Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

A ja jestem pod wrażeniem gry Rogera. Chłopak wił sie i skręcał, żeby coś zrobić, ale samemu to sobie wiecie co można zrobić. Może gdyby wszedł wcześniej i reszta chłopaków nie miała jeszcze płuc na wierzchu to może...

Chyba zmienię zdanie w kwestii nadania mu obywatelstwa. ;)

Krzynówek niestety nie miał dnia.

Co do rzekomych rozterek Podolskiego... proszę Was, to nie pykanie w piłkę na podwórku. Stawka jest tak wysoka że nie ma mowy o skrupułach.

Nie traćmy nadziei. Wierni do końca!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Sam nie wiem co sadzic o meczu , bo chlopaki mimo ze przegrali wiecej niz 2 lata temu to grali duzo lepiej imho.

Nasza obrona kulala co widac bylo juz od 5tej minuty , kiedy powinno byc 1:0...

Krzynowek nie gral totalnie nic , w klubie gra dobrze , ale w reprezentacji imho cieniuje.

Mysle , ze decydujacy mecz bedzie z Chorwacja , bo obstawiam , ze z Austria wygramy , a Niemcy wygraja z Chorwacja (btw. Chorwaci tak byli chwalenie przed mistrzostwami , a imho za duzo w meczu z Austria nie pokazali , fartnelo im sie z tym karnym i tyle)

Kogo typujecie do zwyciestwa w Euro?

Ja obstawiam final Niemcy-Francja , a wygraja jak zwykle Niemcy (imho maja naprawde swietna ekipe i sa cholernie zgrani)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Portugalia-Niemcy i wygrają niemcy :D

A odpowie ktoś na moje pytanie? Jakie obstawiacie dzisiaj wyniki Holandia-Włochy i Francja-Rumunia? Ja 1:1 i 2:1.

Awatar użytkownika
Wojtku
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wojtku »

Nawet jak wszytsko przegramy to nei zdymisjonują Leo bo ma kontrakt do 2010 roku. A porażki Polaków nei wolno się doszukiwać w trenerze. Spaprało kilku zawodników. Jacek Krzynówek za niemoc znalezienia się na boisku, Maciek Żurawski za spalenie 100% sytuacji i brak zgrania z Ebim i Jacek Bąk, który mimo doświadczenia dawał się robić na obronie jak małe dziecko.

Za to oczywiście Boruc pokazał że jest mocnym zawodnikiem. Robił tyle ile mógł. Ale najlepiej moim zdaniem grał Jasiu Rodżerski. Więcej takich i mamy finał :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

max1 pisze:Portugalia-Niemcy i wygrają niemcy :D

A odpowie ktoś na moje pytanie? Jakie obstawiacie dzisiaj wyniki Holandia-Włochy i Francja-Rumunia? Ja 1:1 i 2:1.
Nie moze byc finalu taki jaki mowisz - taki moze byc polfinal...

Chcialbym zeby wygrala Holandia , ale niestety wygraja Wlosi obstawiam 2:1 dla nich

natomiast Francja wygra 2:0

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Czemu nie może? Dejavu? Czy nie było takiego meczu o trzecie miejsce 2 lata temu?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

FORZA ITALIA !!! :wink:

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Ja wyjątkowo nie lubię włochów... Na tym turnieju bardziej nei lubię tylko rumunii... No, ale cóż. Ja jestem za Francją, chociaż nie obraził bym się gdyby wygrała hiszpania.

Był ktoś wczoraj na starówce? ŁUKASZ PODOLSKI, PRZYJEŻDŻAJ KU**O DO POLSKI :D

Proponuję zmienić temat na ogólnie piłkę nożną...

