Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oczywiście że nieładnie, chciałem tylko zobaczyć czy się obruszy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Najlepszego, Pani Redaktor
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Zdrowia i cierpliwości w malowaniu.
Bo to-to chyba najważniejsze, resztę da się zrobić samemu...
Bo to-to chyba najważniejsze, resztę da się zrobić samemu...
Ode mnie też wszytkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrówka
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
kurna ... czy ktos moze mi powiedziec (tak lopatologicznie) jak polaczyc dwa zdjecia w jedno (tak zeby jedno bylo nad drugim) w photoshopie ... moze gdzies taka opcja jest ale ja jej nie moge znalesc ...
prosze sie nie smiac ze mnie ... kompletnie nie znam tego programu ... uzywam go sporadycznie tylko do zmniejszana zdjec gdy chce cos na forum wrzucic ...
prosze sie nie smiac ze mnie ... kompletnie nie znam tego programu ... uzywam go sporadycznie tylko do zmniejszana zdjec gdy chce cos na forum wrzucic ...
Przy tworzeniu nowego obrazu w polu wysokość wpisać sumę wysokości obu zdjęć (szerokość wiadomo) i wkleić obydwa. Tak łopatologicznie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Albo Image -> Canvas Size. Dalej już się zorientujesz
Pamiętaj o spłaszczeniu warstw po wklejaniu (layers) -> merge visible albo flatten image.
Pamiętaj o spłaszczeniu warstw po wklejaniu (layers) -> merge visible albo flatten image.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
spoko dzieki Tomash... sposob Fingora juz opanowalem
Albo w paincie rozciągnąć
w paincie pogarsza sie jakosc fotek ... i to dosyc mocno
A ja uploaduje do photobucketa i tam automatycznie zmniejsza rozmiar
A takt o można wkleić do worda tam zmniejszy rozmiar bez utraty jakości i później do painta Wszystko sie da trzeba tylko chcieć
A takt o można wkleić do worda tam zmniejszy rozmiar bez utraty jakości i później do painta Wszystko sie da trzeba tylko chcieć
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tez dolaczam sie do zyczen .... wszytstkiego najlepszego ....