Liga WFB w Starym Świecie
Nie wiem jak mam traktować nieobecność Areckiego w takiej sytuacji... jako walkowera dla mnie, czy co? Bo jeśli Linux wchodzi tu raz na ruski rok, to raczej nie ma szans na znalezienia dla mnie przeciwnika, zresztą i tak wszyscy zajęci...
Przepraszam bardzo ale co ja mam wszystkich trzymać za rączkę?
Mam kepskie dojście do neta, widzęże 3 osoby się wykruszyły więc ja także odchodzę i pary będą równe
Osoby któremiały grać z osobami które odpadły grają ze sobą.
Napisałem na 1 stronie Zpaisy na miejscu. Gdybyście łaskawie zrobili co prosiłem nie było by problemów z telefonami, zapisami, potwierdzeniami itp. Przestało mnie bawić zachowanie niektórych "zawodników"...
Mam kepskie dojście do neta, widzęże 3 osoby się wykruszyły więc ja także odchodzę i pary będą równe
Osoby któremiały grać z osobami które odpadły grają ze sobą.
Napisałem na 1 stronie Zpaisy na miejscu. Gdybyście łaskawie zrobili co prosiłem nie było by problemów z telefonami, zapisami, potwierdzeniami itp. Przestało mnie bawić zachowanie niektórych "zawodników"...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Drogi Linuxie! Podejmujesz się pewnego zadania, zorganizowania Ligi...
1)Termin rozpoczęcia ligi przesuwa się o 2 tygodnie!
2)Ludzie przychodzą Ci i odchodzą!
3)Nie ustalasz jasnych i klarownych zasad
4)Ponadto wspominasz o tym, że 3 graczy odeszło + ty... oznacza to, ze mamy 4 graczy bez pary w tym momencie... a ty nawet nie byłeś łaskaw powiedzieć kto z kim ma grać! Bo do nas mój drogi Linuxie, NIE należy ustalanie kto ma grac z kim... a wydaje się że oczekujesz tego ode mnie
A ty teraz śmiesz jeszcze mówić o trzymaniu kogokolwiek za rączkę! Powiedz mi proszę... czego byś oczekiwał ode mnie, skoro osoba, z którą mam grać mówi, że odpada z ligi(swoją drogą przez twoje nie trzymanie terminów)? Zgłaszam to... a że czas odpowiedzi twojej na komórce oraz częstotliwość odbierania telefonów jest poniżej krytyki, robię to na forum! I oczekuję, że TY jako organizator podejmujesz w takiej sytuacji decyzję z kim mam grać. Bo ja mam 3 graczy bez pary teraz i co... mam sobie wybrać z kim mam grać... chyba żartujesz? Jeśli zaś sobie nie radzisz z tego zorganizowaniem, jak widać, to było się tego nie podejmować, niż teraz zwalać winę na innych.
"Napisałem na 1 stronie Zapisy na miejscu." Ja akurat należałem do tych 8 osób które się pofatygowały do SŚ.... a to, że przestało Cię to bawić... to tylko twój problem, ze sobie to źle zorganizowałeś. Było lepiej wymagać odgórnych ustaleń! Moim zdaniem to twoje zachowanie jest nieporządku.
Ponadto, żeby nie było... BARDZO proszę żeby:
KAŻDY zadzwonił do SŚ: tel. (22) 899 29 76
i zostawił tam swój telefon kontaktowy(upewnił się że tam jest), bo przez to się wszystko wali.
Bo poza winą Linuxa organizacyjną, jest to wina tych łepków, którzy sie pozgłaszali i nie ma do nich ŻADNEGO kontaktu... i potem czego oczekujecie... że zagracie sobie bitwę! Linux ma chyba ze 4 kontakty... w SŚ jest ich niewiele więcej.... uważam, że jest w tym coś nie teges.
1)Termin rozpoczęcia ligi przesuwa się o 2 tygodnie!
2)Ludzie przychodzą Ci i odchodzą!
