Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
RR5Fr ma duncany, pożądnego floyda i konstrukcje neck-through.
ESP EMG i set in.... to różnica, wolę jacksona, kwestia jak w łapie będą leżały.
Ale w tej dyskusji o samochód chodzi. I to zacny. Zajebiaszczy
JEDŹ MISZCZU!
ESP EMG i set in.... to różnica, wolę jacksona, kwestia jak w łapie będą leżały.
Ale w tej dyskusji o samochód chodzi. I to zacny. Zajebiaszczy
JEDŹ MISZCZU!
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
"@The_End: konkretna maszyna Very Happy Z którego roku? Wersja GT jak rozumiem?"
2007 - Shelby GT 500 6.5 do setki miał w standarcie - rasowany o 2 S
Dobra muza do tego i prosta droga w poprzek kraju ... Ostatnio jeździłem po Meksyku ... Born to be wild i land of the free się samo przez się rozumie
2007 - Shelby GT 500 6.5 do setki miał w standarcie - rasowany o 2 S
Dobra muza do tego i prosta droga w poprzek kraju ... Ostatnio jeździłem po Meksyku ... Born to be wild i land of the free się samo przez się rozumie
Teżl ubię Polskę.Tomash pisze:Ale ja lubię mieszkać w Polsce. Nawet ze wszystkimi naszymi polskimi kretynizmami. Stany mnie zupełnie nie pociągają jako miejsce dłuższego pomieszkania.
Tylko jak ci auto podpierdolą w Polsce to się nie zdziw
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, o 22:25 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Idź pan w... huk z takimi tekstami w niedziele wieczór2007 - Shelby GT 500 Very Happy 6.5 do setki miał w standarcie - rasowany o 2 S Very Happy
Dobra muza do tego i prosta droga w poprzek kraju ... Ostatnio jeździłem po Meksyku ... Born to be wild Very Happy i land of the free się samo przez się rozumie
Nie ma tam zapotrzebowania na inżynierów budownictwa w kaliforni?
Peavey Valveking to piecyk godny polecenia. W życiu bym nie podejrzewał, że za 2k PLN dostanę w pełni lampowy stuwatowy piec.
Z jedną uwagą - mam combo (212). Ale sobię chwalę, bardzo duża rozpiętość brzmieniowa i możliwości.
Ale żeby zarobić 2k PLN nie musisz wcale spędzać wakacji na obczyźnie
Co do gitar, to Was nie rozumiem chłopaki - only Les Paul Stay Strong \m/
@The_End: zazdroszczę strasznie, pomimo tego że to, jak by nie, patrzeć ford
@Lukaszxxx: monster.com i jazda. Jeśli się wybierasz na łestkołst -- gratuluję, to tak jak ja
Z jedną uwagą - mam combo (212). Ale sobię chwalę, bardzo duża rozpiętość brzmieniowa i możliwości.
Ale żeby zarobić 2k PLN nie musisz wcale spędzać wakacji na obczyźnie
Co do gitar, to Was nie rozumiem chłopaki - only Les Paul Stay Strong \m/
@The_End: zazdroszczę strasznie, pomimo tego że to, jak by nie, patrzeć ford
@Lukaszxxx: monster.com i jazda. Jeśli się wybierasz na łestkołst -- gratuluję, to tak jak ja
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jak les paul to bfg.
Ja tam jadę nie żeby zarobić na piec, ale żeby zarobić na wiosło i piec
a to w miesiąc w Polsce jest niemożliwe
To właśnie tak jak z Twoim Camaro, albo rok tutaj, albo miesiąc tam.
Edit: poza tym tam głowa valveking'a kosztuje na polskie ok. 1300zł
Ja tam jadę nie żeby zarobić na piec, ale żeby zarobić na wiosło i piec
a to w miesiąc w Polsce jest niemożliwe
To właśnie tak jak z Twoim Camaro, albo rok tutaj, albo miesiąc tam.
Edit: poza tym tam głowa valveking'a kosztuje na polskie ok. 1300zł
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, o 22:36 przez Mastema, łącznie zmieniany 1 raz.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
no wlasnie ... ciekawe ile kosztuje ubezpieczenie tej fury ???? a pozniej serwisy i inne koszty eksploatacji ...TomCio pisze: Tylko jak ci auto podpierdolą w Polsce to się nie zdziw
akurat liczba kradziezy aut drastycznie spada Zreszta tak rzadkiego auta in Poland sie nie oplaca kroic
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wszystkiego Najlepszego w takim razie!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wszystkiego naj I błogosławieństwa ze strony papy Nurgla
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kwatuordecyliona lat Pani Moderator
Widzę ze wróciłem na forum w dobrym momencie
Ale nie na długo
Widzę ze wróciłem na forum w dobrym momencie
Ale nie na długo
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
To które to już, młoda?
I kiedy jakieś opicie tej okazji? Najlepiej w lipcu, bo do końca czerwca nie żyję towarzysko.
I kiedy jakieś opicie tej okazji? Najlepiej w lipcu, bo do końca czerwca nie żyję towarzysko.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
21Tomash pisze:To które to już, młoda?
Ja się wieku swojego nie wstydzę... ani nie odczuwam jeszcze niedawno prosili mnie o dowód w Paradoxie... podczas gdy Pyś dwa lata młodszy spokojnie sobie alkohol zamawiał i nikt go nawet nie pytał
Opicie to najwcześniej w połowie lipca, bo wyjeżdżam
Ładnie to tak kobiety o wiek pytać?Tomash pisze:To które to już, młoda?
Poza tym jak tego można nie wiedzieć ?