Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Kto to jest Michael Head? czym gra i jak się umawiamy:) prosze o pm-ke.

Może by przy każdym zapisać kto jaką armią gra, by póżniej nie było zmian.

Ja oczywiście O&G.

Aha - jak już się nikt nie dopisze to będzie trza ustalić kto z przegranych wchodzi do 1/8

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Michael Head to Michał Głowa - grał ze mną w parze ostatnio krasnalami ;-) Teraz marzy mu się gra na sproksowanych dark elfach 7-dmo edycyjnych :-)

A wejdzie jako ósma ta osoba, która w najmniejszym rozmiarze przegra.

Co do armii to ja WE. Wiem że Michał Rdzanek zgłosił się Bretką reszta siedzi na tym forum, więc sama się określi.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

A ja was zaskoczę, nie zagram lizakami,m nie zagram ChD, nie zagram Hostem, ani Eshinem, zagram....
Skavenkami moimi kochanymi :twisted:

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

@Skaven

Fajnie że będziesz grał Skavenami ale szkoda że trafiłeś na Charkiego i przyjdzie ci odpaść tak wcześnie:)))

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Jak odpadne na starcie to się załamę :wink:
Ale ciekawy ten system pucharowy jest bo teraz juz mam taką rozkminę co na niego wystawić ze już nie jem, nie spię, nie oddycham, cały dzień spędzam w AB przed kompem :twisted:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

A tak dla podniesienia cisnienia pobawmy się w bukmacherów i postawmy coś, jak trafie wszystkie typy to stawiacie flaszkę :D

Cinek - Dydu -dydek niestety znając rzuty Cinka :D
Undead - Wiewiór - undead
Skaven - Charki -oczywiście ze ja :twisted:
Raptor - Oskar - Oskarro jueżeli zagra demonami a Rator jeżeli oskar weźmie cokolwiek innego
Michał Rdzanek - Butan - Butan
Ksch - Dibo - KSch
DaBossa - Michael Head -DaBossa

Wziałem pod uwagę umiejętności, znajomość gry i armię, jak się sprawdzi to co napisałem bo kolejna runda bedzie mega ciśnieniowa :lol2:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

W ogóle myślałem nad jakimiś zakładami o kasę :-) Fajnie Skaven, że się wkręciłeś w puchar ;-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Post autor: MJT »

Dydu jak dla mnie wtorek popołudniu jest ok, ile punktów 1500 czy 2000?

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Wszystkich moich fanów oraz lokalnych prześmiewców informuję, że gram z Dibem we wtorek o 11:00 na 1250pkt. Rewanż we środę.

-edit-
Ponieważ zapewne nie wszyscy będą mieli okazję oglądać gry innych par to będziemy z Marcinem (zależnie od tego, który z nas będzie wówczas na miejscu) po krótce opisywać przebieg innych gier. Jeśli zaś chodzi o typy, to pozwolę sobie się z nimi zgodzić opisując je procentowo:
Cinek - Dydu - 40-60: powody dwa - większe ogranie Dyda, ale i niechęć Marcina do batlowego cynizmu. Niemniej jednak szansa na niespodziankę jest spora.
Undead - Wiewiór - 55-45: nie znam umiejętności Undeada, wiem jednak że Wiewiór jest ostatnio w dołku formy, któremu się dziwię, bo to przecież bardzo spoko gracz.
Skaven - Charki - 90-10: co tu dużo mówić - ogranie Skavena myszami jest niemal perfekcyjne i jakoś tych gobasów Charkiego nie widzę.
Raptor - Oskar - 20-80: wiadomo, że Raptor gra świetnie, tyle tylko że na oskarowe demony ciężko coś poradzić.
Michał - Butan - 40-60: zawsze mogą mu wampiry pospadać, ale znając umiejętności Butana to raczej przeważy.
DaBossa - Michael Head - 60-40: większe ogranie Pawła zaprocentuje, chociaż nie odbieram szans mojemu niedawnemu wspólnikowi w parówce ;-)

Zaś jeśli chodzi o bookmacherkę to IMHO szanse na zwycięstwo wyglądają tak:
Oskar 3-1
Skaven 4-1
Dydu 5-1
Butan 7-1
Raptor - 10-1

A reszta z nas raczej cieniutko :-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

MJT pisze:Dydu jak dla mnie wtorek popołudniu jest ok, ile punktów 1500 czy 2000?
Ok może być wtorek tylko, że ja kończę prace kolo 16 wiec mógłbym być tak o 16.30.

Proponuje pierwszą na 1500 a druga na 2500

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

@ksch
Wiedzialem ze moge na ciebie liczyc. Nie ma to jak porzadne wsparcie duchowe :wink:

@skaven
Nie ciesz sie tak. Nie zapominaj ze przyczyniles sie do powstania mojego legionu demonów :twisted:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

To określ sie Charki tu i teraz jaką bedziesz armią grał, ale jak powiedział Oskar jak grał ze mną demonami:
"Skaven zrobiłeś jeden błąd, nie wziąłeś szczurów, gdybyś je miał to nie miałbym najmniejszych szans ..."

Wish you luck Bejbe :wink:

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

hahahahahah
wyjąłeś moją wypowiedź z kontekstu całkowicie . Mam nadzieje , że charki pojedzie cie jak psa :D
Beka na maxa

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Skaven ale ściema ;-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Skaven z toba nawet orkasami wygram :D

z demonami i vc moje orki moga miec probelm i stad pomysl demonow, chociaz nie stalbym zielonymi na straconej pozycji

p.s. jeszcze sie waham czym grac

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Post autor: MJT »

Dydu to we wtorek o 16:30 na 1500, co do terminu drugiej bitwy to sie zgadamy po tej pierwszej. Tak więc czekam we wtorek w naszym sklepie.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

jakby ktos był zainteresowany kibicowaniem to dzisiaj o 14 gram z wiewiórem na 1600 pkt.;]

Awatar użytkownika
Pajo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pajo »

a jak tam sie zapowiada frekwencja na 28go? :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Ja juz mam takie cisnienie na naszą bitwę Charki ze nie wiem co mam robić :D

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

no i po bitwie....;]....wynik....REMIS.....i to taki 99%,mianowicie 37 małych pkt.jestem w plecy....;]

ODPOWIEDZ