Rok temu z okazji rocznicy ślubu rodziców Haka urządziłam się dość mocno

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tussi + kawa + polopiryna S. Może być bez polopiryny. Tussi ma efedryne, niektóre spalacze fatu na tym są robione, pobudza i spala tłuszcz. Jest jeden wał, że łatwo się uzależnić od efki i potem bez niej nie będziesz w ogóle chciał ruszyć dupę do treningu. Tylko wiesz, ja tego nie szamałem, piszę to czysto teoretycznie, także ogólnie jak działa dokładnie to się nie powiem. Może ktoś jadł i się wypowie?Tomash pisze:Trzy piwa machnąłem dzisiaj z okazji spotkania kumpla od trzech już lat niewidzianego.
Nauka do wtorkowego egzaminu pewnie już poszła się kochaćaktualnie walczę ze sobą, żeby nie olać treningu. Jakieś szybkie metody na "odwarzenie" się? (piwo pite w upał == zwarzenie totalne)
Nie znam nikogo kto by Tussipect w tabletkach łykał na kaszel.Skavenblight pisze:Branie Tussi na cokolwiek innego niż kaszel to bardzo słaby pomysł.
Thiocodin lub Modafen. Żadnych tam babć goździkowych czy klozetowych.Skavenblight pisze: Ale czasem trafia się wyjątkowo upierdliwy kaszel.
Qrde a ja mam około 184cm wysokości i ważę... uwaga, uwagaTomash pisze: a waga ani drgnie (a nawet z lekka w górę poszła), cały czas 89kg
E, nie.pułkownik_antonio pisze:Thiocodin lub Modafen. Żadnych tam babć goździkowych czy klozetowych.Skavenblight pisze: Ale czasem trafia się wyjątkowo upierdliwy kaszel.![]()
3 dni? Witaj w klubiestan? jak to na 3 dni przed egzaminem, czyli schiza totalna
Apetytu mi narobiłas... ide do kuchni coś wszamać ( to apropo rzezbienia sylwetkiSkavenblight pisze: Mleko + miód + masło.
186 cm/69 kg... Nie ma czym się chwalić :/ Ale to przez tą anginę, co ją niedawno miałem, w tydzień trzy kilo schudłem.Sykstus pisze:Qrde a ja mam około 184cm wysokości i ważę... uwaga, uwagaTomash pisze: a waga ani drgnie (a nawet z lekka w górę poszła), cały czas 89kg70 kilo
Co to za emo-odruch?pułkownik_antonio pisze:Przed chwila chlasnąłem sie własnymi nożyczkami, cholera ,widze krew ...
No ba, że bomba.pułkownik_antonio pisze:btw. co myślicie o truskawkach z jogurtem? bo jak dla mnie bomba, tanie i mozna sie najesc
ej, a to nawet logiczne jest: etanol powoduje spadek napiecia zwieracza dolnego przełyku ( wiec jak za duzo, to wiadomo - bełcikszogun pisze: duży kubek mleka [..] nawet nie suszy rano![]()