Tak jak napisał kurka petarda
Nie chwaliłeś się że już kończysz Fakt faktem że trzeba pochwalić czas malowania, między harrym ,bretońcami i teraz tym modelem.
Oczywiście jak zwykle powala na kolana, nic dodać nic ująć. Gratulację;]
Cholernie lubie twoj styl... Nmmy sa rewelacja , no i genialna kratka na spodniach. Zgodze sie z przedmowcami , ze spluwa jest srednia - nie chodzi o technike tylko o kolor... Tak czy siak rewela!!!
kremowy pistolet nie za dobrze wygląda.
kolorystyka poza nim nawet ok, żółty ładnie kontrastuje z pozostałymi kolorami co mi się podoba. za to nmm na mieczu wygląda nierzeczywiście przez ten 'horyzont'. trzeba było wycieniować tą tylną stronę miecza jak przednią, z miękkimi przejściami. albo chociaż horyzont zrobić prostopadle do krawędzi a nie pod kątem. z tyłu miecza natomiast dzieją się już bardzo dziwne rzeczy, takie pomalowanie sugeruje połamanie płaszczyzny. albo 2 horyzonty:P
a i miecz chyba się delikatnie skrzywił od rękojeści.
poza tym to fajna praca:) ładna stonowana i ciemna podstawka kontrastuje z kolorowym modelem. poza ciut dziwna, ale pewnie przy niższej grawitacji też walczą (bo wygląda jakby 'płynął' w powietrzu);]
wzorki wyglądają przy tym zbliżeniu dobrze:)
czekam na kolejną pracę;]
jedna z najladniejszych figsow GW i dozo pola do popisu daja. Sam kiedys chcial bym sie podjac takiej ale na razie jeszcze nie
Twoja figurka jest swietna jedynie czerwona wstega mi sie nie podoba bo wydaje sie jak by zrobiona na odwal, NMM super, szachownice i wzorek na spodniach tez bardzo fajne ogolnie model w pytke :]
Bardzo udany model! Najbardziej podoba mi się kratka, widać, że przyłozyłeś się do tego elementu Miecz również mi się bardzo podoba, płynne cieniowanie i efekt są znakomite! No i fantastyczna maska A pomysł na dwukolorowy "koński ogon" był bardzo trafiony
Niestety te właśnie elementy rzutują na porównanie pozostałych części modelu i nie wszedzie to porównanie wychodzi na korzyść. Żółty kolor jest blady i płaski, zwłaszcza na rękawicy (od przodu). To samo tyczy się broni, w porównaniu z mieczem jest pomalowana "zwyczajnie" (ale i tak bardzo ładnie). Chodzi mi o to, że nie wszedzie cieniowanie jest wykonane tak samo. I to widać. Czerwona wstęga jest faktycznie bardzo "zwykła" i widzę tam krechy z przodu i z tyłu... Oj, nieładnie NMM na plecaku też mógłby być gładszy.
Świetnie się też prezentują czarne spodnie - po prostu ekstra. Wyglądaja na dość obcisłe, a światłocień na nich jest rozmieszczony wzorowo
Kolory są dobrane bardzo dobrze, mi się całość naprawdę podoba. Mimo że jest bogaty kolorystycznie, to nie gryzie w oczy i za to masz wielki plus ode mnie
Aha, no i podstaka martwa
Świetna robota, GraveDigger! Czekam na kolejne prace.