Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kup sobie zwykły rower, pozwiedzasz okolice 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pie****e zwykły, bo później i tak na nim nie będę jeździć. Z ostatnim rowerem tak było. Właśnie dlatego sprzedałem. Ale spoko, jutro polecę kupie sobie jakiś tani stepper albo rower, dopóki łydka sie nie wyleczy
. Siano się kończy, a tak głupio zrezygnować z aero, choćby w tak kijowej wersji jak stepper
.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ćwiczył ktoś kiedyś na stepperze? Daje w dupę? Bo wiem tyle, że monotonne
.

Ale wyniki dostałem dopiero dzisiajSkavenblight pisze:Pyś od 19.05 jest po sesjiSa!nt pisze:Już? Sesja zaczyna się jutroPrzynajmniej na AGHu
![]()
A ja zaczęłam w poniedziałek...

Mam i daje w dupe mnie. Jakkolwiek to brzmi.TomCio pisze:Ćwiczył ktoś kiedyś na stepperze? Daje w dupę? Bo wiem tyle, że monotonne.
Mam mały prosty stepper i powiem Ci że dosyć fajnie się na nim ćwiczy, pod warunkiem że coś oglądasz, np. rodzinę Soprano albo Ekipę

No właśnie, bo słyszałem, że dobrze pali tłuszcz. Jeden koleś się do zawodów szykował to tylko na stepperze jechał. No i właśnie, przed TV raczej bym śmigał
.

Eee, ja tam stepera nie polecam, duuużo lepszy jest rowerek stacjonarny.
Tzn. chodząc na steperku prawie nic sie nie czuje, za to na rowerku mozna sie na prawde ladnie wypocic.
A co do zawodów i szybkiego zjechania wagi widziałem kiedyś w TV jak gość jeździł na rowerku w saunie przez 16h, z przerwami krótkimi żeby nie zemdlał
Tzn. chodząc na steperku prawie nic sie nie czuje, za to na rowerku mozna sie na prawde ladnie wypocic.
A co do zawodów i szybkiego zjechania wagi widziałem kiedyś w TV jak gość jeździł na rowerku w saunie przez 16h, z przerwami krótkimi żeby nie zemdlał

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E przecież nie jest tak źle 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Spokojnie. Temat się zamknie za dzień-dwa (zmieniając nazwę na np. "kloaka po Euro") i świat znowu zacznie być piękny 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl