Eyriss

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
olekkkkk
Wałkarz

Eyriss

Post autor: olekkkkk »

Ot taka figurka. Lekko skonwertowana, zaczęta z ambitnym pomysłem, skończona jak widać, czyli taki dobry tabletop.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

No mi sie bardzo podoba! Świetny płaszcz, dobrze dobrane kolory. Metaliki też całkiem całkiem ja bym nie nazwał tego napewno TT.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Qrde ale lepiej lotek boltów już Ci się nie chwiało zrobić :P Ale ogólnie bardzo fajna praca.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Taa, te lotki od razu się w oczy rzucają, ale ogólnie to bardzo dobrze pomalowana figurka.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

figurka w sam raz na stół do grania , ładnie dobrane kolorki i oto chodzi xD lecz ode mnie ten model Eyriss jest bardzo bardzo brzydki ...

Awatar użytkownika
Fidelo
Warzywo

Post autor: Fidelo »

Figurka ladnie pomalowana tak ja poprzednicy plaszcz najlepszy szczegolnie ta zielen dla pelnej sadysfakcji poswiecil bym jej jeszcze z 2 godzinki i dokonczyl pare detali ale ogolnie super chcialbym zeby tak kazdy mial pomalowane figurki na stol.Powodzonka w nastepnych pracach :D

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Świetnei płaszcz wyszeł. bardzo płynnie i ciekawie. Ten brud też mi się podoba. Ten ambitniejszy projekt to ze ten brud miał być krwia i jakieś flaki latajace w około czy cóś? :wink:

Awatar użytkownika
olekkkkk
Wałkarz

Dzięki za komentarze .

Pisząc o ambitniejszym pomyśle miałem na myśli techniczne wyciągniecie tego co wyciągnięte być powinno. Ogólnie to jestem zadowolony z figurki, lekko poeksperymentowalem z metalikami (fioletowe glazy rzondzom ;) ), pobawiłem sie z płaszczem, ale sie pośpieszyłem z malowaniem, stąd kilka niedoróbek.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jak mozesz to daj jeszcze foto od przodu coby jej buźkę zobaczyć było można :wink:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

popieram Skavena... pokaż twarz :)

tak to całkiem ładnie :) imo jedynie bełty i kolczuga do poprawienia.
Obrazek

Awatar użytkownika
olekkkkk
Wałkarz

Poprawianie jest bez sensu, w końcu figurka jest skończona i jakoś sie prezentuje.

A twarzy nie pokarze, bo ponieważ nie mam aparatu. Jak MuK będzie pstrykać foty w najbliższym czasie to mu podrzucę eiryss jeszcze raz.

ODPOWIEDZ