Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Skończcie te głupie żale, bo mi ciśnienie skacze, myślicie, że inni oczu nie mają i niewidzieli jak było? :roll:

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

No i po co się było spinać o Webba? I tak nie zasłużyli na wyjście z grupy. Szkoda.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

straciłem 2h zycia ogladajac pilke podworkowa...
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

straciłem 2h zycia ogladajac pilke podworkowa...
Czasem amatorzy są od nich lepsi ;)

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Było jak zwykle...

Przynajmniej można powiedzieć że "nasi" przywiązują wagę do tradycji... :?

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Dno. Dno i sześć metrów mułu. Mecz nawet nie był ciekawy. No cóż, mam nadzieję, że nasi byli już spakowani przed tym meczem. W każdym razie przez najbliższe tygodnie będzie ciekawie. Parę debat nt. jakości polskiej piłki, jakieś pomyjo-konferencje itp. itd. Wszyscy będą się bili w piersi, pojawi się trochę nieprzychylnych artykułów w gazetach, znajdą kozła ofiarnego, którego publicznie "zetną", tak dla uciechy tłuszczy i potem jakoś to będzie. Tylko dlaczego mnie to k@#$% nie cieszy? No nic następnym razem sugeruje ściągnąć 10 Brazylijczyków, dać im paszporty i dodać do tego Boruca. Wtedy powinniśmy wyjść z grupy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Mistrz tekst kumpla na innym forum:
przynajmniej Legioniści grają dobrze ale tak ogólnie to jest jakiś koszmar, Krzynówek z Łobodzińskim, Murawskim, Żewłakowem i Wasilewskim, Dudka to chyba z dziecięcej eskorty mcdonalds sie dostali na to boisko...
(wytłuszczenie ja dodałem)
:lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

polska reprezentacja ist krieg ;)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Panowie...realnie
kim mamy grać ?

różnicę w technice gry widać, nawet w porównaniu do drugiej reprezentacji Chorwacji...moim zdaniem to efekt wpływu naszego futbolowego zaścianka. nie mamy dobrych klubów=brak promocji graczy i ich możliwości gry w dobrych klubach. byle łachudra dobrze kopnie piłkę ze trzy razy i juz zarabia porządną kaskę- taki np Sebek Mila...ktoś o nim pamięta ?

k..wa, zły jestem. ale cóż, trzeba orac ten ugór i walczyć o następne imprezy :(

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

szmaciarze i tyle, jestesmy absolutnie najgorsa druzyna tych mistrzostw, grecy przy nas to graja radosny futbol..

przynajmniej bede se mogl w spokoju innym pokibicowac, bez stresu i wkurwa przed telewizorem...

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Nie przesadzajcie że jest tak tragicznie, mamy paru niezłych zawodników:
-Wasilewki? W Anderlechcie pomyka, nieźle sobie radzi.
-Żewłakow? W Olympiacosie pewny filar defensywy
-Lewandowski? W Szachtarze, też nieźle sobie radzi choć ostatnio na ławce siedział
-Żurawski? W jakimś kubie greckim chyba Larisa pomyka, ale tam bramki strzela.
Mamy dobrych graczy, w klubach jakoś potrafią grać. Tylko w drużynie narodowej coś się sypie. Czy to ustawienie, czy presji nie wytrzymują na takim turnieju, fakt jest taki że grają z dupy...

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

nie wiem k..wa normalnie zero ambicji..nawet im się biegac nie chciało.
powinni im psychologa zatrudnić. zresztą to było kiedys poruszane w jakims wywiadzie przez Boruca. Boruc sugerował że niektórzy nasi piłkarze mają problemy z psychiką.
z drugiej strony wkurzają mnie gadki wszystkich ekspertów.ja bym zrobił to ja tamto, trzeba było wysuniętego lewandowkiego wsunąć pomiędzy wbiegającego gargułę itp gmochizmy :D
a fakt jest taki że nasza piłka to kryzys...
ehhhhhh.
a ja głupi jestem bo im kibicowałem i kibicowac będę :D

Awatar użytkownika
hanson
Warzywo

Post autor: hanson »

Kim mamy grać? Hajto powiedział, że mamy świetnych piłkarzy, których źle przygotowano lol :lol2:

Wstyd mi za tych dziennikarzy Polsatu za to co wygadują. A ten co rozmawiał z benhakerem to juz zasługuje na nagrode w kategori chama roku...

Wiadomo, że od lat jesteśmy słabi, liga jest do dupy więc cudów nie będzie. Nic się raczej nie zmieni, a jak jeszcze trener zakończy współprace z kadrą to j=zgaśnie ostatni słaby promyczek nadziei.

I jak zwykle nie są winni piłkarze, nie jest winyy system szkolenia, pzpn - winny jest trener. Nie wolno rozpamietywac wygranej z portugalią bo to przeszłość. A kto jak nie pierdoły ze związku żyją remisem na wembley...

Nie wstydze się za piłkarzy bo pewnie dali z siebie co mogli. Nie wstydze się za trenera bo nie jest cudotwórcą. Nie wstydze się za nawinych kibiców bo wierzyć trzeba, zresztą ja też wierzyłe bo cichu w cud.

