Jak walczyć z Imperium?
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Gbury? Mówisz o sobie ma się rozumieć? Spójrz człowieku co ty piszesz , bo chyba sam nie wiesz Jesteś taki super ? To napisz może w Ustawki , ze chętnie zagrasz z EMPIRE na czołgu , i z DE w swoim mieście . To zobaczysz czy jesteś taki super ...żenada
Masz racje , wiek nie ma znaczenia , ale znaczenie ma to , czy wiesz co piszesz i czy o prawdzie piszesz . Bo twierdzeniem DE i Imperium są słabe nie pokazujesz nic , oprócz własnej nie wiedzy .
Masz racje , wiek nie ma znaczenia , ale znaczenie ma to , czy wiesz co piszesz i czy o prawdzie piszesz . Bo twierdzeniem DE i Imperium są słabe nie pokazujesz nic , oprócz własnej nie wiedzy .
Grimnirze, prosze wstrzymaj moj topor... Czlowieku nie rozumiem zupelnie twojej wypowiedzi ani twojego charakteru dyskusji... Napisales paru osobom co o nich myslisz (bezpodstawnie zreszta) i powiedziales ze krasie maja trudno z imperium, a dobry gracz DE moze rozwalic tego i tamtego... Kurde, o co kaman sie pytam? Dobry gracz moze rozwalic wszystkich grajac nawet Dow, wszystko zalezy od rozpy, dyspozycji dnia, szczescia/pecha, stolu i wielu innych czynnikow, a ty wyjezdzasz do kogos z tekstem ze grac nie umie i ze jak jest madry to niech sobie zagra bla bla bla... BTW: nie znasz zapewne Supła, nigdy z nim nie grałes co wiecej moge stwierdzic ze chyba nawet do konca nie wiesz na jakim poziomie gra on w batla, poza tym jest bardzo spoko, czego narazie o tobie sie nie da powiedziec, bo po twoich wypowiedziach narazie odczuwam wrazenie ze jestes extra zajebisty a inni nie umieja grac. Oczywiscie moze tak nie byc, ale takie wrazenie odczuwa osoba czytajaca twoje posty...Gbury? Mówisz o sobie ma się rozumieć? Spójrz człowieku co ty piszesz , bo chyba sam nie wiesz Jesteś taki super ?
Ah tak bo Supeł napewno nie wie co to turniej i jestem tego pewien ze nigdy ale to nigdy nie gral z imperium albo z DE... Sam chetnie bym zobaczyl jak grasz bo narazie obrzucasz wszystkich miesem a sam wypierasz sie "dobrym graczem DE"...To napisz może w Ustawki , ze chętnie zagrasz z EMPIRE na czołgu , i z DE w swoim mieście . To zobaczysz czy jesteś taki super
Oh wielce przepraszamy wielki avatarze wojny, wszechwiedzacy proroku i o nieograniczonej inteligencji mentorze...Masz racje , wiek nie ma znaczenia , ale znaczenie ma to , czy wiesz co piszesz i czy o prawdzie piszesz . Bo twierdzeniem DE i Imperium są słabe nie pokazujesz nic , oprócz własnej nie wiedzy .
I kto to mowi...?tylko się ośmieszasz z takimi tekstami
Do wypowiedzi okurdemola nie chce mi sie ustosunkowywac, bo po pierwsze wiem ze ma ambicje do tego zeby zostac emo(no offence) , a po drugie nie gra juz krasiami...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
ja mówię , ze wypowiadają się tu gracze którzy myślą , że są dobrzy , obrażają innych (mówiąc ze DE sa słabe albo empire obrażacie ich graczy , masz coś do mojej armii masz coś do mnie )
A ja nie gram DE tylko imperium , zresztą nie mówią , ze jestem dobry , a zresztą ja zwróciłem uwage na wypowiedź , a ty widocznie masz jakiś problem ze sobą , ze próbujesz mnie obrazić Celedor11 ;/
A ja nie gram DE tylko imperium , zresztą nie mówią , ze jestem dobry , a zresztą ja zwróciłem uwage na wypowiedź , a ty widocznie masz jakiś problem ze sobą , ze próbujesz mnie obrazić Celedor11 ;/
-
- Kretozord
_SkaVen_ pisze:(mówiąc ze DE sa słabe albo empire obrażacie ich graczy , masz coś do mojej armii masz coś do mnie )
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Skad ty to mozesz wiedziec jak ich nawet nie znasz... Moze sa zajebisci i mowie wszystko na podstawie wlasnego doswiadczenia a ty wypalasz im tekst ze sa slabi...ja mówię , ze wypowiadają się tu gracze którzy myślą , że są dobrzy
Ale obecne Delfy sa poprostu slabe, praktycznie kazdy gracz delficki ci to powie, nie wiem po co tak ich bronisz... Bo rownie dobrze moge powiedziec: obrazasz gracza dwarfickiego mowiac ze jest slaby obrazasz mnie... Co za jak sam to swietnie okresliles "żenada"...obrażają innych (mówiąc ze DE sa słabe albo empire obrażacie ich graczy , masz coś do mojej armii masz coś do mnie )
No wlasnie skoro nie grasz de to nie wiem po co o nich mowisz, nie jestes dobry to z jakiej okazji nazywasz innych slabymi...?A ja nie gram DE tylko imperium , zresztą nie mówią , ze jestem dobry , a zresztą ja zwróciłem uwage na wypowiedź
Znow usilujesz kogos obrazic (mnie) nawet mnie nie znajac... Skad ty mozesz wiedziec czy ja mam problem ze soba...? Nie chce cie obrazic, poprostu odpieram twoje argumenty ktore mijaja sie z prawda... Wszystko, skonczmy ta jednostronna napinke bo nie o to tu chodzi...a ty widocznie masz jakiś problem ze sobą , ze próbujesz mnie obrazić Celedor11 ;/
PS: Kurka ownage!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Błąd Supeł jest bardzo super. Tru Dwarf Pałer Lonbeard, kungfu master czaknorris wymiatacz. I nie ma to tamto!_SkaVen_ pisze:To zobaczysz czy jesteś taki super ...żenada
Aj, aj, aj. Ja po prostu bardzo lubię sobie ponarzekać. A poza tym to w sumie nie napisałem nic nowego. Po prostu czekam na 8 edycję.Celedor11 pisze:Do wypowiedzi okurdemola nie chce mi sie ustosunkowywac, bo po pierwsze wiem ze ma ambicje do tego zeby zostac emo(no offence) , a po drugie nie gra juz krasiami...
