Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Hmm, może to faktycznie jest źródło problemu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A po co taką czynnośc wykonałaś ??
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wrcajac do diety to wczoraj opierdoliłęm ostatniego maca i dzisiaj juz ... Zobaczymy ile uda mi się ...
Ludziska Kubica 1 !!!!!!!!!!!
od dziesieciu lat ogladam F1 i to byl najlepszy wyscig jaki widzialem
dwa razy polecialy mi lzy z oczu ... gdy Kubica przekroczyl linie mety i drugi raz gdy uslyszalem hymn Polski ...
oby Polacy z Niemcami wygrali ... bedzie to najlepszy dzien od wielu lat w Polskim sporcie
od dziesieciu lat ogladam F1 i to byl najlepszy wyscig jaki widzialem
dwa razy polecialy mi lzy z oczu ... gdy Kubica przekroczyl linie mety i drugi raz gdy uslyszalem hymn Polski ...
oby Polacy z Niemcami wygrali ... bedzie to najlepszy dzien od wielu lat w Polskim sporcie
Coś im na razie nie idzie (Klose 20').
Aż się przypomina dowcip z basha:
Aż się przypomina dowcip z basha:
<welim> jutro polacy strzela 6 bramek!
<megeek> tez mam taka nadzieje
<welim> Klose - 3, Podolski 3
<megeek> :/
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A ja w akcie buntu oglądam List w butelce.
Kurde, jakoś nie płaczę przy filmach z etykietką "melodramat". Zdarza mi się przy innych, ale przy tych wzrrrruszających, płaaaaczliwych, jak na złość nie.
Ja tam jutro liczę na wynik co najmniej 3:0... z egzaminu także w pewnym sensie starcie Polska : Niemcy
Kurde, jakoś nie płaczę przy filmach z etykietką "melodramat". Zdarza mi się przy innych, ale przy tych wzrrrruszających, płaaaaczliwych, jak na złość nie.
Ja tam jutro liczę na wynik co najmniej 3:0... z egzaminu także w pewnym sensie starcie Polska : Niemcy
buahahahaha Ja tam obstawiam 2:0 w dupe (w porywach 3 do jaja)
kto da wiecej ?
kto da wiecej ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No jak to? Przecież Polacy strzelili dwa gole
Ja najbardziej sie polewalem ajk komentator mowil ,ze Podolski chcial kiedys grac dla nas ,ale nei wyrazano zainteresowania
P.s-Najlepszy Polak w naszej druzynie to Roger
P.s-Najlepszy Polak w naszej druzynie to Roger
Ja pie****e. 2:0 w pi**e. Jak jeszcze Pudzian nie wygra mistrzostwa świata to już w ogóle.