Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

MUKER pisze:Ja bym raczej obstawiał na wychowanie komunistyczne niże radia M, że taki antyniemiecki naród mam. O dziwo ruskich, którzy chyba nam bardziej dokopali, nikt jakoś tak nie gnębi bo to brat słowian od wódki jest.
Ciekawy reportaż, warto obejrzeć:

http://superwizjer.onet.pl/1472608,archiwum.html

Jeżeli w państwie istnieje partia, która normalnie głosi nazistowkie poglądy to to nie jest chyba normalne. Materiał ten pokazuje że cały czas są w narodzie niemieckim jednostki (i to całkiem młode) które nie chcą zerwać z przeszłością. To znajduje się w ich mentalności. Dlatego nie dziwcie sie, że ludzie czesto patrzą przez pryzmat II wojny światowej. Ja osobiscie nie mam wiekszych uprzedzeń do niemców, oprócz ich okropnego języka -dla mnie to drut kolczsty... ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

miałem do ich języka coś jak byłem w wieku szkolnym gdy to jechałem na słabych ocenach z niego dopóki w czasach studenckich nie zrozumiałem że to jest jednak piękny język a moja niechęć to nie to że jest trudny tylko że to wynik mojego lenistwa tylko i wyłącznie. Niemcy będą mieli ciężko . Bardzo cięzko ale jestem z nimi.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Murmandamus pisze:to jest jednak piękny język a moja niechęć to nie to że jest trudny tylko że to wynik mojego lenistwa tylko i wyłącznie.
To fakt nie jest trudny, ale ja osobiście nie lubię jego brzmienia.

Co do finału, to licze na Hiszpanów są po prostu lepsi, ale piłka jest nieobliczalna, o czym sie można było przekonąc ogladając spotkania Turasów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Niemicki to język filozofów ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

jestem za Hiszpania, bo po prostu - w przeciwienstwie do Niemcow - graja ladna pilke
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

a ja jestem za Hiszpanami z dwóch powodów, pierwszy to lobię Hiszpanie a drugi to nie lobię Niemców
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

1. Hiszpania gra dużo lepiej i ładniej.
2. Lubię język niemiecki, bardzo podobają mi się kraje niemieckojęzyczne, ale większości Niemców jako narodu nie lubię, za ich stosunek do Polaków.
Tak więc będę za Hiszpanią ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

a ja jestem za Hiszpanami z dwóch powodów, pierwszy to lubię Hiszpanie a drugi to nie lubię Niemców
:lol2: Dokładnie.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

a ja jestem za Niemcami ;) Hiszpanskiej pilki reprezentacyjnej jakos nigdy nie trawilem, no i w repr Niemiec gra wiecej Polaków :P ale pewnie i tak wygra Hiszpania, bo na tym turnieju jest zwyczajnie lepsza

pzdr

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Fingor pisze:1. Hiszpania gra dużo lepiej i ładniej.
2. Lubię język niemiecki, bardzo podobają mi się kraje niemieckojęzyczne, ale większości Niemców jako narodu nie lubię, za ich stosunek do Polaków.
Tak więc będę za Hiszpanią ;)
Jestem za !

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

popieram Hiszpanów a co do Niemców, no cóż moją podobnie jak i pewnie części ludzi z forum pewna gazeta nazwałaby polskimi nacjonalistami :twisted: niech wygrają Hiszpanie więc 8)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

No nie da sie ogladac tego spotkania poprostu. Pie***li ten Boniek non stop. Kto go tam wzial. Niech sobie nadaje po meczu, a nie prezentuje wade wymowy kiedy ludzie ogladaja :/

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Himmel donner wetter
Iberowie prowadzą niech ich Wotan porwie. No ale jeszcze druga połowa. Trzymam kciuki.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

za szkopów? :shock2:

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

A tak! Za "NIEMCÓW" nie szkopów. Bądz co bądz nasi sąsiedzi. No grają tam piłkarze polskiego pochodzenia.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Obrazek

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Jupi :D

Awatar użytkownika
Korin
Pseudoklimaciarz

Post autor: Korin »

YEAAAHHH!WYGRALI HISZPANIE ! zasłużenie ...

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

No i zajebiscie :D Hiszpanie lepiej grali i wreszcie cos ugrali na jakims turnieju bo ostatnio to lipa byla a teraz wreszcie cos zdobyli... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Boniek........ wrrrrrr :evil:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

ODPOWIEDZ