Wstydze się za to co wygaduje się po tym meczu i gdzie szuka się winnych. Wstyd panowie i panie... Kto oglądał rozmowy po meczu wie o czym mówie.

Hajto - żałosny jesteś!

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ja tam liczylem, ze Boruc znowu sie pokaze i mnie nie zawiodl :) A fakt, ze przegrywamy nawet z 3gim skladem sprawia, ze ta ostatnia pozycja na euro jest w pelni zasluzona ;)

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Mi sie najbardziej podobal komentarz Bonka:
'Przy calej marnosci polskiej pilki reprezentacja i tak wypada bardzo poprawnie'.
Ja tam lubie komentatorow polsatowskich. Wywiad Koltonia tez mi sie podobal. Fakt, Hajto to pomylka :) Choc nasi w ogole nie biegali i nie widac bylo u nich checi do gry (poza wyjatkami), wiec mial racje, ze nie widac bylo w ogole przygotowania fizycznego... Ciesze sie, ze przynajmniej nie musze sluchac Szaranowicza/tego typa z Rzeczpospolitej czy Szpaka co przy rogu mowi, ze byl spalony (final LM bodajze).

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

- taki np Sebek Mila...ktoś o nim pamięta ?
Gra w ŁKS ŁÓódż ;)

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Hajto, to pewnie znów kilka kartonów fajek przemycił... Tym razem do Austrii:P
Z niego jest taki znawca, jak z koziej d**y trąba. Pamiętam, jak na mundialu w Korei zawalił 3 bramy w meczu z Portugalią. Może by się z tego trochę potłumaczył...

Prawda jest taka, że nawet genialny trener niewiele zdziała, kiedy nie ma kim grać. Wszyscy mówią, że mamy zawodników. Niezły dowcip. Który to niby z naszych zawodników to taka gwiazda, za którą dadzą powiedzmy 10mln euro (wyłączając Boruca, który akurat potwierdził swoje umiejętności i pewnie do tego podbił także cenę)? Nie ma takich. Jeśli PZPN i reszta leśnych dziadków tego nie załapie, to nic się nie zmieni. Jak się pojawia dobry zawodnik, to okazuje się, że nie my go wyszkoliliśmy, tylko jakiś klub zagraniczny (patrz Podolski, Klose, Smolarek, Szetela) i mają wszelkie prawa do tego aby reprezentował ich kraj.

Tak swoją drogą, pojawił się kolejny talent pochodzenia polskiego we Francji bodajrze (pomocnik, ma 20 lat), który chce grać z orzełkiem na piersi. Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.
Czy tak, jak z Szetelą (Janas powiedział, że takich jak Szetela, to ma pół ligi), czy może rodzice go zmuszą do gry u nas (jak było ze Smolarkiem), czy może zostanie kompletnie olany, jak Podolski...

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

Chorwacja wyszła 5 rezerwowymi na ten mecz. Kiedy w pierwszej połowie go skopaliśmy i trzeba go było zastąpić trener Chorwatów wystawił kolejnego rezerwowego, wartego 13 mln euro :shock: to więcej niż wartość całej naszej drużyny, z Borucem.
Prawie wszyscy zawodnicy Chorwaccy grają w premiership, gdzie grają Polacy? Porażka na mistrzostwach nie jest przypadkiem, to był pojedynek drużyn rodem z premiership podczas gdy Polska drużyna prezentowała styl 3 ligi angielskiej.
Średnia wieku naszych obrońców to 35 lat, nienadążali za żadnymi napastnikami, nawet austriackimi. Jeden punkt to zasługa Leo, Rogera i Boruca. I jest całkiem dobrym wynikiem biorąc pod uwagę stan naszej ligi i szkolenie młodzieży.
Btw. dowcip
Polski związek piłki nożnej ma najbardziej rozwinięte struktury w całej Europie. Niby tylko Wielka Brytania ma większe struktury ale tam jest liga Angielska, Szkocka, Walijska.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

oj bedzie szukanie winnych będzie.
nikt nie patrzy na to, że pojechaliśmy pierwszy raz na Euro w historii, że legendarna drużyna Górskiego nie weszła na tą imprezę..itp.
z drugiej strony panowie, jak się nazywał ostatni polski piłkarz który zrobił karierę w dobrym zachodnim klubie (i nie grał na bramce?). nie był to przypadkiem Boniek ? :D

cieszmy się że byliśmy na Euro, zbierajmy doświadczenia i szykujmy się na MŚ 2010r.

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

A ja nie narzekam, na drugą połowę przełączyłem sobie na Elizabeth i muszę powiedzieć, że film mi się bardzo podobał :D

A moja drużyna Holandia od początku ciśnie jak burza, więc mam komu kibicować.
Ciekawe co dzisiaj zrobią, czy podłożą się Rumunii, żeby tamtych się pozbyć, czy będą na fali miażdżyć kolejnego przeciwnika.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

ODPOWIEDZ