ooo... ja tez chceSkavenblight pisze: A od Haka dostałam m.in. dwarfa treasure huntera do Mordheim... mój pierwszy oryginalny mordheimowy najemnik
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Yess, przyszło ProCreate. 48 blisterków
Jeszcze "tylko" zabulę cło i VAT za słoiczki 5ml, skończy się sesja, potnę czekające zdjęcia 4 pudeł (krasnale, bretońce, chaośnicy) i będzie można srogo rozszerzyć ofertę
Jeszcze "tylko" zabulę cło i VAT za słoiczki 5ml, skończy się sesja, potnę czekające zdjęcia 4 pudeł (krasnale, bretońce, chaośnicy) i będzie można srogo rozszerzyć ofertę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na pewno nie będziemy szli na wojnę cenową z JAMĄ, za bardzo chłopaków lubię.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No w sama porę bo Mordheim odżywa w NS Gracze wyczuli pismo nosem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
szkoda że skavenblight znika bo bartekk tymaczasowo powraca xd
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam. Od niedawna tutaj spamuję. jeśli chcecie podziękować za ten cudowny spam - zapraszam do Torunia. i pamiętajcie, że za każdym razem kiedy pisze post, zabijam kotka
Tylko spróbuj tu (albo gdziekolwiek indziej) znowu zacząć śmiecić...
Tussi ma być na receptę.
Ponoć już studenci hurtowo wykupują z aptek.
I coś mi się zdaje, że Herbapol przestanie produkować tussi .
pisze w tym temacie bo temat PMOTM14 z propozycjami tematow ma klodke ... Fanatyku miales zrobic temat z glosowaniem ... zostaly 3 dni do konca miesiaca !!!
a moze odrazu uznamy ze wygral Antykwariat ???
TomCio pisze:Tussi ma być na receptę.
nie zgadzam się, będe strajkowal
A pmki wysłać nie można?Treevill pisze:pisze w tym temacie bo temat PMOTM14 z propozycjami tematow ma klodke ... Fanatyku miales zrobic temat z glosowaniem ... zostaly 3 dni do konca miesiaca !!!
Zrobiłem, zapomniałem po prostu.
No właśnie ku***, też się tak dziwie, jak do Fanatyka piszą to w niezwykłych
a po co PM ... napisze w PiM i jeden post wiecej na liczniku
Bardzo ambitny jesteś widzę.
ty to wzieles na serio ???? gdyby to byla jakas prywatna sprawa to bym napisal pm ... ale to dotyczylo pmotm wiec napisalem na forum
Symulacje, które robiłem, były dla kredytów gotówkowych - oprocentowanych bardzo srogo.
Zrobiłem sobie dziś symulacje kilku banków kredytu samochodowego (okazuje się że dają i na sprowadzane wozy). Różnica jest taka, że nawet jeśli podbiję kwotę do siedmiu dych, całość jest do spłacenia w trzy-cztery lata przy podobnej kwocie comiesięcznej
W tym momencie nie chce mi się jechać do Stanów, niech góra przyjedzie (przypłynie) do Mahometa
Zrobiłem sobie dziś symulacje kilku banków kredytu samochodowego (okazuje się że dają i na sprowadzane wozy). Różnica jest taka, że nawet jeśli podbiję kwotę do siedmiu dych, całość jest do spłacenia w trzy-cztery lata przy podobnej kwocie comiesięcznej
W tym momencie nie chce mi się jechać do Stanów, niech góra przyjedzie (przypłynie) do Mahometa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: