![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sam BSB to ponoć jakiś fajny tani dwuraczek będzie + zbroja z regenka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
czyli nawet jak jakims cudem przegraja combata to będą miec przerzucany test Ld na 9
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: Yudokuno
O ile mi wiadomo to BSB nie może brać magicznych przedmiotów, czyżby to się miało zmienić.Andy pisze:Sam BSB to ponoć jakiś fajny tani dwuraczek będzie + zbroja z regenka
e tam glupoty pleciesz, potega piechoty to magia "szadoł"....Narożny pisze:Klocek to nie jest.
Glowna szanse armii pichotnej widze w dopakowaniu assassinow
Oooo, nie wiedziałem, ale zawsze warto zdobywać nową wiedzę. Ciekawe czy dadzą nam taką opcje jak u HE, że BSB może brać dodatkowe wyposażenie (tarcze, lance).Narożny pisze:Moze, jesli nie bierze sztandaru magicznego. Co jest bardzo dobrym patentem.
Nie zapominajcie ze tam byl assassin, ktory klepie srogo...
Taaa...jako nieruchomość...za następne 7 lat będą grywalni i cena wzrośnie o 100%.Torres pisze:Tylko co z 25 egzeków? Przydadzą się do czegoś?
Twoja Kobieta ma dobry gust.Torres pisze:Tak czytam i czytam i nagle się okazuje, że moja kobieta, ktora kupowała figsy do DE biorąc pod uwagę kryteria estetyczne, wiedziała co robi
Dzięki temu mam teraz pełno WE, BG i korsarzy.
Tylko co z 25 egzeków? Przydadzą się do czegoś?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A rydwany 2D6 Impaktów.Ice-T pisze:BG mają S5