WIELKI DRACON
I niedopuszczenie broni nie eliminuje pewnej czesci graczy z zabawy
dlaczego? ja nie mam przez to dwoch rarow... dodatkowo eliminuje to moja armie z prawie rownego podejscia do bitew... eliminuje dkoladnie tak samo jak niedopuszczenie nielegalnych juz hord...Rzymek pisze:I niedopuszczenie broni nie eliminuje pewnej czesci graczy z zabawy
ale giganta i tak możesz wziąć - natomiast gracze hord, może nie wszyscy, ale większość, to raczej nie mają warriorów chaosu, czy marauderów pieszychShino pisze:dlaczego? ja nie mam przez to dwoch rarow... dodatkowo eliminuje to moja armie z prawie rownego podejscia do bitew... eliminuje dkoladnie tak samo jak niedopuszczenie nielegalnych juz hord...Rzymek pisze:I niedopuszczenie broni nie eliminuje pewnej czesci graczy z zabawy
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Stary AB, to stary AB.thurion pisze:rozumiem ze te hordy moge normalnie mieszac z bestiami i demonami z booka hord i hellcanonnem ? normalnie, po staremu ?
Stare demony w tej armii.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
takthurion pisze:rozumiem ze te hordy moge normalnie mieszac z bestiami i demonami z booka hord i hellcanonnem ? normalnie, po staremu ?
@Maciek Paraszczak - no jeśli jest w limited to jest dopuszczone
Draconis - FOR EVER !!!
Aha - istotna sprawa dla osób niepełnoletnich wybierających się na turniej - prosiłbym o dostarczenie zgody rodziców lub czegoś podobnego (w sensie że wasi rodzice wiedzą gdzie się znajdujecie). Tak samo proszę o dostarczenie kontaktu do rodziców (jakiś telefon komórkowy styknie). Ewentualny wzór takiego oświadczenia wkrótce zamieszczę. Nikt tego od nas nie wymaga, ale pomny wydarzeń zeszłorocznych postanowiłem się o to upomnieć. Osoby niepełnoletnie które przeholują, będą musiały się liczyć z tym, że od razu wezwę rodziców by je odebrali w trybie natychmiastowym. Tak samo najlepiej wy sami, czy też wasi rodzice, wyznaczcie jedną osobę pełnoletnią, która nad wami będzie pełnić opiekę podczas turnieju. Oczywiście mam nadzieję, że wszyscy na turnieju zachowają umiar i zdrowy rozsądek i nie będę musiał podejmować radykalnych kroków wobec łobuzów
Draconis - FOR EVER !!!
Jak wspomniałem - liczę, że nie będą musieli przyjeżdżać.Nijlor pisze:Ciekawe jak rodzice np. z Białegostoku przyjadą ....
Po prostu niektórzy nie zdają sobie sprawy co by było gdyby rok temu się zjawiła Policja. Nauczka jakaś była, więc liczę, że w tym roku wszyscy będą grzeczni
Draconis - FOR EVER !!!
- swieta_barbara
- habydysz
LoL - musisz Scimi ogarniac. Jak zobaczysz, ze Duke sie upija, to za kolnierz i do zimnej wanny.
To ja porosze dół domku nr 3 dla Frontu Wschodniego w składzie:
1. Karlee
2. Inferno
3. Grzesiek
4. Zulus
5. Czarny
6. Thain
7. Zertaul
... and still counting. Jesli ktorys z kolegow nie nadeslal jeszcze rozpy to sie nie martwcie, bo ten sklad pojedzie conajmniej. A byc moze dokoptujemy jeszcze kogos.
1. Karlee
2. Inferno
3. Grzesiek
4. Zulus
5. Czarny
6. Thain
7. Zertaul
... and still counting. Jesli ktorys z kolegow nie nadeslal jeszcze rozpy to sie nie martwcie, bo ten sklad pojedzie conajmniej. A byc moze dokoptujemy jeszcze kogos.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!