Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Bład trenera... mogl dac Fabiańskiego na bramke a Boruca do ataku...
Obrazek

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

Marek Golan pisze:Mi sie najbardziej podobal komentarz Bonka:
'Przy calej marnosci polskiej pilki reprezentacja i tak wypada bardzo poprawnie'.
Ja tam lubie komentatorow polsatowskich. Wywiad Koltonia tez mi sie podobal. Fakt, Hajto to pomylka :) Choc nasi w ogole nie biegali i nie widac bylo u nich checi do gry (poza wyjatkami), wiec mial racje, ze nie widac bylo w ogole przygotowania fizycznego... Ciesze sie, ze przynajmniej nie musze sluchac Szaranowicza/tego typa z Rzeczpospolitej czy Szpaka co przy rogu mowi, ze byl spalony (final LM bodajze).
Tak apropo twej wypowiedzi Marku. Największym niewypałem to było "Halo Piotrze(nasz człowiek na murawie boiska) raport";/ Żenada:/ I jeszcze w studiu Świerczeski do Bońka mówił "zibi" :roll:
Borek nawet dobrze komentuje. A co do meczu-jestem zawiedziony jak wszyscy, ale uważam że nie ma w tym winy trenera.
A i pochwale się że widziałem Legionowskich (z mojej wsi) kibiców. Którzy powiedzieli przed meczem z Chorwacją że wierzą w Polaków;] I nie od parady kibice są 13 zawodnikiem na boisku, dziennikarz spytał ich ,no tak a kto jest 12 zawodnikiem , jeden odparł: "LEO" :twisted: 8)

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

MUKER:

Holandia jak się nie pokłóci sama ze sobą to będzie mistrzem :D
chłopaki grają swoje..tylko zwróć uwagę że ich 4 podstawowych graczy ofensywnych jest wartych bodajże ponad 100mln Euro razem ...

no i stroje mają zupełnie oldskulowe :D

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Chorwacja wyszła 5 rezerwowymi na ten mecz. Kiedy w pierwszej połowie go skopaliśmy i trzeba go było zastąpić trener Chorwatów wystawił kolejnego rezerwowego, wartego 13 mln euro Shocked to więcej niż wartość całej naszej drużyny, z Borucem.
Wyszli 7 czy 8 rezerwowymi. Ten koles za 13 mln Euro nie jest rezerwowym tylko graczem podstawowego składu (gra w MC). A Polska kadra jest szacowana na 46 mln Euro a Chorwacka na 120 mln Euro( nie pamietam żródła).A Boruca w Szkocji juz wycieniaja na 12 mln funtów wiec to wiecej niz 13 mln Euro :)

Takie sprostownie :)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Największa beka ostatnich dni. Mój kolo postawił przed mistrzostwami na bet at home 1 PLN na to, że Głerejro-Perejro będzie zawodnikiem, który dla PL strzeli najwięcej bramek.

Wygrał 50 PLN :)

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

raf pisze:Największa beka ostatnich dni. Mój kolo postawił przed mistrzostwami na bet at home 1 PLN na to, że Głerejro-Perejro będzie zawodnikiem, który dla PL strzeli najwięcej bramek.

Wygrał 50 PLN :)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

Chory pisze:
Chorwacja wyszła 5 rezerwowymi na ten mecz. Kiedy w pierwszej połowie go skopaliśmy i trzeba go było zastąpić trener Chorwatów wystawił kolejnego rezerwowego, wartego 13 mln euro Shocked to więcej niż wartość całej naszej drużyny, z Borucem.
Wyszli 7 czy 8 rezerwowymi. Ten koles za 13 mln Euro nie jest rezerwowym tylko graczem podstawowego składu (gra w MC). A Polska kadra jest szacowana na 46 mln Euro a Chorwacka na 120 mln Euro( nie pamietam żródła).A Boruca w Szkocji juz wycieniaja na 12 mln funtów wiec to wiecej niz 13 mln Euro :)

