Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Michael Head to Michał Głowa - grał ze mną w parze ostatnio krasnalami
Teraz marzy mu się gra na sproksowanych dark elfach 7-dmo edycyjnych 
A wejdzie jako ósma ta osoba, która w najmniejszym rozmiarze przegra.
Co do armii to ja WE. Wiem że Michał Rdzanek zgłosił się Bretką reszta siedzi na tym forum, więc sama się określi.

A wejdzie jako ósma ta osoba, która w najmniejszym rozmiarze przegra.
Co do armii to ja WE. Wiem że Michał Rdzanek zgłosił się Bretką reszta siedzi na tym forum, więc sama się określi.
A ja was zaskoczę, nie zagram lizakami,m nie zagram ChD, nie zagram Hostem, ani Eshinem, zagram....
Skavenkami moimi kochanymi
Skavenkami moimi kochanymi

Jak odpadne na starcie to się załamę
Ale ciekawy ten system pucharowy jest bo teraz juz mam taką rozkminę co na niego wystawić ze już nie jem, nie spię, nie oddycham, cały dzień spędzam w AB przed kompem

Ale ciekawy ten system pucharowy jest bo teraz juz mam taką rozkminę co na niego wystawić ze już nie jem, nie spię, nie oddycham, cały dzień spędzam w AB przed kompem

A tak dla podniesienia cisnienia pobawmy się w bukmacherów i postawmy coś, jak trafie wszystkie typy to stawiacie flaszkę 
Cinek - Dydu -dydek niestety znając rzuty Cinka
Undead - Wiewiór - undead
Skaven - Charki -oczywiście ze ja
Raptor - Oskar - Oskarro jueżeli zagra demonami a Rator jeżeli oskar weźmie cokolwiek innego
Michał Rdzanek - Butan - Butan
Ksch - Dibo - KSch
DaBossa - Michael Head -DaBossa
Wziałem pod uwagę umiejętności, znajomość gry i armię, jak się sprawdzi to co napisałem bo kolejna runda bedzie mega ciśnieniowa

Cinek - Dydu -dydek niestety znając rzuty Cinka

Undead - Wiewiór - undead
Skaven - Charki -oczywiście ze ja

Raptor - Oskar - Oskarro jueżeli zagra demonami a Rator jeżeli oskar weźmie cokolwiek innego
Michał Rdzanek - Butan - Butan
Ksch - Dibo - KSch
DaBossa - Michael Head -DaBossa
Wziałem pod uwagę umiejętności, znajomość gry i armię, jak się sprawdzi to co napisałem bo kolejna runda bedzie mega ciśnieniowa

W ogóle myślałem nad jakimiś zakładami o kasę
Fajnie Skaven, że się wkręciłeś w puchar 

Wszystkich moich fanów oraz lokalnych prześmiewców informuję, że gram z Dibem we wtorek o 11:00 na 1250pkt. Rewanż we środę.
-edit-
Ponieważ zapewne nie wszyscy będą mieli okazję oglądać gry innych par to będziemy z Marcinem (zależnie od tego, który z nas będzie wówczas na miejscu) po krótce opisywać przebieg innych gier. Jeśli zaś chodzi o typy, to pozwolę sobie się z nimi zgodzić opisując je procentowo:
Cinek - Dydu - 40-60: powody dwa - większe ogranie Dyda, ale i niechęć Marcina do batlowego cynizmu. Niemniej jednak szansa na niespodziankę jest spora.
Undead - Wiewiór - 55-45: nie znam umiejętności Undeada, wiem jednak że Wiewiór jest ostatnio w dołku formy, któremu się dziwię, bo to przecież bardzo spoko gracz.
Skaven - Charki - 90-10: co tu dużo mówić - ogranie Skavena myszami jest niemal perfekcyjne i jakoś tych gobasów Charkiego nie widzę.
Raptor - Oskar - 20-80: wiadomo, że Raptor gra świetnie, tyle tylko że na oskarowe demony ciężko coś poradzić.
Michał - Butan - 40-60: zawsze mogą mu wampiry pospadać, ale znając umiejętności Butana to raczej przeważy.
DaBossa - Michael Head - 60-40: większe ogranie Pawła zaprocentuje, chociaż nie odbieram szans mojemu niedawnemu wspólnikowi w parówce
Zaś jeśli chodzi o bookmacherkę to IMHO szanse na zwycięstwo wyglądają tak:
Oskar 3-1
Skaven 4-1
Dydu 5-1
Butan 7-1
Raptor - 10-1
A reszta z nas raczej cieniutko
-edit-
Ponieważ zapewne nie wszyscy będą mieli okazję oglądać gry innych par to będziemy z Marcinem (zależnie od tego, który z nas będzie wówczas na miejscu) po krótce opisywać przebieg innych gier. Jeśli zaś chodzi o typy, to pozwolę sobie się z nimi zgodzić opisując je procentowo:
Cinek - Dydu - 40-60: powody dwa - większe ogranie Dyda, ale i niechęć Marcina do batlowego cynizmu. Niemniej jednak szansa na niespodziankę jest spora.
Undead - Wiewiór - 55-45: nie znam umiejętności Undeada, wiem jednak że Wiewiór jest ostatnio w dołku formy, któremu się dziwię, bo to przecież bardzo spoko gracz.
Skaven - Charki - 90-10: co tu dużo mówić - ogranie Skavena myszami jest niemal perfekcyjne i jakoś tych gobasów Charkiego nie widzę.
Raptor - Oskar - 20-80: wiadomo, że Raptor gra świetnie, tyle tylko że na oskarowe demony ciężko coś poradzić.
Michał - Butan - 40-60: zawsze mogą mu wampiry pospadać, ale znając umiejętności Butana to raczej przeważy.
DaBossa - Michael Head - 60-40: większe ogranie Pawła zaprocentuje, chociaż nie odbieram szans mojemu niedawnemu wspólnikowi w parówce

Zaś jeśli chodzi o bookmacherkę to IMHO szanse na zwycięstwo wyglądają tak:
Oskar 3-1
Skaven 4-1
Dydu 5-1
Butan 7-1
Raptor - 10-1
A reszta z nas raczej cieniutko

To określ sie Charki tu i teraz jaką bedziesz armią grał, ale jak powiedział Oskar jak grał ze mną demonami:
"Skaven zrobiłeś jeden błąd, nie wziąłeś szczurów, gdybyś je miał to nie miałbym najmniejszych szans ..."
Wish you luck Bejbe
"Skaven zrobiłeś jeden błąd, nie wziąłeś szczurów, gdybyś je miał to nie miałbym najmniejszych szans ..."
Wish you luck Bejbe

Skaven ale ściema 

Ja juz mam takie cisnienie na naszą bitwę Charki ze nie wiem co mam robić