Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Wiem, że nie wygląda na specjalnie pomalowanego, ale to najładniejszy model smoka pasujący do WFB. Aż dziwi mnie małe zainteresowanie tą figurką, która nie jest łatwa do zdobycia, a naprawdę robi wrażenie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=380436469
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Może z powodu wybrakowania tego egzemplaża. Ja go sobie zapodałem jak sie tylko ukazał i jest bardzo sympatycznyJankiel pisze:Wiem, że nie wygląda na specjalnie pomalowanego, ale to najładniejszy model smoka pasujący do WFB. Aż dziwi mnie małe zainteresowanie tą figurką, która nie jest łatwa do zdobycia, a naprawdę robi wrażenie.

Model bardzo fajny, nie brakuje mu nic czego nie dało by się łatwo dorobić. Zawsze podobały mi się arty smoków z D&D.
A jakie ma wymiary ta figurka w porównaniu do naszego smoka z GW? No i właśnie obawiał bym się czy mu się jakiś jeździec na grzbiecie zmieści ale skoro się wypowiedział posiadacz to spoko.
A jakie ma wymiary ta figurka w porównaniu do naszego smoka z GW? No i właśnie obawiał bym się czy mu się jakiś jeździec na grzbiecie zmieści ale skoro się wypowiedział posiadacz to spoko.
Jak komu bardzo potrzeba to i "Gumomalowanka" daje radę.
Tylko że ten gumoplasticzany jest sporo większy i nie wiem czy da się na niego coś wpakować.
Co do metalowego to pozostaje tylko 2 obieg bo wypuścili go w ograniczonym nakładzie.
Tylko że ten gumoplasticzany jest sporo większy i nie wiem czy da się na niego coś wpakować.
Co do metalowego to pozostaje tylko 2 obieg bo wypuścili go w ograniczonym nakładzie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Też raczej bym nie przerabiał. Pomyśl tak.
Za 16 warriorów płacisz 90, a za 10 Black Guardów 100. Różnica w cenie jest w praktyce dwukrotna z tym, że zużyjesz dość dużo gs, który też kosztuje kilkanaście zeta, dużo się narobisz a czas to pieniądz. Warriorzy nadal są tańsi jednak efekt wcale nie musi być zadowalający to po pierwsze. A po drugie. takich przerobionych i pomalowanych warriorów raczej już nie sprzedasz za jakąś sensowna cenę, a Black Guardów spokojnie sprzedasz w razie czego za dobrą cenę - zwłaszcza gdyby np. za 5 lat wyszły nowe obleśne figurki ;P
Za 16 warriorów płacisz 90, a za 10 Black Guardów 100. Różnica w cenie jest w praktyce dwukrotna z tym, że zużyjesz dość dużo gs, który też kosztuje kilkanaście zeta, dużo się narobisz a czas to pieniądz. Warriorzy nadal są tańsi jednak efekt wcale nie musi być zadowalający to po pierwsze. A po drugie. takich przerobionych i pomalowanych warriorów raczej już nie sprzedasz za jakąś sensowna cenę, a Black Guardów spokojnie sprzedasz w razie czego za dobrą cenę - zwłaszcza gdyby np. za 5 lat wyszły nowe obleśne figurki ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Przerabiać warriorów na BG, to jakieś dziwne. Przecież figsy Czarnej Staży to (przynamniej według mnie) zaraz po Egzekach najładniejsze figurki DE, dlatego warto dołożyć te parę złotych, a nie męczyć się z przeróbką warriorów, ale z drugiej strony co kto lubi.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Temple Guard
- Falubaz
Dla mnie BG lepsi. W ogóle BG to ścisła czołówka figurek w całym WFB, "top 3" na pewno (oczywiście IMOTullaris pisze:Przerabiać warriorów na BG, to jakieś dziwne. Przecież figsy Czarnej Staży to (przynamniej według mnie) zaraz po Egzekach najładniejsze figurki DE, dlatego warto dołożyć te parę złotych, a nie męczyć się z przeróbką warriorów, ale z drugiej strony co kto lubi.

Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!