Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Nie no najwyższy czas zamknąć ten temat, człowiek tu wchodzi z nadzieją że coś nowego się dowie a tu takie rzeczy... ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

hypnotic pisze:Nie no najwyższy czas zamknąć ten temat, człowiek tu wchodzi z nadzieją że coś nowego się dowie a tu takie rzeczy... ;)
narazie dzierżę w łapce nożyczki i skutecznie walczę ze spamem :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

A tak w ogóle to będzie ktoś od nas w Baltimor jutro??

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Nie mam pojęcia. Byłoby to super, ze względu na fakt, że emocje już sięgają zenitu. Mam szczerą nadzieję, że nawet, jeśli nikogo tam nie będzie, to nasi szybko przetłumaczą wszystkie zapamiętane pewniaki z innych portali.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

W Baltimore będą ludzie z Yahoo, z grupy dyskusyjnej. Poczekamy -zobaczymy

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

mam nadzieje że wszystko bedzie ok bo chciałem z bratem zagrać jeszcze przed premierą
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

GarG pisze:Tullaris, Ty chyba mówisz o HURAGANIE a nie zykłej burzy :wink:
Może być i tsunami, a póki co czekamy te parę godzin na pierwsze wieści, zobaczymy jakie plotki się potwierdzą.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Wilhelm
Wałkarz

Post autor: Wilhelm »

najgorsze jest to, że do baltimore mamy 9 godzin w plecy i dowiemy się czegoś dopiero wieczorem, względnie w nocy tudzież rano w niedziele.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Obserwuję Druchii.net (pewnie nie ja jeden), tam są zawsze wszystkie rzeczy dotyczące DE, pewnie wiadomości z Balti też się szybko pojawią :D

Camel-IL
Pseudoklimaciarz

Post autor: Camel-IL »

Nawet pogoda zwiastuje nadejście armii Druchii. :twisted: Niepokój wisi w powietrzu! Strzeżcie się bo ołtarze Kheina spłyną krwią :twisted:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Z tego co widzę za oknem to zaczęło się już przejaśniać, co nie zmienia faktu, że nie mogę się doczekać pierwszych informacji, mam nadzieje, że przed północą będzie coś wiadomo.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
W_Patek_w
Plewa

Post autor: W_Patek_w »

Ja też czekam zniecierpliwiony... miesiące zlatywały szybko, ostatnie dni już się dłużyły, ale te ostatnie godziny to już katorga! Mam nadzieję, że te oczekiwania będą warte nowego booka :twisted:

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Widziałem nowego booka!
Na 666 stronie jest napisane, że Jankiel i Kuba Paraszczak są przegięci i będą miażdżyć
;)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

A, to zanczy, że jednak niewiele się zmieni :wink: .

Awatar użytkownika
Wilhelm
Wałkarz

Post autor: Wilhelm »

w Baltimore 4:30 nad ranem. Myślę, że ludzie już niedługo wstaną i wyjdą na konwent :D

Awatar użytkownika
Kajthek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kajthek »

Argh.. Nie moge się doczekać :D
Obrazek
"Tu się nie gra, tu się nie hałasuje..."
"Boom De Ah Dah"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Okładka
art już był ale jako okładka WD.... IMO niezły całkiem, podoba mi się :D

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Na razie cisza na druchii.net...

Co do okładki to tak średnio mi się podoba, rysunek bardziej w stylu realistycznym niż fantasy. A ciekawe czy ten na cold one to zwykły rycerz czy Melekit bo miał bodobny hełm na artach i mówiono o opcji wystawienia na jaszczurce, ale chyba zbyt zwyczajnie wygląda.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Zwykły, spójrz na twarz, Malekith takiej nie ma :roll:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

fajny :)

cold ma milutkie lapki ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"