu z krzesla. To jest motyw, ktory kiedys spontanicznie powstal w pociagu po procentach jadac na jakis turniej. Kolega chcial dolaczyc do klubu, a my dla zgrywu chcielismy mu to uniemozliwic, i powiedzielismy ze go przyjmiemy jak:
- wygra z zulusem,
- zrobi kominiarza,
- zwinie język w rurke (a wiedzielismy wlasnie ze on nie moze tego zrobic :lol:)

i tak juz jakos zostalo, a kumpla do klubu pozniej i tak wzielismy chyba :)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

CzarnY pisze:Nie mielismy wplywu na scenariusz, to bylo doslownie 7 minut - ciezko powiedziec w tym czasie wszystko, co by sie chcialo ;).
Ale i tak bardzo spoko wyszło.

ODPOWIEDZ