Popieprzone podstawki :D
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
swieta racja w kuchni jest wiecej rzeczy niz by sie moglo wydawacEsco pisze:Drobno zmielony pieprz (ale nie na pył) posiada wszystkie właściwości drobnego piasku! Po pomalowaniu nie ma żadnej różnicy. No i dodatkowo jako bonus w trakcie pracy ulegają oczyszczeniu górne drogi oddechowe
Zatem jak komuś skończy się posypka -> polecam zajrzeć do szafek w kuchni
np snieg z sody wychodzi doskonaly
a tray bardzo dobry ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Hey.
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale IMO najlepszym kuchennym patentem na piasek jest kasza manna po prostu bajka.
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale IMO najlepszym kuchennym patentem na piasek jest kasza manna po prostu bajka.
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
-
- Chuck Norris
- Posty: 482
Ave
Pisał... Kaszka manna jest dobra, ale imho tylko z czymś drobniejszym bo sama jest trochę za duża.
Pisał... Kaszka manna jest dobra, ale imho tylko z czymś drobniejszym bo sama jest trochę za duża.
Ja manny uzywam od kilku lat i całkiem fajnie się z tym pracuje.
Jak lekko nasiąknie woda to można rogić grudy zaschniętego błota lub zeschniętej ziemi(wysypujesz w jakąś formę cienką warstwę manny i zalewasz lekko rozwodnionym wikolem a następnie to łamiesz-oczywiście po wyschnięciu).
Jak lekko nasiąknie woda to można rogić grudy zaschniętego błota lub zeschniętej ziemi(wysypujesz w jakąś formę cienką warstwę manny i zalewasz lekko rozwodnionym wikolem a następnie to łamiesz-oczywiście po wyschnięciu).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Posty: 6092
- Lokalizacja: Warszawa
- Kontakt: