Turnieje na AWANGARDA 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Jasiuuu pisze:i super ja tez tak glosuje (duzy i parowka )
a co? moze zamierzasz wpasc? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

jacha :)

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Oj nie przesadzaj z rozmiarem parowki.
Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow :).

Edit: aha i fajnie by bylo nie grac na laczonych stolach (tylko na duzych jak sa duze a na malych jak sa male).
Ale w sumie nie wiem czemu tak narzekam, i tak to wszystko to szczegoly a ja i tak pewnie bede. :P
Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 00:16 przez Marek G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

to posiedzimy do 21:P to konwent wiec i tak będzie trwał długo... :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Marek Golan pisze:Oj nie przesadzaj z rozmiarem parowki.
Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow :).

Edit: aha i fajnie by bylo nie grac na laczonych stolach (tylko na duzych jak sa duze a na malych jak sa male).
Ale w sumie nie wiem czemu tak narzekam, i tak to wszystko to szczegoly a ja i tak pewnie bede. :P
wiem ze 3k na strone to dlugie bitwy.. ale w sobote posiedziec mozna dluzej - ok 3:15- 3:30 na bitwe...
blatów skladac nie bedzie trzeba, wiec dla mnie jako organizatora dlugosc turnieju bedzie taka sama ;-)

a co do stołów to pewnie beda standardowe 72"... choc na 3k+ to mozna by sie pokusic na 96" :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

Co za problem zaczynamy o 8 zapisy tak aby już o 9 grać, na 18.30 około koniec :)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Assaselo...luknij na to forum na dole. :wink:
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

no i sie prawie wszystko wyjasniło.

Green Knight robi parówke w sobote, ja zajme sie treningiem przed Wejcherowem dnia nastepnego :)

szczegółowe regulaminy dzis lub jutro.

pozdrawiam
Obrazek

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

A moze 2250pts na Furionowy CS ? :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Cyel pisze:A moze 2250pts na Furionowy CS ? :)
zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).

kolejnym i chyba najwazniejszym czynnikiem jest to ze sporo graczy z checia przetestuje rozpiski na mastera w Wejcherowie :)

wiec pewnie pozostanie 2250 limited na zasadach Drakonu (moze z małym bonusem ode mnie)
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Asassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).
Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórko ;-) ale pisanie, że mój CS jest "bardzo podobny" do Euro sugeruje, że działa "bardzo podobnie", a tak nie jest ;-)

pozdraiwam
Furion

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Furion pisze:
Asassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).
Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórko ;-) ale pisanie, że mój CS jest "bardzo podobny" do Euro sugeruje, że działa "bardzo podobnie", a tak nie jest ;-)

pozdraiwam
Furion
podobny, czyli system ograniczen działajacy na podobnych zasadach - wprowadza tylko troche inne wartowsci dostepnych jednostek.. a magie ma taka sama.

moja rozpiska na EURO miejsci sie tez w Twoim CS-ie, wiec dla mnie roznicy nie ma zadnej.
dla generałów Imperium pewnie tez nie.. bo oba CS-y ziebieraja im ich ukochany drugi czołg ;-)

jednak skutecznosci CS-a nie moge obiektywnie ocenic gdyz nie analizowałem zadnego turnieju w Twoim CS-em.

pozdrawiam
Obrazek

ODPOWIEDZ