no ale to jest tlko informacja, że tam stala jż ostatnia driadahypnotic pisze: Jedyną nieprzyjemną rzeczą była szarża treemena w bok klocka BG, pechowy rzut na breaka i wpakowanie się w samotną driadę przy ucieczce,
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
bo chyba się zebraleś, prawda?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
masakra to masakra niech chociaż chłopak ma swiadomosc ze rozwalił klocek BGhypnotic pisze:O no proszę, nie zwróciłem na to uwagi, bo i tak by to wyniku bitwy nie zmieniło, ale można uznać że zostałem zwałowanyNie wiem czy mówić o tym kumplowi co się chłopak kompletnie załamie
A co do magiczki to jasna sprawa, ona akurat była sama bo wyleciała na steed od shadows kiedy spearmani poszli do walki.
Popieram ! IMO ta walka to jakiś nowy wfb .ajpinus pisze:hypnotic: ja proponuje w ten sposob: kupic rulebooka, zpoznac sie z zasadami, potem poczekac miesiac na nowego armybooka do DE i dopiero zaczac grac dark elfami w warhamera. A jak juz chcesz grac bez rulebooka dark elfami w sposob jaki to robisz to moze nie pisz raportow o swoich bitwach bo sa troche nie na temat.
Kosa mi nie chodziło o "zjechanie "kolegi za to , że nie zna zasad , ale po prostu napisałem , żeby je jednak przeczytał bo potem jak się nauczy takich głupot , to go wyśmieją . Dlatego nie chodzę na turnieje . Bo bitwa trwa około 1,5 h . Z czego 50 minut muszę poświęcic , na tłumaczenie zasad , wyciąganie rb . Żeby grac w ta grę , trzeba znac zasady . Bo jak się zna je , to i gra przyjemniejsza , a nie trzeba tłumaczyć . I nie uważam się za wymiatacza , tylko po prostu przeczytałem rb .Kosa pisze:![]()
no cóż za super wymaitacze sie znależli...
lepiej w ogóle nie grać, lepiej nie ucyzc się w praktyce tylko w teori tej gry, nom genialne rady po prostu...
przynajmniej teraz kolega napisal, myślal, że gra dobrze, a teraz wie, że to inaczej wygląda i ju sie czegoś nowego nauczyl.
szkoda gadać...
Dobrze , chcesz to masz .Voodoo pisze:Najlepiej jest krytykować a samemu nic nie robić
No to co?Dlatego nie chodzę na turnieje . Bo bitwa trwa około 1,5 h . Z czego 50 minut muszę poświęcic , na tłumaczenie zasad
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.