3)Nie ustalasz jasnych i klarownych zasad
4)Ponadto wspominasz o tym, że 3 graczy odeszło + ty... oznacza to, ze mamy 4 graczy bez pary w tym momencie... a ty nawet nie byłeś łaskaw powiedzieć kto z kim ma grać! Bo do nas mój drogi Linuxie, NIE należy ustalanie kto ma grac z kim... a wydaje się że oczekujesz tego ode mnie
A ty teraz śmiesz jeszcze mówić o trzymaniu kogokolwiek za rączkę! Powiedz mi proszę... czego byś oczekiwał ode mnie, skoro osoba, z którą mam grać mówi, że odpada z ligi(swoją drogą przez twoje nie trzymanie terminów)? Zgłaszam to... a że czas odpowiedzi twojej na komórce oraz częstotliwość odbierania telefonów jest poniżej krytyki, robię to na forum! I oczekuję, że TY jako organizator podejmujesz w takiej sytuacji decyzję z kim mam grać. Bo ja mam 3 graczy bez pary teraz i co... mam sobie wybrać z kim mam grać... chyba żartujesz? Jeśli zaś sobie nie radzisz z tego zorganizowaniem, jak widać, to było się tego nie podejmować, niż teraz zwalać winę na innych.
"Napisałem na 1 stronie Zapisy na miejscu." Ja akurat należałem do tych 8 osób które się pofatygowały do SŚ.... a to, że przestało Cię to bawić... to tylko twój problem, ze sobie to źle zorganizowałeś. Było lepiej wymagać odgórnych ustaleń! Moim zdaniem to twoje zachowanie jest nieporządku.
Ponadto, żeby nie było... BARDZO proszę żeby:
KAŻDY zadzwonił do SŚ: tel. (22) 899 29 76
i zostawił tam swój telefon kontaktowy(upewnił się że tam jest), bo przez to się wszystko wali.
Bo poza winą Linuxa organizacyjną, jest to wina tych łepków, którzy sie pozgłaszali i nie ma do nich ŻADNEGO kontaktu... i potem czego oczekujecie... że zagracie sobie bitwę! Linux ma chyba ze 4 kontakty... w SŚ jest ich niewiele więcej.... uważam, że jest w tym coś nie teges.
Łepków? Nie wkurwiaj mnie nawet. Ja byłem w sklepie spotkałem Linuxa pokazałem rozpe dałem mu 8 zł i powiedział że to starczy.Harry101 pisze: Bo poza winą Linuxa organizacyjną, jest to wina tych łepków, którzy sie pozgłaszali i nie ma do nich ŻADNEGO kontaktu... i potem czego oczekujecie... że zagracie sobie bitwę! Linux ma chyba ze 4 kontakty... w SŚ jest ich niewiele więcej.... uważam, że jest w tym coś nie teges.
... Tutaj naprawde zrobił się wielki burdel. Między innymi przez mój absolutny brak czasu i w**rwienie na to wszystko.
Wejście do neta mam średnio raz w tygodniu więc mimo wszystko proszę o wyrozumiałość.
Odpadają:
Thorek
Jonas
Arecki
Wchodzi:
Raf
Pary w taki wypadku wyglądają następująco:
Esco vs Mateusz Wojciechowski(zagrane załatwione)
Monsterstar vs Kostek
Semi vs Kuba Paśniczek
Harry vs Raf
Kruti vs Slanesh
Kielon vs Jakub Szkopiński
Kalafix vs Marine
Ja vs Damian Domińczak
Progi punktowe zostały zapisane przez Harrego i takie właśnie obowiązują.
Mam nadzieję że przejdzie ta 1 bitwa. Potem będzie tylko lepiej...
Wklejam to na 1 stronę żeby nie było problemów
Wejście do neta mam średnio raz w tygodniu więc mimo wszystko proszę o wyrozumiałość.
Odpadają:
Thorek
Jonas
Arecki
Wchodzi:
Raf
Pary w taki wypadku wyglądają następująco:
Esco vs Mateusz Wojciechowski(zagrane załatwione)
Monsterstar vs Kostek
Semi vs Kuba Paśniczek
Harry vs Raf
Kruti vs Slanesh
Kielon vs Jakub Szkopiński
Kalafix vs Marine
Ja vs Damian Domińczak
Progi punktowe zostały zapisane przez Harrego i takie właśnie obowiązują.
Mam nadzieję że przejdzie ta 1 bitwa. Potem będzie tylko lepiej...
Wklejam to na 1 stronę żeby nie było problemów
Wino Wino, Wino do dna...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD