![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jakos tak z braku laku maluje lurtza.
oto i on.
aaa! byłbym zapomnial.
pamiętacie mojego goblina? ten scupult? szukam kogos kto by go pomalował
Lurtz:
![Obrazek](http://i148.photobucket.com/albums/s11/Siasiek/lutrz.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zauważ, że sama rzeźba ego nie oddaje - napierśnik ma szczelinę z przodu, a na skórzanym elemencie jej nie ma.Kol0 pisze:Bardzo fajny tylko... Czy Lurtz nie miał na górze pancerze czegoś skórzanego ?(Zdjęcie)
Gdybym ja malował ten model to bym to zaznaczył. Np. "oficjalne" malowanie przez GW tego nie zaznaczyło, jeszcze nie widziałem pomalowanej ze skórzanym elementem tej figurki. Co nie zmienia mojej opinii że ładnie wychodziTylko trochę mi się zlewa skóra z ubraniem ale może to tylko moje oczy
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Wiem, w tym miejscu jest wiązanie. Mimo to da się dostrzec wyraźne podobieństwa.Fingor pisze:Zauważ, że sama rzeźba ego nie oddaje - napierśnik ma szczelinę z przodu, a na skórzanym elemencie jej nie ma.Kol0 pisze:Bardzo fajny tylko... Czy Lurtz nie miał na górze pancerze czegoś skórzanego ?(Zdjęcie)
Gdybym ja malował ten model to bym to zaznaczył. Np. "oficjalne" malowanie przez GW tego nie zaznaczyło, jeszcze nie widziałem pomalowanej ze skórzanym elementem tej figurki. Co nie zmienia mojej opinii że ładnie wychodziTylko trochę mi się zlewa skóra z ubraniem ale może to tylko moje oczy
Fajne, chociaż gdybym nie wiedział czym ma być biały malunek na twarzy, to bym nie powiedział chyba, że to dłoń
mógłbympamiętacie mojego goblina? ten scupult? szukam kogos kto by go pomalował Wink jacys chetni? pozdrawiam Wink
a widziałeś gobliny do lotra? człowieku... wysokości snootlingów, a główki to mają wielkości ich nosów o_0zether pisze:Respekt, Siasek. xD Ja bym przy malowaniu takiej skali wymiękł po 10 min.