A od kiedy ??Jerzyn pisze:na kb i tak sie rzuca regenki...
Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Z tym podniesionym WS to ściema jak nigdy... bo we flafie pisze ze ich życie to wojna we flafie pisze że saurusy wsysały każdą horde...
A chłopi bretoni to 80% armi
co do KB zawsze sie rzuca wardy i regenki, przeciwko flaming nie ma regenki (of that I'm sure) zresztą he nie maja regenki to sie nie znam
A chłopi bretoni to 80% armi
co do KB zawsze sie rzuca wardy i regenki, przeciwko flaming nie ma regenki (of that I'm sure) zresztą he nie maja regenki to sie nie znam
Nie liczyłbym na to.laczenie giftow i mgic itemow - a kto to wie, moze wspolna pula, moze tylko gifty? Ciezko cokolwiek powiedziec.
Nie. na KB tylko wardyco do KB zawsze sie rzuca wardy i regenki
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jak myślicie ? Po wyjściu nowego AB na subforach armijnych pojawią się tematy typu: "jak ugryźć nowe DE ?" ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
bardszo dużo mu to da, nie to, ze on będize lepiej trafiać ale to, ze jego bezie trudniej trafić i robi się z deczka wygiete jak ma być tak mega tani, toz nawet 6 stadnardowych DP bezie mialo problem to pojechać, trafi 6 tylko (zakladając, że zaden nie dostal belta w oczka).Kellaris pisze:Bądźmy realistyczni, co temu warriorowi da WS 5?
Niektórych przeciwników będzie trafiał na 3+ zamiast 4+. Jakby 1-2 trafienia warriorem więcej mogły coś zmienić...
a reszta imo bardzo fajne zmiany
a co do BG vs piechota HE to BG wygrywają prawie z każdą nieznacznie nie licząc PG, z którą to przegrywają. Jak dostaną sztandar ASF to już zdecydowanie bedą kosić każdą piechote HE oprócz PG, któych wynik zależy w zasadzie od szarży...
Dlatego PG będą coraz częsciej widywani u HE i tak na nich gram do tryzmania BoS i jakiś wsparć, a teraz mogą sie okazać zdecydwoanie bardziej przydatni.
Nie chciał bym tego, gdyz to oznaczało by ze DE to kolejna Armia PG ~.~ A tego chyba nikt z nas nie chce prawda?Ritchie pisze:Jak myślicie ? Po wyjściu nowego AB na subforach armijnych pojawią się tematy typu: "jak ugryźć nowe DE ?" ;P
Ja jestem bardzo sceptyczny do tych plotek aczkolwiek kazda masa plotek ma troche prawdy w sobie (przynajmniej częściowo).
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
czemu to gracze DE mają jakieś komleksy, że ich armia stanie się PG?GarG pisze:Nie chciał bym tego, gdyz to oznaczało by ze DE to kolejna Armia PG ~.~ A tego chyba nikt z nas nie chce prawda?Ritchie pisze:Jak myślicie ? Po wyjściu nowego AB na subforach armijnych pojawią się tematy typu: "jak ugryźć nowe DE ?" ;P
Ja jestem bardzo sceptyczny do tych plotek aczkolwiek kazda masa plotek ma troche prawdy w sobie (przynajmniej częściowo).
Przecież już jest jasne, że będzie mega silnia, po prostu jak reszta nowych booków, to żle?
no wiadomo. . . heheGarG pisze:Nie chciał bym tego, gdyz to oznaczało by ze DE to kolejna Armia PG ~.~ A tego chyba nikt z nas nie chce prawda?Ritchie pisze:Jak myślicie ? Po wyjściu nowego AB na subforach armijnych pojawią się tematy typu: "jak ugryźć nowe DE ?" ;P
buahahahahahahahahhh. ..
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahhahahhahhahhahahhah. . .
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!1111
Naprawdę w to wierzysz ?
Ludzie mają prawo do przegiętych DE. Wygięty book należy nam się jak psu buda Czekaliśmy tyle lat. Tyle długich, ciągnących się jak guma balonowa lat. I teraz gdy w końcu nadszedł ten długo wyczekiwany moment, nie - powtarzam - nie zadowolimy się jakimiś ochłapami. Nie, nie, nie i nie Bo nam się po prostu należy I jeśli na ulicy, spyta mnie kto kiedyś: czy chcę giętego AB dla DE to ja powiem, że nie chcę. O nie ! Bo ja tego RZĄDAM !
Chyba każdy racjonalnie myślący człowiek się ze mną zgadza ?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2008, o 18:23 przez Ritchie, łącznie zmieniany 1 raz.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
eee, literowka z tym kb. myslalem, ze napisalem "nie"
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Każdy kolejno wychodzący Book jest wygięty jeśli nasz dobry to po prostu na tle innych będzie słaby i powtórzy się historia z 6 ed, wiec nie rozumiem czemu te narzekania. Jak na DE rzuci się banda dzieciaków to trudno, pograją sobie pocieszą się a potem wyjdą nowe przegięte Ogry i zaczną nimi grać a my dalej pozostaniemy przy DE.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
ja tam widze same superlatywy takiego myślenia jak powyżej
banda dzieciaków pogra, znudzi się i tyle tanich figureczek na allegro
gdyż teraz do pelni szczęscia potrzebuje jakieś 3k DE i będe mial elves razy trzy po trzy z większą domieszką hajów
czyż to nie wspanieae
gdyż teraz do pelni szczęscia potrzebuje jakieś 3k DE i będe mial elves razy trzy po trzy z większą domieszką hajów
czyż to nie wspanieae
Możesz sobie mieć nawet 3k DE, ale w głębi duszy zawsze będziesz hajelficką kluchą i tak będziesz postrzegany na tym subforum ;pKosa pisze:ja tam widze same superlatywy takiego myślenia jak powyżej
czyż to nie wspanieae
ja chce 3k DE na podstawki do HAJÓW
bo teraz to wstyd ich tam dawać
a chyba, że tak. . .Kosa pisze:ja chce 3k DE na podstawki do HAJÓW
no, ale jakbyś kiedyś jednak chciał zostać prawdziwym Dark Elfem to na dobry początek zmień avatara i podpis
No widzę, że się porządna armia zapowiada . Wreszcie.. Najważniejsze, żeby była lepsza od aktualnej.. ale to chyba nie jest trudne do zrealizowania . Z resztą jakie by nie były, ja i tak się będę cieszył - że je odświeżyli, i dalej nimi grał.
wszystkie jednostki sa lepsze niz byly, nie ma nic slabszego, takze jest wporzo
sa, maja wiecej sily i hate przynajmniej tak wynika z plotek