Spear chukki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Spear chukki
Oto Spear Chukki mojego kolegi zrobione z bitsów po figsach.
Według mnie są zarąbiste ale oceńcie sami:
Według mnie są zarąbiste ale oceńcie sami:
Jak na samoróbki to nawet niezłe.
No, też przyznam rację, że jak na samoróbki to naprawdę dobre, rzekłbym niezłe
-
- Kretozord
Gdyby to byly elfickie albo krasnoludzki to byla by lipa, ale na goblinskie sa oka, dodal bym jescze jakies detale, grzybki itd itpTank - Muzyk Śmuzyk pisze:Beznadziejne, tylko przypominają chukki. Nie postaał się ten twój kolega.
cieciwy zrobil bym na koniec z wloczki/sznurka pod kolor bo z doswiadczenia wiem ze strasznie sie to maluje
pozdro 600, dla tych co nie chca przeplacac u GW
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
można pochwalic za zrobienie z niczego "czegos" ale nie ma się czym ekscytować. ja bym "czymś" takim nie chciał grać
Jak dla mnie srednie :D ale grac sie tym da
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
musze przyznac, że dośc inspirujące Chyba sam się zabiore do strugania swoich spear chuck
Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Beznadziejne, tylko przypominają chukki. Nie postaał się ten twój kolega.
Zróbcie lepsze to pogadamy.Roman Lord of the Druchii pisze:można pochwalic za zrobienie z niczego "czegos" ale nie ma się czym ekscytować. ja bym "czymś" takim nie chciał grać
A co do chukki...bardzo mi się podoba. Spear chukka jak się patrzy!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tak myślałem, że to napiszesz
ja nie musze nic nikomu udowadniać. po co mam robic spear chukkę?mam lepsze rzeczy do roboty. może ty zrób swoją żebym zobaczył że te są super
ja nie musze nic nikomu udowadniać. po co mam robic spear chukkę?mam lepsze rzeczy do roboty. może ty zrób swoją żebym zobaczył że te są super
-
- Kretozord
ja tym pamietnym bretonskim lordem tez bym nie chcial :>Roman Lord of the Druchii pisze:ja bym "czymś" takim nie chciał grać
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie twierdzę że lepiej zrobię niż ta. Ale jeżeli już tak krytykujesz kochany to lepiej miej w ręku argumenty niż tylko co Tobie się wydaje. Nie musisz nic nikomu udowadniać. Ach, jakież to prawdziwe.Roman Lord of the Druchii pisze:tak myślałem, że to napiszesz
Mi się one bardzo podobają.
Chyba sam niedługo spróbuje sobie takie zrobić.
Ale tak jak inni już pisale, fajnie by było więcej szczegółów (grzybki, muchomorki itp.)
Moim zdaniem goblińskie maszyny wręcz powinny być zrobione z różnego rodzaju ''śmieci''.
Można by nawet założyć taki temat ''Coś z niczego'' gdzie każdy umieszczałby, to co stworzył z niczego
Chyba sam niedługo spróbuje sobie takie zrobić.
Ale tak jak inni już pisale, fajnie by było więcej szczegółów (grzybki, muchomorki itp.)
Przecież to maszyny goblinów!Roman Lord of the Druchii pisze:można pochwalic za zrobienie z niczego "czegos" ale nie ma się czym ekscytować. ja bym "czymś" takim nie chciał grać
Moim zdaniem goblińskie maszyny wręcz powinny być zrobione z różnego rodzaju ''śmieci''.
Można by nawet założyć taki temat ''Coś z niczego'' gdzie każdy umieszczałby, to co stworzył z niczego
To co Fanatyku, dopoki nie bede malowal i rzezbil na poziomie GD odbierasz mi prawo oceniania pracy innych?Fanatyk pisze:Nie twierdzę że lepiej zrobię niż ta. Ale jeżeli już tak krytykujesz kochany to lepiej miej w ręku argumenty niż tylko co Tobie się wydaje. Nie musisz nic nikomu udowadniać. Ach, jakież to prawdziwe.Roman Lord of the Druchii pisze:tak myślałem, że to napiszesz
Fajne forum sie nam zrobi o ile wiecej osob ma takie podejscie jak ty : )