Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
SMOK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SMOK »

Teraz będą pisali w gazetach że polak zdrajca dokopał swojej Ojczyźnie.
Sromotna ta nasza piłka i tyle ;(

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

@Tomash
Akurat o filmie mówiłam ;)

Oj, czego się spodziewaliście po meczu?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:No jak to? Przecież Polacy strzelili dwa gole :badgrin:
mieli 6 ;)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Dla mnie mogli by i 10, byle by Tchorowski, Podolski i Klose byli kontuzjowani :D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

A o pierwszym miejscu Kubicy zapomnieliście ?? ;P

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Bez urazy, ale ja delikatnie mówiąc bardzo nei lubię tego sportu... Na boisku zawsze coś się dzieje, ale prawie nigdy nie powtarza, a tam jeżdżą 40 okrążeń w kółko i co 5 minut komentator krzyczy, że kto inny jest na prowadzeniu...

Edit: Ha!!! Tylko czekałem aż Podolski będzie nam współczuł, albo przepraszał... :D

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

max1 pisze:Bez urazy, ale ja delikatnie mówiąc bardzo nei lubię tego sportu... Na boisku zawsze coś się dzieje, ale prawie nigdy nie powtarza, a tam jeżdżą 40 okrążeń w kółko i co 5 minut komentator krzyczy, że kto inny jest na prowadzeniu...
Sorry, ale akurat ostatnio w F1 bardzo dużo się dzieje ;) A i pod względem taktyki F1 przewyższa piłkę nożną. Widać, że dawno tego nie oglądałeś :)

A tak swoją drogą ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A czy ja mówię, że jest mało taktyki? Ale musisz przyznać, że w piłce zawodnik może zrobić zryw i uderzyć, może dryblować, może wrzucić, może cofnąć, może rozegrać, a w F1 zawodnik może jeździć i wjeżdżać do pitstopu... ewentualnie mieć wypadek :D co mnie najbardziej emocjonuje w tym sporcie... :D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

http://www.wykop.pl/ramka/68140/
A dlatego nasz Robert wygrał :P Między innymi :P

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A i właśnie zapomniałem dodać... Sądzę, że jakieś 80% "fanów" F1 nic o niej nie wiedziało to póki Kubica nie zaczął dobrze jeździć...

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

max1 pisze:A i właśnie zapomniałem dodać... Sądzę, że jakieś 80% "fanów" F1 nic o niej nie wiedziało to póki Kubica nie zaczął dobrze jeździć...
masz racje ... ale cieszy fakt ze F1 jest coraz bardziej popularna

dla mnie najlepszy byl czas jak Hakkinen rywalizowal z Schumacherem a pozniej Alonso kopal dupe Schmacherowi :P
za rok lub dwa Kubica bedzie mistrzem swiata i zapewne w Ferrari
Ostatnio zmieniony 8 cze 2008, o 22:39 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Dla mnie może być i najpopularniejszym sportem na świecie byle by nie zajmowała miejsca (w gazetach, rozmowach, telewizji, internecie) piłce nożnej... :D

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

max1 pisze:Dla mnie może być i najpopularniejszym sportem na świecie byle by nie zajmowała miejsca (w gazetach, rozmowach, telewizji, internecie) piłce nożnej... :D
dopuki pilka bedzie na takim poziomie jak teraz to oczywiste ze F1 bedzie zajmowac duzo miejsca w mediach ... i mysle ze bedzie teraz jeszcze czesciej sie pojawiac :P

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Na jakim poziomie? Oglądałeś półfinał LM liverpool-chalsea jak było 2-3? Oglądałeś finał LM?

A na takim poziomie to mam nadzieję, że mówiłeś o Polsce?

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Sykstus pisze:http://www.wykop.pl/ramka/68140/
A dlatego nasz Robert wygrał :P Między innymi :P
w F1 duzo zalezy od szczescia ... dzis ono bylo po stronie Kubicy ... gdyby to zdazenie nie mialo dzis miejsca i tak Robert bylby na podium ... ale nie na pierwszym miescu tylko 3 ... to tez bylo by dobre

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

max1 pisze:Na jakim poziomie? Oglądałeś półfinał LM liverpool-chalsea jak było 2-3? Oglądałeś finał LM?

A na takim poziomie to mam nadzieję, że mówiłeś o Polsce?
tak ... mowilem o Polskiej pilce

natomiast o tych meczach co piszesz powyzej ... to ich nie widzialem ... w tym czasie wolalem malowac figurki ... jedyna pilke jaka ogradam to trzecio ligowa SSC Venezia ... poziom taki sobie ale fajnie sie oglada na zywo
Ostatnio zmieniony 8 cze 2008, o 22:51 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A pozatym nie będzie nigdy popolarniejsze F1, bo nie jest tak porywające... Powiem szczerze, że nawet mecze polskiej 3 ligi będą,dla kogoś nie znającego się na F1, dużo ciekawsze, bo są bardziej porywające...

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Nie powiedziałbym. Po pierwsze - osobiste preferencje. Po drugie - F1, jak mówiłem, najwyraźniej mało oglądałeś ;) Manewry wyprzedzania na granicy ryzyka, sztuczki taktyczne, walka o miejsca. To naprawdę ciekawy sport. Nie to, co ligi polskie (ew. poza ekstraklasą, chociaż po części także), gdzie gra się długimi podaniami, mało jest taktycznej gry i widowiskowych akcji.

Chociaż lubię piłkę kopaną, to rozumiem ludzi dla których to sport ograniczający się do tego, że 22 chłopa lata za kawałkiem nadmuchanej gumy i różnych tworzyw, bije się o nią i kopie. ;) A ty zdajesz się tego nie rozumieć.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

max1 pisze:A pozatym nie będzie nigdy popolarniejsze F1, bo nie jest tak porywające... Powiem szczerze, że nawet mecze polskiej 3 ligi będą,dla kogoś nie znającego się na F1, dużo ciekawsze, bo są bardziej porywające...
jesli wywalisz z tych 90 minut wszystkie fajne akcje to zostanie ci ok 60 - 70 min ktore nie sa "porywajace"

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

No Treevill masz rację, ciekawa akcja jest co około 2 minuty, ale jak ktoś się tym naprawdę interesuje to zwróci uwagę na drybling, ładne podanie, przyjęcie, zgranie czy technikę dośrodkowania...

Fingor @ a ty zrozum ludzi dla których F1 to jakiś pajac jeżdżący w kółko i co wyścig się rozbijający...

Zablokowany