Zmieńcie temat na : Wesołe Bluzgi bo lekki oftop się tu narodził, a co do trudności z innymi armiami to ja (HE) mam trudności i z imperium i z dwarfami... :/
(Kowadło)
za często wybucha
Magowie jednak naprawdę dużo rzadziej i nie kosztują 400pk.
Hiehie, przepraszam Cię biedactwo, że się tak zbulwersowałeś przeze mnie, moje doświadczenie 8 lat grania Krasiami, ponad pół tysiąca zagranych bitew, tytuł najlepszego dwarfa swego czasu w lidze i miejsca w pierwszej 3 na masterach, udział w mistrzostwach europy nic nie oznacza przy twoim obeznaniu, także przepraszam Cie jeszcze raz jak najgoręcej i pragnę przeprosić również wszystkich generałów imperium i DE których pokonałem kiedykolwiek, ponieważ zrobiłem to nieświadomy potęgi ich armii (zwłaszcza DE)_SkaVen_ pisze:Gbury? Mówisz o sobie ma się rozumieć? Spójrz człowieku co ty piszesz , bo chyba sam nie wiesz Jesteś taki super ? To napisz może w Ustawki , ze chętnie zagrasz z EMPIRE na czołgu , i z DE w swoim mieście . To zobaczysz czy jesteś taki super ...żenada
Dzięki chłopaki za wsparcie i proponuje nie wdawać się w dyskusję większą z tym Panem... (wnoszę że jest przynajmniej pełnoletni skoro uważa, że za dużo małolatów gra w WFB)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Przez chwilkę wydawało mi się ironią keidy mówiliście o sile imperium w porównaniu do DE. Zacząłem czytać posty skavena i go nei zrozumiałem, a potem ten, cholera wie czemu sie unosi jakby bronił nie wiem czego.
Sądzę Skavenie że się troszkę zagalopowałeś w swych domysłach na temat graczy. A wypowiadajacy się tu ludzie raczej radzą - jak grać z imperium, bo samej bitwy nikt nie pokieruje za ciebie i nie jest w stanie przewidzieć kolei losów.
Sądzę Skavenie że się troszkę zagalopowałeś w swych domysłach na temat graczy. A wypowiadajacy się tu ludzie raczej radzą - jak grać z imperium, bo samej bitwy nikt nie pokieruje za ciebie i nie jest w stanie przewidzieć kolei losów.
OMFG!!!!!!_SkaVen_ pisze:masz coś do mojej armii masz coś do mnie
Ludzie, wyluzujcie
Panowie !
Kolegę Skavena zostawmy i z nim nie dyskutujmy bo znany jest ze zmiennych pogladów.
Ja na przykład do dziś czekam na podjęcie ze strony kolegi Skavena wyzwania do rozjechania moich Dwarfów. O którym to rozjeżdżaniu Dwarfów Ogrami mówił jakiś czas temu.
zainteresowanym polecam:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=6318&start=40
a właściwie kolego Skaven, to jaką armią grasz ? Bo pisałeś o Ograch, Lizakach, Imperium, DE?
i żeby nie było- jestem z Legnicy... Wrocław niedaleko..niestety...satysfakcji się nie doczekałem...zamiast tego pojawiasz się i szczasz mi i moim kolegom do piwa...
Kolegę Skavena zostawmy i z nim nie dyskutujmy bo znany jest ze zmiennych pogladów.
Ja na przykład do dziś czekam na podjęcie ze strony kolegi Skavena wyzwania do rozjechania moich Dwarfów. O którym to rozjeżdżaniu Dwarfów Ogrami mówił jakiś czas temu.
zainteresowanym polecam:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=6318&start=40
a właściwie kolego Skaven, to jaką armią grasz ? Bo pisałeś o Ograch, Lizakach, Imperium, DE?
i żeby nie było- jestem z Legnicy... Wrocław niedaleko..niestety...satysfakcji się nie doczekałem...zamiast tego pojawiasz się i szczasz mi i moim kolegom do piwa...