Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

oby , oby . Jakbyśmy wyszli z grupy to Kaczyński chyba by im medal dał :D:D:D A moim faworytem są Czesi i Polacy :D:D:D Słowianie :D:D:D

Awatar użytkownika
Hero_Lord
Chuck Norris

Post autor: Hero_Lord »

Z grupy D według mnie Rosia i Hiszpania
a z C Rumunia i Holandia
B Niemcy, Chorwacja (może może Polska)
A czechy i port~~

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Ahaha ale radosc :D.

Ja postawilem, ze Holandia nie przegra zadnego meczu w grupie, ale czegos takiego to sie nie spodziewalem :D.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

ja obstawiam, że z grup wyjdą:
A: Turcja i Szwajcaria
B: Polska i Austria
C: Rumunia i Holandia
D: Grecja i Rosja

A tak na serio to jeszcze zobaczymy, czy chociaż hiszpania nie zawiedzie i będzie najlepsza w grupie.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

pierwszy raz od dawna wlosi nie mieli obrony... ogolnie Holandia pokazala piekna pilke, wlosi zle nie grali, moim zdaniem poradza sobie i z rumunia i francja i wyjda obok holendrow

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Uważasz, że włosi są lepsi od Francuzów, a Francuzi gorsi od Holendrów?? LOL

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Po tym co wczoraj pokazali Włosi i Francja to też bym tak obstawiał.

A Holandia grała super. Gdyby jakimś cudem Polska nie zdobyła mistrza :D to właśnie Holandia byłaby moim drugim pupilkiem do tego tytułu.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Ja obstawiam, że Włosi i tak wyjdą z grupy ;/

Awatar użytkownika
Hero_Lord
Chuck Norris

Post autor: Hero_Lord »

Nie, wyjdzie Holandia i Rumunia. Francja i Włochy mają za duża presję że muszą wygrać. Tera trenera Francji zjadą za to ze w gwiazdy wierzy.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Ależ Hiszpanie pocisnęli Ruskich okrutnie, a to co Villa robił... :D

Janiszek
Masakrator

no naprawde wielki szacun dla Hiszpani i Holandii . W ogóle euro 2008 zaskakuje Nas bardzo , a jeszcze tyle meczy przed nami :D

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A jaki wynik obstawiacie szwecja-grecja? Ja 2:0

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja obstawiam trzy zespoły Niemcy Holandia i Hiszpania, sądzę, że oni mają największe szanse na tytuł.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A ja w kolejności daje im szanse: Holandia, Niemcy, a tutaj tym daje równe sanse, Hiszpanie, Portugalczycy i Chorwaci.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Nie mogę, to co wyprawiają Grecy to jest żal.pl. Jak mogą obrońcy 4 razy podawać sobie piłkę przez 2 minuty....

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

ANtY pisze:ja obstawiam, że z grup wyjdą:
A: Turcja i Szwajcaria
B: Polska i Austria
C: Rumunia i Holandia
D: Grecja i Rosja

A tak na serio to jeszcze zobaczymy, czy chociaż hiszpania nie zawiedzie i będzie najlepsza w grupie.
Rozbawiles mnie tym typowowaniem , czy moze poza Holandia chciales napisac , ze te druzyny nie wyjda z grup ?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Sykstus pisze:Nie mogę, to co wyprawiają Grecy to jest żal.pl. Jak mogą obrońcy 4 razy podawać sobie piłkę przez 2 minuty....
Typowa gra Grekow.... Nie wiem jak taka denn druzyna mogla zdobyc 4 lata temu ME... Nawet Wlosi przy nich to turboagresorzy :D Mam nadzieje , ze druzyna w ktorych jest 10 obroncow i bramkarz z grupy tym razem nie wyjdzie.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

max1 pisze:A ja w kolejności daje im szanse: Holandia, Niemcy, a tutaj tym daje równe sanse, Hiszpanie, Portugalczycy i Chorwaci.
No Portugalczycy jeszcze, ale jak Chorwaci mają tak grać jak z Austrią to niech się pakują i jadą do domu.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Janiszek
Masakrator

IMO Szwedzi zasługują na wygraną z Grecją , ładnie grają w ofensywie defensywie , szybkie kontrataki robią swoje . Ta bramka wisi w powietrzu :D Zgadzam się z twierdzeniem , że Grecy źle grają , próbują się bawić i mam nadzieje , że pożałują i dostaną w dupe z 2:0

Janiszek
Masakrator

GOL GOL GOL . i TO JAKI PIęKNY . szwecja ! szwecja !

ODPOWIEDZ