no i widac ze tk nie tnie wogole... bo imo najlepsze sa na kinguFurion pisze:Duży lisz + mały lisze + prince = 9 kości. Nawet Icon Bearer się zmieści.ograniczenie do 9 kosci jest ok, ale do czasu. niektore armie latwiej sobie wygeneruja wiecej kosci, za to maja slabsze inne czesci armii. ta wieksza ilosc pd je balansuje. moze nie odnosi sie to do demonow czy vc, ale... np. tk bez magii nie istnieja praktycznie.
a ty bys ich wystawil ?To nie wystawiaj skinków. Nikt Cię do tego nie zmusza. Saurusów wystawiaj do woli, bo to rankowa, niestrzelająca piechota.obcinanie slotow core lizakom w tej chwili tez zaczyna sie mijac z celem. ta armia jest coraz slabsza wystawiana na skinolach.
to prawda, ale dalej uwazam, ze st wcale nie jest taki przegiety. latwo sie sklada od bolcow i silnych herosow zadasz 4 rany i sie warzywi.Bzdrua. Zwłaszcza po najnowszej erracie.czolgi nie sa takie pakerne jak by sie wydawalo,
Steam Tanki z 2 do 1, to dobre rozwiązanie. Masz 300 pts więcej na inne zabawki.
demony sa bardziej wygiete od vcPrzyłączę się dotłumów: Zwłaszcza VC i Demony (co do tych ostatnich jeszze do końca przekonany nie jestem)wszystko sie jakos balansuje.
czytalem i co mnie obchodzi ze beda narzekac ze figurek nie maja? ja bede narzekac, ze nie mam limuzyny z szoferem, to zrobisz tak, ze bede mial?Ten CS nie traktuje o nudnych rozpiskach. Taki przez Ciebie zaproponowany nic nie zmieni, a gracze będą tylk arzeka, że figurek nie mają.ja jestem dlatego za drobnym cs'em slotowym, obcinajacym raczej monotonne rozpiski, minimalnie magie, niz wszystko...
A mówiłeś, że czytałeś pierwszą stronę
pozraiwam
Furion
poza tym troszke zmieni. i w tym sek zeby nie zmienil za wiele, bo zeby zmienic wiele to trzeba, tak jak napisales w pierwszym poscie, zrobic calkiem od nowa wszystkie podreczniki...