Na co komu CS ?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dzisiaj wpadlem na prosty krotki, rzeczowy i przyjazny CS
W zaleznosci czym gramy modyfikujemy uzyskana liczbe punktow w poszczegolnych grach:
- Imperium -5pts
- VC - 10pts
- Ogry +5pts
itd Elegancko zmiesci sie na jednej stronie Ba nawet na polowce jak sie da mala czcionke
A tak serio Najpierw bylem za CS w sumie niewiele zmienial mi w armii WE, ale zaczalem skladac sobie rozpe demonow i mozna dac tylko GD w ten limit pts, totalnie bez sensu :/
W zaleznosci czym gramy modyfikujemy uzyskana liczbe punktow w poszczegolnych grach:
- Imperium -5pts
- VC - 10pts
- Ogry +5pts
itd Elegancko zmiesci sie na jednej stronie Ba nawet na polowce jak sie da mala czcionke
A tak serio Najpierw bylem za CS w sumie niewiele zmienial mi w armii WE, ale zaczalem skladac sobie rozpe demonow i mozna dac tylko GD w ten limit pts, totalnie bez sensu :/
Orki, oreczki, orczyce i orczątka Dla koazdego cos milego
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
-
- Kretozord
WIN.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
można by to jakoś usystematyzować, skoro są pierwsze próby polemiki z moją jakże prostą propozycją np.:To może - za każdy zdublowany slot gracz musi przed każdym meczem zrobić 50 pompek a za 2 steamtanki przebiec do monopolu i kupić przeciwnikowi browar i paczkę fajek ...
-za dwa treemany stawiamy przeciwnikowi żubrówkę
-za dwa steam tanki - dwie paczki fajek
-dwa organ guny krasnoludzkie skutkowałyby stawianiem sobie piwa
pozostaje pytanie jak skutecznie obciąć demony Slaanesha?
-
- Mudżahedin
za Slanesha fundujesz pobyt jedno godziny w lokalu o dzwiecznej nazwie Venus i uciechy z nim zwiazane
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
-
- Mudżahedin
Jesli gracz posiada oddzial konny co ture swoja i przeciwnika rzuca k6 za kazdego jezdzca na 6 spada z konia i formu oddzial piechoty z lancami natomiat jego kon porusza sie 3k6 in randomly direction
Jezdzcy stworzen latajacych spadaja tez na 6 tylko ze podczas lotu na dol dostaja 2d6 hitow z S8
Jezdzcy stworzen latajacych spadaja tez na 6 tylko ze podczas lotu na dol dostaja 2d6 hitow z S8
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
uważam że mykanie pod stół w żaden sposób nie ogranicza Slaaneshowców, trzeba coś wymyślec, żeby i gracze tej armii poczuli się jakoś dotknięci przez ten CSAlbo mykasz pod stół i robisz coś za 10 zł
i dlaczego za 10 zł - co ty masz na myśli ?
oczywiście dopiero po wejściu do klubu Venus okazuje się że nie ma tam ludzkich kobiet, tylko banda ogrów w kostiumach sado-masoza Slanesha fundujesz pobyt jedno godziny w lokalu o dzwiecznej nazwie Venus i uciechy z nim zwiazane
Jedynym wyjściem z tej chorej sytuacji jest bojkot turniejów organizowanych na CS - wystarczy olać ze 2 - 3 i wybijemy z głowy takie wiejskie pomysły
Dlatego Apeluje NIE CHODZIĆ NA TURNIEJE ORGANIZOWANE NA JAKIKOLWIEK CS - NIE DAWAĆ ARGUMENTÓW DZIECIOM I NIEUDACZNIKOM
Prezes stowarzyszenia JCS - czyli J.... CS-y
Dlatego Apeluje NIE CHODZIĆ NA TURNIEJE ORGANIZOWANE NA JAKIKOLWIEK CS - NIE DAWAĆ ARGUMENTÓW DZIECIOM I NIEUDACZNIKOM
Prezes stowarzyszenia JCS - czyli J.... CS-y
-
- Chuck Norris
THE_END
daruj sobie...
moze pozwolisz o tym zadecydowac graczom czy zagraja na jakims turnieju czy nie.
Zauwaz ze lagodny CS wcale nie zniecheca ludzi do gry.
daruj sobie...
moze pozwolisz o tym zadecydowac graczom czy zagraja na jakims turnieju czy nie.
Zauwaz ze lagodny CS wcale nie zniecheca ludzi do gry.
"moze pozwolisz o tym zadecydowac graczom czy zagraja na jakims turnieju czy nie."
A czy ja im zabraniam ? Mówię tylko że jeśli się na taki turniej udadzą to podpisują się pod CS-ami w ogóle i dają argumenty ich zwolenikom. Każdy zrobi jak chce natomiast apelować mi wolno - chcesz sobie chodzić ? Na zdrowie - nie zabraniaj innym ich bojkotować.
A czy ja im zabraniam ? Mówię tylko że jeśli się na taki turniej udadzą to podpisują się pod CS-ami w ogóle i dają argumenty ich zwolenikom. Każdy zrobi jak chce natomiast apelować mi wolno - chcesz sobie chodzić ? Na zdrowie - nie zabraniaj innym ich bojkotować.
"Myślę, że skoro turnieje z CS, to także osobna liga, bo to niewiele zmieni i tak."
I tu cię zaskoczę - zgadzam się - nie może być tak żeby 1 turniej był na CS i jest liczony do ligi a 2 turniej nie jest na CS i też jest liczony - wtedy liga i ranking nic nie obrazują.
I tu cię zaskoczę - zgadzam się - nie może być tak żeby 1 turniej był na CS i jest liczony do ligi a 2 turniej nie jest na CS i też jest liczony - wtedy liga i ranking nic nie obrazują.
-
- Chuck Norris
A dlaczego nie moze? Bo Ty tak powiedziales?"Myślę, że skoro turnieje z CS, to także osobna liga, bo to niewiele zmieni i tak."
Nie - bo to tak jakbyś w jednej lidze grał w koszykówkę a potem w piłkę nożną - gra na CS i bez niego to 2 rożne rzeczy - dajmy na to Robson - nr 1 nie zgadza się z CS i jako protest nie jeździ na turnieje na nim robione - jeśli będą się liczyć do ligi to wymusisz na nim obecność a co za tym idzie podpisanie się pod beznadziejnym CS-em - Nie możesz kogoś zmuszać do grania na zasady które wymyślasz - a to właśnie chcesz po cichu zrobić
Na zdrowie
Na zdrowie