a co? moze zamierzasz wpasc?Jasiuuu pisze:i super ja tez tak glosuje (duzy i parowka )

wiem ze 3k na strone to dlugie bitwy.. ale w sobote posiedziec mozna dluzej - ok 3:15- 3:30 na bitwe...Marek Golan pisze:Oj nie przesadzaj z rozmiarem parowki.
Na 2x1500 potrzeba IMO 3h/bitwa minimum. Jakos nie lubie grac 3 tur bitwy spieszac sie by nie dostac karniakow.
Edit: aha i fajnie by bylo nie grac na laczonych stolach (tylko na duzych jak sa duze a na malych jak sa male).
Ale w sumie nie wiem czemu tak narzekam, i tak to wszystko to szczegoly a ja i tak pewnie bede.
zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).Cyel pisze:A moze 2250pts na Furionowy CS ?
Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórkoAsassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).
podobny, czyli system ograniczen działajacy na podobnych zasadach - wprowadza tylko troche inne wartowsci dostepnych jednostek.. a magie ma taka sama.Furion pisze:Nie, żebym się wtryniał na Wasze podwórkoAsassello pisze:zrobienie turnieju na CS jest kuszace, ale jesli miałbym wybierac to wybrałbym inny niz ten Furionowy (jest bardzo podobny do EURO a ten juz testowalismy).ale pisanie, że mój CS jest "bardzo podobny" do Euro sugeruje, że działa "bardzo podobnie", a tak nie jest
pozdraiwam
Furion