fajny fajny ale na takim poziomie malowania mogłeś więcej posiedzieć nad płaszczem
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Hmm, a ten pan wygląda, jakby miał bliskie spotkanie z papą Czinczem
Kolorystyka modelu ciekawa, nadaje figurce fajny klimat. świetne wrażenie robią zwłaszcza skrzydła, widać, że włożyłeś w nie sporo pracy. Metaliki świetne, zwłaszcza dolne partie pancerza. Co mi się nie podoba to trochę mało głęboki niebieski na skórze i zbyt głęboka czerwień na płaszczu.
Czerwien taka ładna krwista nie wiem co chcecie . Na skore faktycznie nie mialem pomyslu ,i zrobilem taka troche sinawa bo wydawalo mi sie ze bedzie pasowala do takiego skrzydla , dzieki za wszystkie komentarze
IMHO ta błona dziwnie trochę wygląda, a płaszczem chyba chodzi o to, że dałeś bardzo, bardzo ciemny w zagłębieniach i dużo bardziej jasny na wierzchu./
Ładnie ostatnio dziewczyna mojego kumpla pomalowała mu właśnie takiego wampira, malowała po raz 1 w życiu figurkę a że jest artystą plastykiem i to całkiem niezłym to ta figurka wygląda oszałamiająco a skrzydła ma z ludzkiej skóry może wyłudzę zdjęcia od niego to zamieszczę
Supel , ja go malowalem daawno temu jak sie przekopiesz przez archiwum to zobaczysz caly wampir to moj wlasny pomysl , nie sciagalem od nikogo : P . Mozesz pokazac swojego