![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ja gram w czwartek-piątek mały bój spotkaniowy na 3k z brodaczami. Wówczas to opiszę bitwę tudzież zapodam mały raport
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Yudokuno
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
3. turamax1 pisze:Egzecy wbili tankowi 5 woundów Very Happy
max1 pisze:Tank zabił 9 BG :/
Nie ma się czym chwalić bo z tym graczem to nawet jamochłony są w stanie wygrać ogramiGarG pisze:20;0 dzisiaj z krasnalami. Fajnie i przyjemnie się gra tymi nowymi DE (stworzone tylko z info które wypłyneło) Mozna powiedziec ze całkiem przyzwoicie się bedzie gracna turach : )
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Czyli już praktycznie wszystkie armie prócz ogrów są samograjem ;Prowno 2250 pkt Smile w sumie zalozylem masakre vc Smile i to z drakenhofem Smile nowe de sa strasznie wygiete i samograjem (takie opinie po bitwie Wink
nie. delfy teraz wybitnie maja strasznie tanie jednostki do tego sporo rzeczy jest w stanie przyjac szarze y wygrac combat mimo to. nie trzeba kombinowac, zeby zaszarzowac samemuCzyli już praktycznie wszystkie armie prócz ogrów są samograjem ;P
Spoko spoko, jak wyjdą mortale chałasu znowu się trzebą będzie męczyćRitchie pisze:Czyli już praktycznie wszystkie armie prócz ogrów są samograjem ;P