Możecie mi coś poradzić jak grać na defensy różne? Chodzi mi o głównie krasiowe, zawsze mam z nimi problem i nie wiem jak się za to zabrać. Moje rozpiski są "thurionowate"

Moderator: JarekK
akurat kowadlo nie jest najgrozniejsze... najgorsze sa klopy i MRoChallenge, kowadlo to zatrzyma jeden odzial, a jak mamy ich duzo, to tragedii to nie robi, szczegolnie jak zaczniemy.. no chyba ze ktos wali ciagle duze runy, i rzuca 3 oddzialytrikk pisze:Zawsze można sie skitrać za górko-lasami i liczyć, że kowadło wybuchnie ;]
Bardzo optymistyczne założenie, że to wszystko dolecijeden patent jaki mam, to kontrowane master rune of challenge, prosto... zalatujemy smokiem od boku, na odzial z Mroc nacieramy khornikami/dragon ogrami, jezeli oddzial odwroci sie by challengowac smoka, dostaje wtedy khorniki/dragon ogry od boku... (patent dziala jak zaczniemy) jesli nie to moze byc roznie...
Taaak, istota i esencja hord chaosu, mortale - 40 modelito wiadomo ze bestie sobie lepiej radza z defensam i... ale za to gorzej z ofensami i same stanowia slabszy ofens od mortali
ja bestii nie lubie, nigdy nimi nie gralem, a istote armii chaosu stanowia dla mnie Mortale, ze wspomagaczami... zawsze lubilem motyw wypasionego lorda na smoku
leca do ciebie:TomCio pisze:
Bardzo optymistyczne założenie, że to wszystko doleci. W pierwszej kolejności się strzela z klopy do smoka, z drugiej w Dragon ogry, a z organów do kawy, potem patrzymy co nam najbardziej zawadza i to z kowadła spowalniamy.
No dokładnie, jak już pisałem ostatnio dostałem masakre od chaosunie ma co teoretyzowac, w czasie gry wszsytko wychodzi
Najwyraźniej zwykła plewa jesteś ;]TomCio pisze:No dokładnie, jak już pisałem ostatnio dostałem masakre od chaosunie ma co teoretyzowac, w czasie gry wszsytko wychodzi, pomyśleć, że na początku wyglądało na masakre dla mnie
.
zapomniałeś o sorcererze na koniu^^ Łamaczu krasnoludzkich klocków;]thurion pisze:
leca do ciebie:
2 spawny slaanesha
dragon ogry
2x minotarury
2x latacze
2x konni maruderzy (psow nie licze, bo to nic nie zrobi)
rycerze
exalted na deamonic mouncie
smok
w co strzelasz? jak ja zaczne, jestest prawie na bank zjedzony, jak ty, to biore strone i kitram 1000pkt za lasami a proboje cos zrobic lataczami itp..
czy przypadkiem tak ie zrobiles z dimitrem na "lesnych wrotach"??TomCio pisze:
. W pierwszej kolejności się strzela z klopy do smoka, z drugiej w Dragon ogry, a z organów do kawy, potem patrzymy co nam najbardziej zawadza i to z kowadła spowalniamy.
.