Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Nie wiem czemu nażekacie, jak dla mnie ok :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
W_Patek_w
Plewa

Post autor: W_Patek_w »

Jak dla mnie jest okładka wporzo.. a cold one jest ładny :) wygląda jakby nie miał głupoty, posiadał natomiast S5, T5 i jakieś 2-3 ataki :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

jest super to niebo takie darkelfickie
Obrazek

Gift
Wałkarz

Post autor: Gift »

Okładka ładna , ale jakoś nie porywająca, może to przez to czerwono-różowe niebo, 6ed okładka pod względem kolorystki jednak bardziej mi sie podobała.

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

przyzwoita, ale obecna bardziej mi się podoba :)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

W_Patek_w pisze:Jak dla mnie jest okładka wporzo.. a cold one jest ładny :) wygląda jakby nie miał głupoty, posiadał natomiast S5, T5 i jakieś 2-3 ataki :roll: :twisted:
Bo cold one właśnie taki powinien być :twisted: , a nie jak jakaś jaszczurka słabsza o nędznego elfiego kota :evil: .
Dobra kurde mogło by się już coś pojawić, wkurza mnie to czekanie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

bo to jest nędzna elfia jaszczurka? ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No, tylko że wczoraj te jaszczurki zjadły oddział silwerów, a na deser wciągnęły elfich łuczników, w hth nic nie mogło ich zatrzymać, więc nie wiem czy są takie nędzne :wink:

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Wiesz podziwiłabym ich gdyby zjadli Dragon Princów a potem jeszcze przebili się przez white liony, bo silvery+ łucznicy to nie za silne kombo :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Silverzy uciekając stanęli przed DP blokując im szarże, ja już miałem wykończyć Silverów i szarżować na DP ale Anearion zdążył ich już usunąć Silwerzy uciekali dalej ale tym razem im się nie udało jak coldy ich dopadły to ich zjadły a potem dorwały się do łuczników którzy stali za nimi.
Zresztą ja nie twierdze, że to jest zajebisty oddział, ale nie jest nędzny.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ja tylko swobodnie porównywalem, nędzny kot i nędzna jaszczurka, więc nie ma po co się licytować :)

z resztą i tak musze zebrać jakieś 3k DE :D
F.N.

Awatar użytkownika
Wilhelm
Wałkarz

Post autor: Wilhelm »

w Baltimore 8:10. .. GD się pewnie powoli zaczyna ;)

Gdzie jest Szaman ? Przecież ponoć nie mógł nic mówić do 14 czerwca. A 14 czerwca już jest ;D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Dobra sorry za tego „nędznego kota” . Ale co jest Kosa, czyżbyś w końcu przejrzał na oczy i zdecydował się stanąć po ciemnej stronie mocy :twisted:
Spoko sądzę ze za pare godzin wszysko będziemy wiedzieć.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Tullaris pisze:Dobra sorry za tego „nędznego kota” . Ale co jest Kosa, czyżbyś w końcu przejrzał na oczy i zdecydował się stanąć po ciemnej stronie mocy :twisted:
Spoko sądzę ze za pare godzin wszysko będziemy wiedzieć.
nie o to chodzi...

zawsze bylem graczem HE, i mam ich teraz na jakieś ponad 4k,
zawsze chcialem mieć WE, mam na jakieś 3, moze w porywach 4k
no i od dawna, dawna chcialem mieć do tego DE, na jakieś 3k

zawsze mialem HE, jakieś pól roku temu dozbieralem WE, a teraz skoro jest już nowa edycja DE, chce ich dozbierać bo wiem jakie figurki kupować i tak dalej. Więc to byl plan taki od kiedy poczolem interesować się warhamcem, mieć wszystki armie elfickie.

Paln prawie już wykonany, chociaz się zmienil, gdyż pierwotnie mialy to być armie po 10k, ale to kiedyś tam, jak już będe ustatkowanym czlowiekiem ;)

Narazie wystarczą mi 3 dobrze zlożone i clakiem spore armie elfickie bez przesady w psotaci 3x10k :P
F.N.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

mogło by się cos pojawić wreszcie...a wczoraj udało mi się 30 kuszników kupic za 100zl:P dobry dzien:P

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Fajnie, jest czym grać :) , ja puki co mam nie całe 2k DE, ale ciągle w miare możliwości kupuje nowe figurki.
Lukałem na Warserra i D. net, ciągle cisza.

Awatar użytkownika
Wilhelm
Wałkarz

Post autor: Wilhelm »

może założyli nowy temat, a Ty ciągle odświeżasz stary ? ;)

Mi się nie chce. . . zdaje się na was.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Nie sądzę, jak na razie cisza....
takie tam tylko z wczoraj informacje od Dark Alliance że Lokhir dostaje dodatkowy atak za każdy rank w oddziale z którym walczy....
albo że Hellebron będzie całkiem niezła....

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

oczekiwanie jest najgorsze... a co do tego czy jest czym pograc...hmmm jakies 75% corów jest:D - dobry poczatek mysle

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

a co nam po specjalach - w domu se na nich tylko pogracie :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Zablokowany