BP Powróciło - Gdzie się podziały nasze pociechy?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wielkie dziekufa za reaktywację forum:] oby miało ono świetlaną przyszłość
to dlatego Nintendo wypuscilo swoja konsole pod nazwa Wiiiiii!!! Oni wiedzieli ze BP wroci!!
-
- Kretozord
czy widac moja sygnaturke?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Widać widać
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Brawo Tomash. Wlasciwy czlowiek na odpowiednim miejscu. Pytanie do osob poprzednio zajmujacych sie BP - czy nie mozna bylo wczesniej przekazac informacji, zrzutow baz danych itd. do kompetentnych ludzi ?? No dobra, narzekanie mode off.
Hehe to ja się też dołącze do podziękowań i o ile pamięć mnie nie myli, to podziękowania dla tego pana:
http://www.wfb-pol.org/avatary/96678835 ... 65551f.jpg
??
Bałem się, że z tym BP będzie jak z Duke Nukem Forever
http://www.wfb-pol.org/avatary/96678835 ... 65551f.jpg
??
Bałem się, że z tym BP będzie jak z Duke Nukem Forever
Obecnie zajmuje się tym (będzie zajmowała) praktycznie ta sama ekipa. Wafi, Paulinus, Szafa, Szaman to osoby bardzo kompetentne. Jedyny problem polegał na komunikacji na linii Szaman<->providerzy (słynne problemy z umową). O wzięciu sprawy we własne ręce przesądził komunikat Szamana o tym, że ma związane ręce i "góra" postanowiła decyzję podjąć samemu - życie uczy, że tzw. "góry" nie podejmują ani szybkich, ani najkorzystniejszych dla ogółu decyzji. W każdym razie proszę już zejść z Szamana - to hobbysta i nasz event manager, a nie informatyk - i nie wspominać przebiegu całej sprawy. Gdyby poszło inaczej, nie mielibyśmy takiego hostingu w całości dla nas, tj. społecznościadeon pisze:Pytanie do osob poprzednio zajmujacych sie BP - czy nie mozna bylo wczesniej przekazac informacji, zrzutow baz danych itd. do kompetentnych ludzi ?? No dobra, narzekanie mode off.
O, dzięki, nie chciało mi się szukaćMUKER pisze:Hehe to ja się też dołącze do podziękowań i o ile pamięć mnie nie myli, to podziękowania dla tego pana:
Ja miałem. Nawet pewność, że BP nie ruszy. Z tej pesymistycznej pewności zrodził się pomysł, na owocu którego właśnie rozmawiamyKosa pisze:a czy ktos miałjakieś wątpliwości, że BP nie ruszy??
jak widać warto isć czasem pod prądTomash pisze:Ja miałem. Nawet pewność, że BP nie ruszy. Z tej pesymistycznej pewności zrodził się pomysł, na owocu którego właśnie rozmawiamyKosa pisze:]a czy ktos miałjakieś wątpliwości, że BP nie ruszy??
a ja jestem szczesliwy.
to forum jest o wiele lepiej zorganizowane -> bardziej urzywalne
trzeba poczekac az zacznie zapelniac sie tematami - wtedy przyjda i ludzie
to forum jest o wiele lepiej zorganizowane -> bardziej urzywalne
trzeba poczekac az zacznie zapelniac sie tematami - wtedy przyjda i ludzie
Matko boska komandoska, przepraszam. Miałem wcisnąć "cytuj", a wcisnąłem "zmień". Nie przywykłem jeszcze do uprawnień moderskich. Dać małpie brzytwę...Husiat pisze:Trzy. Z czego dwa przypominające, że podniesienie tego forum to zasługa więcej niż jednej osoby.Husiat pisze:To było do Tomasha, który teraz nabił już 4 posty w tym temacie, choć fanatyk napisał: każdy raz!
No dobra - teraz cztery
Tomash - proszę pisz że mi wyedytowałeś posta bo to zabrzmiało jakbym sam siebie poprawiał....
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Dziękówa wielka dla Ojców Odnowicieli Fajnie że BP znowu działa