Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Szrederator pisze:Ci co na nich by przyzwoicie można było wrzucać że są szwaby i gnoje co oni nam zrobili to albo są starymi pierdzielami albo już nie żyją :roll:
Mentalność i zachowanie to samo ;) Widać to już po samej grze na granicy faulu.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Sykstus pisze:Mentalność i zachowanie to samo ;) Widać to już po samej grze na granicy faulu.
Spójrz na Hiszpanów i Włochów, jak tylko trzeba zatrzymać akcję to od razu jest faul, w dodatku po chamsku od tyłu. :wink:
Dziś wszystkie potęgi grają na granicy faulu.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Siweusz pisze:Dziś wszystkie potęgi grają na granicy faulu.
imo nie wszystkie
Włosi tak grają, niemcy też, dodatkowo nie grają zbyt finezyjnie i ciekawie- to w nich najgorsze.
Ruski grają dobrze i ciekawie na przykład. Chociaż wygrywają to itak jadą dalej ku uciesze kibiców. Holandia tak samo. Portugalię też się fajnie ogląda.
A Niemcy z Włochami (ofc. nie tylko oni) tylko kalkulują- tu już zostajemy przy obronie, tutaj najlepiej pofaulować żeby zyskać na czasie itp itd.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Wszystkie, ci co tak nie grają są już w domu, Ruskich zobaczysz w czwartek, faulują jak miło, co nie przeszkadza w ofensywnej grze, umiejętne faulowanie to podstawa gry na wyższym poziomie.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Ja tylko żałuje że ta szmata nie wpadła do bramki Włochów :x
Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Bravo Bravo Hiszpania! Wiedzialem ze wygraja, nalezalo im sie... A na karnych nie powiem cisnienie podskoczylo mi... :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

HISZAPANIAAAAAAAAAAAAAAA!
Karne rozstrzygnęły. Dobrze, pięknie, należało im się.

Cholera, drugi :P
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, o 22:23 przez Mastema, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

I tak jak mówił END włosi DO DOMA :D !!!

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Hiszpania! Hiszpania! HISZPANIA!!! :D
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Ufff, Fabregas nie zawiódł. Wygrali lepsi ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

do lepienia pizzy wracać !!!!!!

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Hiszpania win, Włosi do domu :) To teraz już wiemy kto jest najlepszym bramkarzem.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Boruc...? :D :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

najlepsze jest to ze przed meczem we wloskich mediach twierdzili ze dotychczas wygrywaly druzyny z drugich miejsc w grupach wiec i wlochom musi sie udac ... no i sie nie udalo :P

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

Włosi to paściarze :D i w końcu ich szczęście się skończyło ... I bardzo dobrze - powtórka z meczu grupowego będzie mega ciekawa :D ?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

a najlepsze jest to, ze - poza Niemcami - do polfinalu weszly druzyny grajace ladna, ambitna pilke. po Hiszpanach sie tego spodziewalismy, ale Turcaj i Rosja bardzo mile mnie zaskoczyly.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Jak przypuszczałem wygrała Hiszpania, choć gdy doszło do rzutów karnych to obstawiałem Włochów, w końcu Buffon. A jednak Hiszpanie dali rade. Co do reszty drużyn to Rosjanie i Turcy wyglądają na wschodzące gwiazdy europejskiej piłki. Swoją droga to należy spojrzeć na Rosje, drużyna która ostatnio grała na naszym :cry: poziomie, gra może nie rewelacyjnie ale skutecznie. A dlaczego tak się stało, jakieś 4-3 lata temu Putin zobaczył jak gra rprezentacja Rosji i zadał pytanie dlaczego tak kiepski gramy, został mu przedstawiony raport na temat stanu rosyjskiej piłki, szybko zaprowadzono porządek w rosyjskim związku piłki nożnej i przystąpiono do budowy silnej drużyny. Samodzierżawie ma jednak swoje zalety :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Niemców nienawidzę, Turcy i Ruscy to nie Europa, zostają mi tylko Hiszpanie!

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Co do Mistrostw Europy kibicuję Niemcom potem Hiszpanii, Turcy i Rosjanie są mi obojętnie ale w przypadku finału Rosja Turcy to Rosję.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Mecz Niemcy-Turcja to będzie prawie jak Niemcy-Niemcy :D
Uerph.

ODPOWIEDZ