HaNarożny pisze:Nie czesto, ale czasem bolczyk ture wytrzymuje a potem czasem sie kontruje, a wtedy to i oddzial ktory ratowal bolca jak i jego zaloga gdzies nam pobiegna.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Yudokuno
HaNarożny pisze:Nie czesto, ale czasem bolczyk ture wytrzymuje a potem czasem sie kontruje, a wtedy to i oddzial ktory ratowal bolca jak i jego zaloga gdzies nam pobiegna.
a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.jeżeli DE będą mieć hatred na wszystko to to będzie dopiero masakra.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
ooo... a to chyba przeoczyłam. Ale co w takim razie z hate'em na HE?Narożny pisze:a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
Toz to wiadomo od dawna, ze DE maja hatred. Szaman to nawet pisal. Chyba nie trzeba sie tak kryc z tym za ' to może się zdarzyć'![]()
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ethernal Hatred, jak u BGYudokuno pisze:ooo... a to chyba przeoczyłam. Ale co w takim razie z hate'em na HE?Narożny pisze:a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
Toz to wiadomo od dawna, ze DE maja hatred. Szaman to nawet pisal. Chyba nie trzeba sie tak kryc z tym za ' to może się zdarzyć'![]()
watpie... asf nie dostaja wiec dlaczego nieli by sloty im dac inne? zbajac gw to i tak jakos armie przegnaPaku pisze:Heh a ja jako gracz HE uważam że powinniście mieć podobną kompozycie armii do HE czyli na 2k+
2+ core, 0-6 specjali (tutaj harpie i BG), 0-2 rare (bolce, kocioł, hydra)
war altarGW już nie tworzy jednostek typu 0-1.... chyba że o jakiejś nie wiem