a co? moze zamierzasz wpasc?Jasiuuu pisze:i super ja tez tak glosuje (duzy i parowka )
Turnieje na AWANGARDA 2008
Oj nie przesadzaj z rozmiarem parowki. 
Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow
.
Edit: aha i fajnie by bylo nie grac na laczonych stolach (tylko na duzych jak sa duze a na malych jak sa male).
Ale w sumie nie wiem czemu tak narzekam, i tak to wszystko to szczegoly a ja i tak pewnie bede.

Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow
Edit: aha i fajnie by bylo nie grac na laczonych stolach (tylko na duzych jak sa duze a na malych jak sa male).
Ale w sumie nie wiem czemu tak narzekam, i tak to wszystko to szczegoly a ja i tak pewnie bede.
					Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 00:16 przez Marek G, łącznie zmieniany 1 raz.

wiem ze 3k na strone to dlugie bitwy.. ale w sobote posiedziec mozna dluzej - ok 3:15- 3:30 na bitwe...Marek Golan pisze:Oj nie przesadzaj z rozmiarem parowki.
Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow.
blatów skladac nie bedzie trzeba, wiec dla mnie jako organizatora dlugosc turnieju bedzie taka sama
a co do stołów to pewnie beda standardowe 72"... choc na 3k+ to mozna by sie pokusic na 96"

no i sie prawie wszystko wyjasniło.
Green Knight robi parówke w sobote, ja zajme sie treningiem przed Wejcherowem dnia nastepnego
szczegółowe regulaminy dzis lub jutro.
pozdrawiam

Green Knight robi parówke w sobote, ja zajme sie treningiem przed Wejcherowem dnia nastepnego
szczegółowe regulaminy dzis lub jutro.
pozdrawiam

zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).Cyel pisze:A moze 2250pts na Furionowy CS ?
kolejnym i chyba najwazniejszym czynnikiem jest to ze sporo graczy z checia przetestuje rozpiski na mastera w Wejcherowie
wiec pewnie pozostanie 2250 limited na zasadach Drakonu (moze z małym bonusem ode mnie)

Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórkoAsassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).
pozdraiwam
Furion
podobny, czyli system ograniczen działajacy na podobnych zasadach - wprowadza tylko troche inne wartowsci dostepnych jednostek.. a magie ma taka sama.Furion pisze:Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórkoAsassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).ale pisanie, że mój CS jest "bardzo podobny" do Euro sugeruje, że działa "bardzo podobnie", a tak nie jest
pozdraiwam
Furion
moja rozpiska na EURO miejsci sie tez w Twoim CS-ie, wiec dla mnie roznicy nie ma zadnej.
dla generałów Imperium pewnie tez nie.. bo oba CS-y ziebieraja im ich ukochany drugi czołg
jednak skutecznosci CS-a nie moge obiektywnie ocenic gdyz nie analizowałem zadnego turnieju w Twoim CS-em.
pozdrawiam