Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

_SkaVen_ pisze:jakie szanse?? co masz marzenia , że wygramy z Chorwacją z 3:0 ?? Bo ja nie
Marzeń nie mam. Szanse są, i co że praktycznie równe zeru, ale są... :)
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Się jutro zacznie dramatyczny najazd na sędziego. Już widzę te nagłówki gazet...

Szkoda że ani jeden z tych nagłówków nie będzie "jak głupim chujem trzeba być żeby ciągnąć za koszulkę przeciwnika w polu karnym?"

Polska reprezentacja nie zasłużyła na zwycięstwo (mieli godzinę na drugiego gola, złamanemu przeciwnikowi*) i podziałała sprawiedliwość. Kulawa i kontrowersyjna, ale niestety. :?

* - wygrywając 1:0 i tak nie wyszlibyśmy z grupy, bo byłyby trzy drużyny z 6-ma punktami (nie ma co się oszukiwać) - a i to zakładając, że ściśniemy Chorwację (mało prawdopodobne)

Dobra, misiaczki, jeszcze jakieś 12h dyspensy od zakazu przeklinania, a potem temat ląduje w śmietniku -- albo kłódka i zakładamy nowy. Bo ten się zamienił w kloakę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Ehhh, co tu dużo mówić, sędzia czekał tylko na pretekst do karnego... z dupy powtórzony wolny i podyktowany karny. Równie dobrze mógł być faul któregokolwiek Austriaka na polskich obrońcach.
Sędzia pedał Polskę sprzedał!

A tak niezwiązanie z tematem: Zobaczymy co się będzie działo w 2012 :twisted:

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Proponowal bym bolesną kastracje na początek.

Chuj :x

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Brazylia-sędzia 1:1
Jakby za takie coś wlepiali karne to każdy stały fragment gry koło pola karnego kończył by się karnym. Jak popatrzyć dokładniej na powtórki to blondas za tą grupą znacznie gorzej "fauluje" więc sorry. Skąd oni wzięli tego sędziego? Z PZPN-u? KURWAAAAAAAA

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

taa już widzę te tabloidy jutro.

"Leo przynieś nam jego głowę he"
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

taa już widzę te tabloidy jutro.

"Leo przynieś nam jego głowę he"

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Niglafar pisze:to jest skandal, szkoda że nie ma możliwości powtórzenia mecz.... sedziego pewnie zdegradują za ten karny ale meczuy to nie przywróci
Obrazek
WANTED
Żywy lub martwy, z naciskiem na martwy... Howard Webb, sędzia meczu Polska-Austria Mistrzostw Europy 2008. 1000 punktów, dozgonną wdzięczność i syna pierworodnego dla kibica który go wyeliminuje. Najlepiej w jakis przykry sposób ;)
weź stary ocenzuruj to zdjecie...daj trochę litosci monitorom bo zaraz ktoś pewnie jebnie w swojego...

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Artur Boruc & Rogera Guerreiro - Howard Webb 1:1
Jednym słowem och@@&*%enie. Krew mnie zalała.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Nie wiem jak ktos (anglik) mógł podyktowac karny na kilkanascie sekund przed koncem ustawiajac mecz.

Strasznie watpliwy karny - fakt przytrzymał go. Ale nie wywrocił

W tej sytuacji nie dyktouje sie z dupy karny ale szuka w powtórce rozwiazania sytuacji.

Anglicy bardzo sie ciesza ze Chorwaci uz w cwiercfinałach sa ...

Od dzis bede sie cieszyl jak anglia nie bedzie wygrywac

przeraszam - mozecie mi wyciac zle slowa ...

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Murmandamus @ jak to kiedyś napisał Rap do Fanatyka chyba... Ty Kurwa skończ z tym młodzieńczym buntem i pretensjonalnością... Tylko, że zamiast młodzieńczego buntu można tu wstawić udowadnianie swojej wyższości i wmawianie nam, że jesteśmy nietolerancyjnymi idiotami... Łapiesz ze słówka i masz ucieche...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Karny byl jak najbardziej niesluznie podyktowany , ale nie badzmy hipokrytami , gdyby Polacy dobrze grali to ten gol by nic nie zmienil boi tak by wygral , bo strzelilby wiecej bramek... Grali fatalnie , moze z 10 min cos robili w drugiej polowie , ale ogolnie grali slabo caly mecz... Nie ma co zrzucac zlosci za slaba gre Polakow na niesprawidliwego sedziego.
Zeby nam tylko Niemcy albo inna druzyna Boruca nie ukradli , bo to poki co jedyny gracz Polski , ktory zagral swietnie oba spotkania...

P.S. Roger cos gral , ale nie uwazam , ze gral na tyle dobrze jak sie nim wszyscy podniecaja

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Boruca ne mogą ukraść, bo już grał w naszej reprezentacji... I owszem graliśmy słabo, ale gdybyśmy wugrali to mieligbyśmy sanse na awans... nie ważne jak... gdybyśmy wygrali... gdyby sędzie nei był pedałem...

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

no też inna sprawa że jak nasi grają tak jak grają to i tak nie mają czego szukać w dalszej części rozgrywek...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zaraz bedzie , ze przez sedziego nie awansowalismy do cwiercfinalu... Zbastujcie juz z tymi haslami , mam nadzieje , ze kibice go nie spaluja mimo to , ze jest wiadomo kim , bo dopiero bedzie siara dla Polski :roll:
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, o 22:15 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Misie moje kochane. Klnijcie sobie w tym temacie do woli, ale groźby karalne i nawoływanie do przemocy to może jednak nie na tym forum, OK? Dziękuję.

Gdybyście też sobie nie wjeżdżali ad personam (max1, to do Ciebie), to już w ogóle byłoby w pytę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

!!! SĘDZIA CHUJ !!!

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Nie no kurde ja nie mogę, ten sędzia to się chyba na łby ze swoim ptakiem zamienił, teraz to kurde mieć cień nadziej na wygranie z Chorwacją, tak, tak wiem, że pogonili germańców, ale walczyć trzeba do końca, może się uda.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Przed chwilą dostałem od kumpla

Nie. Nie. Bez takich.

Jej ale Wy wszyscy to przeżywacie, dzień jak co dzień.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, o 22:23 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 3 razy.

ODPOWIEDZ