BP Powróciło - Gdzie się podziały nasze pociechy?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
BP Powróciło - Gdzie się podziały nasze pociechy?
Witajcie!
Ci którzy wrócili i mają albo nowe nicki (albo nawet i stare, niech strace) niech się przypominają, wpisują tu z życzeniami i co komu przyjdzie na język, raz można!
Pozdrawiam!
Fanatyk
Ci którzy wrócili i mają albo nowe nicki (albo nawet i stare, niech strace) niech się przypominają, wpisują tu z życzeniami i co komu przyjdzie na język, raz można!
Pozdrawiam!
Fanatyk
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Chwała Tomaszowi za jego wysilek i innym slawnym nekromantom co wskrzesili forum i nie jako zombie czy szkielet ale jako pelnowartosciuowe zywe forum alive!
Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.
Za dobrą robotę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Brawo Tomash! Rządzisz chłopie .
Niema to jak znowu być planktonem .
Niema to jak znowu być planktonem .
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Kwestia tylko ponownego exodusu nowych Gildijczyków spowrotem do ojczyzny czyli do Border Princes. Ale w tydzien sporo osob przejdzie tyle ze musza sie na nowo przyzwyczaić.
Jeszcze raz ktoś zapomni o Wafim i reszcie wymienionej w "podziękowaniach", a będzie źle
Apelowałem na Gildii o kratę piwa dla kolegi, to w takim razie powtórzę -Tomash pisze:Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.
Za dobrą robotę
zrzuta na kratę piwa dla wszystkich, którzy odrodzili forum BP. Kto popiera ??
Nabijasz sobie posty AdminieFanatyk pisze:Witajcie!
Pozdrawiam!
Fanatyk
Dla Ciebie Wafi też w takim razie. Tak czy tak dobrze znowu widzieć BP!
Ale ja nie jestem adminem!Husiat pisze:Nabijasz sobie posty AdminieFanatyk pisze:Witajcie!
Pozdrawiam!
Fanatyk
Dla Ciebie Wafi też w takim razie. Tak czy tak dobrze znowu widzieć BP!
Jeszcze nie...buahahahha
Jeszcze długo nieFanatyk pisze:Ale ja nie jestem adminem!
Jeszcze nie...buahahahha
Nie chcielibyśmy z ilością adminów przesadzać, gdzie kucharek sześć, tam cycków dwanaście
Scimitar pisze:Apelowałem na Gildii o kratę piwa dla kolegi, to w takim razie powtórzę -Tomash pisze:Ja tylko dałem miejsce i forum (i parę innych pomniejszych spraw), organizacją zajął się Wafi - i to jego powinniście po rękach całowaćHusiat pisze:Z podziękowaniami dla Tomasha.
Za dobrą robotę
zrzuta na kratę piwa dla wszystkich, którzy odrodzili forum BP. Kto popiera ??
dla kazdego, kto wskrzeszał BP cała krata na łepka
poparcie jest jednogłośne, nie widze żadnych głosów sprzeciwu
Trzy. Z czego dwa przypominające, że podniesienie tego forum to zasługa więcej niż jednej osoby.Husiat pisze:To było do Tomasha, który teraz nabił już 4 posty w tym temacie, choć fanatyk napisał: każdy raz!
No dobra - teraz cztery
Tomash - proszę pisz że mi wyedytowałeś posta bo to zabrzmiało jakbym sam siebie poprawiał....
Ostatnio zmieniony 10 gru 2006, o 20:28 przez Husiat, łącznie zmieniany 1 raz.