Takie sprostownie :)
czyli nie zgadza się nic co napisałem :shock:
mógłbym zostać dziennikarzem wyborczej

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Aaaa!
Pą Pręzydęt znowu posiał:
zaimponowali mu Rodżer Pereiro i Artur Borubar
Jak ktoś ma zwyczaj głośno się śmiać, to w tej sytuacji filmik jest NSFW. :)
Lukaszxx pisze: czyli nie zgadza się nic co napisałem
mógłbym zostać dziennikarzem wyborczej
Celne. :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

cale szczescie przed meczem udalismy sie ze Stefkiem do Saturna by zakupic przejsciowke na cztery pady oraz dwa kolejne pady do PS2. druga polowe tego miernego meczu zamienilismy na zmagania sie z Kostkiem i Dominikiem w Pro Evolution Soccer 2008. przynajmniej byly emocje :lol2:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

I na pewno Wy umieliście grać w piłkę, w przeciwieństwie do tych patałachów w TV ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

na pewno nie brakowalo nam poswiecenia - do dzisiaj mam odretwialego kciuka :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

mniejsza o zdolnosci, im sie w Pro Evolution Soccer 2008 chcialo grac, a naszym po boisku biegac juz nie ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

http://chakier.bblog.pl/wpis,dziesiec;p ... 12287.html
10 prostych powodów. Padłem ze śmiechu :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

hanson pisze:Kim mamy grać? Hajto powiedział, że mamy świetnych piłkarzy, których źle przygotowano lol :lol2:

Wstyd mi za tych dziennikarzy Polsatu za to co wygadują. A ten co rozmawiał z benhakerem to juz zasługuje na nagrode w kategori chama roku...

Wiadomo, że od lat jesteśmy słabi, liga jest do dupy więc cudów nie będzie. Nic się raczej nie zmieni, a jak jeszcze trener zakończy współprace z kadrą to j=zgaśnie ostatni słaby promyczek nadziei.

I jak zwykle nie są winni piłkarze, nie jest winyy system szkolenia, pzpn - winny jest trener. Nie wolno rozpamietywac wygranej z portugalią bo to przeszłość. A kto jak nie pierdoły ze związku żyją remisem na wembley...

Nie wstydze się za piłkarzy bo pewnie dali z siebie co mogli. Nie wstydze się za trenera bo nie jest cudotwórcą. Nie wstydze się za nawinych kibiców bo wierzyć trzeba, zresztą ja też wierzyłe bo cichu w cud.

Wstydze się za to co wygaduje się po tym meczu i gdzie szuka się winnych. Wstyd panowie i panie... Kto oglądał rozmowy po meczu wie o czym mówie.

Hajto - żałosny jesteś!
No dziękuję! Nareszcie! Piłkarze chcieli wygranej tak samo jak kibice i zagrali tak, jak umieli.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

a ja tak liczyłem, że Holendrzy puszczą Rumunów i Włosi odpadną...cholera :(
putoa alasti avantoon! :wink:

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

makarony znowu fartem przeszly ... a tak liczylem ze odpadna ... teraz beda sie tym podniecac przez kilka dni ... oby odpadli jak najszybciej

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Treevill pisze:makarony znowu fartem przeszly
:shock:
do Polski nadają inne mecze...

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Siweusz pisze:
Treevill pisze:makarony znowu fartem przeszly
:shock:
do Polski nadają inne mecze...
po mistrzach swiata mozna bylo sie spodziewac troche wiecej ... po dwoch slabych meczach dopiero w trzecim wyalczyli awans ... ale niema co sie dziwic skoro francja prezentowala wybitnie niski pozoim gry

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

[quote="Treevill"]po mistrzach swiata mozna bylo sie spodziewac troche wiecej [quote]
Euro jeszcze się nie skończyło, współczuję Hiszpanom. :wink:

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

... a ja chciałbym zauwazyc ze nasza reprezentacja wypadła lepiej niz obecni wicemistrzowie swiata..
tez mamy 1 pkt.. ale lepszy bilans bramek ;-)
Obrazek

ODPOWIEDZ