LOTR- Lurtz [wip]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
LOTR- Lurtz [wip]
huh... ale ta figurka jest malutka. wow! naprawde ciezko sie maluje
jakos tak z braku laku maluje lurtza.
oto i on.
aaa! byłbym zapomnial.
pamiętacie mojego goblina? ten scupult? szukam kogos kto by go pomalował jacys chetni? pozdrawiam
Lurtz:
jakos tak z braku laku maluje lurtza.
oto i on.
aaa! byłbym zapomnial.
pamiętacie mojego goblina? ten scupult? szukam kogos kto by go pomalował jacys chetni? pozdrawiam
Lurtz:
Mi sie wydaje że Lurtz miał bardziej zakazaną mordę... ta jest taka........... człowiecza xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Bardzo fajny tylko... Czy Lurtz nie miał na górze pancerze czegoś skórzanego ? (Zdjęcie)
Gdybym ja malował ten model to bym to zaznaczył. Np. "oficjalne" malowanie przez GW tego nie zaznaczyło, jeszcze nie widziałem pomalowanej ze skórzanym elementem tej figurki. Co nie zmienia mojej opinii że ładnie wychodzi Tylko trochę mi się zlewa skóra z ubraniem ale może to tylko moje oczy
Gdybym ja malował ten model to bym to zaznaczył. Np. "oficjalne" malowanie przez GW tego nie zaznaczyło, jeszcze nie widziałem pomalowanej ze skórzanym elementem tej figurki. Co nie zmienia mojej opinii że ładnie wychodzi Tylko trochę mi się zlewa skóra z ubraniem ale może to tylko moje oczy
Zauważ, że sama rzeźba ego nie oddaje - napierśnik ma szczelinę z przodu, a na skórzanym elemencie jej nie ma.Kol0 pisze:Bardzo fajny tylko... Czy Lurtz nie miał na górze pancerze czegoś skórzanego ? (Zdjęcie)
Fajne, chociaż gdybym nie wiedział czym ma być biały malunek na twarzy, to bym nie powiedział chyba, że to dłoń
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Wiem, w tym miejscu jest wiązanie. Mimo to da się dostrzec wyraźne podobieństwa.Fingor pisze:Zauważ, że sama rzeźba ego nie oddaje - napierśnik ma szczelinę z przodu, a na skórzanym elemencie jej nie ma.Kol0 pisze:Bardzo fajny tylko... Czy Lurtz nie miał na górze pancerze czegoś skórzanego ? (Zdjęcie)
Fajne, chociaż gdybym nie wiedział czym ma być biały malunek na twarzy, to bym nie powiedział chyba, że to dłoń
mógłbympamiętacie mojego goblina? ten scupult? szukam kogos kto by go pomalował Wink jacys chetni? pozdrawiam Wink
p.s- a co do lurtz-a napisz co jest pomalowane bo po tych kiepskawych fotach to sie ciężko domyśleć
pomalowany jest łeb, napiersnik, na-jajnik, dwa krotsze rękawy, i te paski skorzane co wiszą.
a widziałeś gobliny do lotra? człowieku... wysokości snootlingów, a główki to mają wielkości ich nosów o_0zether pisze:Respekt, Siasek. xD Ja bym przy malowaniu takiej skali wymiękł po 10 min.
lurtza też kiedyś malowałem, całkiem fajny model
a Tobie świetnie wyszła ta ręka, prawie jak na filmowa
eee... ręka? ktora przepraszam, bo ręki jeszcze nie zaczalem nawet