Ci którzy wrócili i mają albo nowe nicki (albo nawet i stare, niech strace) niech się przypominają, wpisują tu z życzeniami i co komu przyjdzie na język, raz można!
Pozdrawiam!
Fanatyk
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.![]()
Za dobrą robotę![]()
Apelowałem na Gildii o kratę piwa dla kolegi, to w takim razie powtórzę -Tomash pisze:Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.![]()
Za dobrą robotę![]()
Nabijasz sobie posty AdminieFanatyk pisze:Witajcie!![]()
Ci którzy wrócili i mają albo nowe nicki (albo nawet i stare, niech strace) niech się przypominają, wpisują tu z życzeniami i co komu przyjdzie na język, raz można!
Pozdrawiam!
Fanatyk
Ale ja nie jestem adminem!Husiat pisze:Nabijasz sobie posty AdminieFanatyk pisze:Witajcie!![]()
Pozdrawiam!
Fanatyk![]()
Dla Ciebie Wafi też w takim razie. Tak czy tak dobrze znowu widzieć BP!
Jeszcze długo nieFanatyk pisze:Ale ja nie jestem adminem!
Jeszcze nie...buahahahha
Scimitar pisze:Apelowałem na Gildii o kratę piwa dla kolegi, to w takim razie powtórzę -Tomash pisze:Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.![]()
Za dobrą robotę![]()
zrzuta na kratę piwa dla wszystkich, którzy odrodzili forum BP. Kto popiera ??
Trzy. Z czego dwa przypominające, że podniesienie tego forum to zasługa więcej niż jednej osoby.Husiat pisze:To było do Tomasha, który teraz nabił już 4 posty w tym temacie, choć fanatyk napisał: każdy raz!![]()
![]()