Wreszcie skonczony Wampir

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Lesthad
Mudżahedin

Wreszcie skonczony Wampir

Post autor: Lesthad »

Obrazek

Teraz widac wszystko dokladnie . Komentarze mile widziane :)

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

No, bardzo ladnie. troszke mi tylko niektore z blon nie podchodza.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

fajny fajny ale na takim poziomie malowania mogłeś więcej posiedzieć nad płaszczem
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Hmm, a ten pan wygląda, jakby miał bliskie spotkanie z papą Czinczem ;)

Kolorystyka modelu ciekawa, nadaje figurce fajny klimat. świetne wrażenie robią zwłaszcza skrzydła, widać, że włożyłeś w nie sporo pracy. Metaliki świetne, zwłaszcza dolne partie pancerza. Co mi się nie podoba to trochę mało głęboki niebieski na skórze i zbyt głęboka czerwień na płaszczu.

To tyle, dobra robota :)

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Ładny. Czerwień mocno przesadzona :wink: ale i tak jest dobrze.
A i mogłeś pomalować podstawkę od boku, wyglądał by staranniej

Lesthad
Mudżahedin

Czerwien taka ładna krwista :) nie wiem co chcecie :D. Na skore faktycznie nie mialem pomyslu ,i zrobilem taka troche sinawa bo wydawalo mi sie ze bedzie pasowala do takiego skrzydla , dzieki za wszystkie komentarze :)

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

IMHO ta błona dziwnie trochę wygląda, a płaszczem chyba chodzi o to, że dałeś bardzo, bardzo ciemny w zagłębieniach i dużo bardziej jasny na wierzchu./

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

grrrrrr, ej , co jest, mój ma prawie identycznie pomalowane skrzydełko, nie może być 2 takich samych - buuuueeeeeee

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

Ładnie :) ostatnio dziewczyna mojego kumpla pomalowała mu właśnie takiego wampira, malowała po raz 1 w życiu figurkę a że jest artystą plastykiem i to całkiem niezłym to ta figurka wygląda oszałamiająco a skrzydła ma z ludzkiej skóry może wyłudzę zdjęcia od niego to zamieszczę :)

Lesthad
Mudżahedin

Supel , ja go malowalem daawno temu :D jak sie przekopiesz przez archiwum to zobaczysz :) caly wampir to moj wlasny pomysl , nie sciagalem od nikogo : P . Mozesz pokazac swojego :P

ODPOWIEDZ