też obstawiam jedną armięthurion pisze:ciekaw jestem ile armi Warriors of Chaos pojawi sie na tym turniejuantycypuje ze moze jakas jedna przez przypadek

ciekaw jestem co bys gadal jakby wydano taki List do WE zmieniajac ci calkowicie uklad corow... np w corach masz tylko Glade Guardow ze sperami... do tego na dorobienie tych trzech corow masz jakis miesiac, ktory to miesiac pokrywa sie z najbadziej urozmaicona sesja w twoim zyciubigpasiak pisze:co znaczy zdrowy rozsadek?
moze zanegowanie AB do Demonow bo przeciez demony sa w Mortalowym AB...?
jakies jeszcze pomysly?
GW ma najlepszy argument: "...old Hordes of Chaos list is no longer valid."thurion pisze: smieszne takie gadanie, na kazdy wasz argument moge znalezc swoj, wy kazdy moj swoj...
Org ma zawsze lepszy - Na przykład na ETC (10 sierpnia) w rulepacku wpisano - "GW - Wsadźcie sobie WD w tyłek".Bladeweaver pisze:GW ma najlepszy argument: "...old Hordes of Chaos list is no longer valid."thurion pisze: smieszne takie gadanie, na kazdy wasz argument moge znalezc swoj, wy kazdy moj swoj...
dokladnie rzecz biorac napisano: hordy wychodza za pozno wiec ich nie bedzie...Org ma zawsze lepszy - Na przykład na ETC (10 sierpnia) w rulepacku wpisano - "GW - Wsadźcie sobie WD w tyłek".
Shino pisze:dokladnie rzecz biorac napisano: hordy wychodza za pozno wiec ich nie bedzie...Org ma zawsze lepszy - Na przykład na ETC (10 sierpnia) w rulepacku wpisano - "GW - Wsadźcie sobie WD w tyłek".
tak samo przeciez etc nie dopuszcz nowych dark elfow? to tez ma byc standard na polskich masterach?
We keep this books as they are cos of the limited time
po tym sie dyskusja urywa i jest ustalone od razu, ze uzywany jest stary chaosFuture articles in WD?
Doesn't interest us.
ja bym tam zastosowanie wymyslil, naprawde... screen dla helki, zajmowanie cwiartek w domkach/lasach, oddzial do bunkrowania IV lev caddego z Lore of Heavens...Gajowy pisze:trafione trafione Pasiak, Ty nie miales innej listy i bylo wiadomo ze na niej dlugo bedziesz jeszcze gral, po za tym wcale nie byla jakas mega zla, owszem maruderzy i warriorzy sa i byli w corach (zdziwilbym sie gdyby bylo inaczej) ale ich zastosowanie jest przeogromne nawet po obnizce cen warriorzy sa total z dupy, a marki gorsze.
w sumie...Shino pisze:a nie mozesz sobie tych 30 maruderow skadkolwiek zalatwic? porzyczyc od kogos alboco... chyba ktos je ma prawda?