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Ja tam kibicuje Portugalii, ostatnio byli w finale ,na MŚ w półfinale to w końcu powinni wygrać. No a z Polską to sprawdza się nasz standardowy schemat, jeśli teraz z Austrią nie wygramy to kaplica... ale szanse jeszcze mamy.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Wiedziałem, że tak będzie najpierw pregramy z niemcami, później wygramy z austrią i wszyscy będą się drzeć, że mecz ostatniej szansy i nadziei będzie zachwyt, a z chorwatami dostaniemy po dupie i koniec naszej przygody...

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

max1 pisze:Ja wyjątkowo nie lubię włochów... Na tym turnieju bardziej nei lubię tylko rumunii... No, ale cóż. Ja jestem za Francją, chociaż nie obraził bym się gdyby wygrała hiszpania.
dokladnie na odwrot niz ja :) ja najbardziej kibicuje Włochom, Rumunii, Chorwacji i Szwecji, oczywiscie poza Polską, ale to jak zwykle tylko patriotyzm... nie realizm ;)

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

wku...wia mnie takie gadanie:

..ja wiedziałem...ple ple ple...

możemy mieć uwagi co do gry naszych chłopaków, możemy mieć zastrzeżenia do trenera.

ALE NASZYCH CHŁOPCÓW MUSIMY WSPIERAĆ !

nawet wtedy gdy idzie im źle...przykro mi to mówić, ale to taka nasza wada narodowa- coś idzie źle to trzeba narzekać i czarno widzieć.

Wspierajmy naszych. Nawet gdy idzie im źle.

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

max1 pisze:ŁUKASZ PODOLSKI, PRZYJEŻDŻAJ KU**O DO POLSKI :D
w Krk bylo: "CH@J CI NA IMIE, PODOLSKI TY SK*&%^&%NIE!"

:)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Grazi, wspierać io ich trzeba na stadionie czy w mediach, ale wątpie żeby Krzynówek, sprawdzał to forum :D

A ja nei lubie takiego optymizmu głupiego... Trzeba im dopingować, życzyć wygranej, ale może nie koniecznie sądzić, że wygrają...

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Naprzeciwko domu mam całodowobowy i slyszałem to śpiewane do 5 rano :lol2:
"CH@J CI NA IMIE, PODOLSKI TY SK*&%^&%NIE!"
Na Euro kibicuje holandii i hiszpanii :twisted:
Nienawidze włoskiego stylu gry i klubów i to od zawsze .
Beka na maxa

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A ja kibicowałbym anglii, ale chłopaki odpadli... O! I szczerze mówiąc ucieszyłbym się jakby Rosja, może nie wygrała, ale okazała się czarnym koniem mistrzostw...

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Ja uwazam, ze Chorwacja wygra z Niemcami, my z Austria.
W ostatniej kolejce Austria w meczu o honor sie wykaze, zremisuje z Niemcami.
No i przy pewnym awansie Chorwatow (wystawia troche rezerwowych) zrobimy z nimi spokojnie taki wynik, jaki bedzie nam potrzebny (remis lub zwyciestwo).
A Niemcy nie wyjda z grupy.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ja kibicuję Włochom - najbardziej cenię sobie ich styl gry, gdzie liczy się tylko zwycięstwo, a nie "sport i dobra zabawa".
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Tacy piłkarscy PG... Ale musisz przyznać Jankielu, że ciekawiej ogląda się dobry drybling zakończony strzałem, nawet jeśli tamta drużyna wygrywa 2:0, niż oglądać jak obrońcy podają sobie piłkę byle by nie padła bramka...

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Wojtku pisze:A porażki Polaków nei wolno się doszukiwać w trenerze. Spaprało kilku zawodników.

No nie jestem przekonany. Ostatnie zmiany w kadrze to przynajmniej częściowo jakieś nieporozumienia na drodze trener - zawodnicy.
Co w tak ważnym meczu robił Piszczek, który nawet nie było powołany w pierwotnym składzie?
Jakoś tak dziwnie to wszystko wygląda.

Ale z grupy wyjdziemy. Zobaczycie!

ODPOWIEDZ