Według mnie są zarąbiste ale oceńcie sami:

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gdyby to byly elfickie albo krasnoludzki to byla by lipa, ale na goblinskie sa oka, dodal bym jescze jakies detale, grzybki itd itpTank - Muzyk Śmuzyk pisze:Beznadziejne, tylko przypominają chukki. Nie postaał się ten twój kolega.
Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Beznadziejne, tylko przypominają chukki. Nie postaał się ten twój kolega.
Zróbcie lepsze to pogadamy.Roman Lord of the Druchii pisze:można pochwalic za zrobienie z niczego "czegos" ale nie ma się czym ekscytować. ja bym "czymś" takim nie chciał grać
ja tym pamietnym bretonskim lordem tez bym nie chcial :>Roman Lord of the Druchii pisze:ja bym "czymś" takim nie chciał grać
Nie twierdzę że lepiej zrobię niż ta. Ale jeżeli już tak krytykujesz kochany to lepiej miej w ręku argumenty niż tylko co Tobie się wydaje. Nie musisz nic nikomu udowadniać. Ach, jakież to prawdziwe.Roman Lord of the Druchii pisze:tak myślałem, że to napiszesz
ja nie musze nic nikomu udowadniać. po co mam robic spear chukkę?mam lepsze rzeczy do roboty. może ty zrób swoją żebym zobaczył że te są super
Przecież to maszyny goblinów!Roman Lord of the Druchii pisze:można pochwalic za zrobienie z niczego "czegos" ale nie ma się czym ekscytować. ja bym "czymś" takim nie chciał grać
To co Fanatyku, dopoki nie bede malowal i rzezbil na poziomie GD odbierasz mi prawo oceniania pracy innych?Fanatyk pisze:Nie twierdzę że lepiej zrobię niż ta. Ale jeżeli już tak krytykujesz kochany to lepiej miej w ręku argumenty niż tylko co Tobie się wydaje. Nie musisz nic nikomu udowadniać. Ach, jakież to prawdziwe.Roman Lord of the Druchii pisze:tak myślałem, że to napiszesz
ja nie musze nic nikomu udowadniać. po co mam robic spear chukkę?mam lepsze rzeczy do roboty. może ty zrób swoją żebym zobaczył że te są super