Kultowo Drużynowo IV !

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Możecie mnie i mój skład wykreślic.

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

A u nas w teamie Dziop się wykruszył niestety w ostatniej chwili więc zastąpi go Robson (nie wiem czy Shino już to zgłaszał).

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Pozycze chetnie:

10 furi/harpii
10 horrorow
lord of change (moge w zamian pozyczyc bloodthirstiera)

help :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Pedros
Oszukista

Post autor: Pedros »

Pilnie poszukujemy jednej osoby to teamu: Gramy WE i VC.

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

ja moge być tą osobą do teamu !!! pedros ! odezwij sie na gg plis !
Obrazek

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

Pedros zależy mi na tym jest jeszcze to miejsce ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Furher wylądował ;) turniej zajebisty widziałem Jasia i, jak zawsze śmiechy z kotletem sojowym.
Dzięki mojej drużynie NRD'owskich mutantów jak ich ochrzściłem :P
Linux nasz trol jaskiniowy jak poradził sobie w ostatniej bitwie ?

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Dzieki za turniej, fajnie sie gralo.
Ogolnie druzynowki sa super, zwlaszcza jak sie gra w super teamie (pozdro dla sojusznikow).
Dzieki tez dla przeciwnikow za bardzo mile bitwy.

Swoja droga, mylilem sie, jednak w uscisleniach juz nie ma nic o tym, ze nie mozna po spalonej szarzy strzelac czolgista, wiec wszystko jest ok i tym samym mozna.

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

Super turniej.... |

Powiedziałem do chłopaków z teamu "Fajnie byłoby trafić raz w życiu w losowaniu na jakiś średni team lub nooby..." i Nagle usłyszałem... "Harry!, Holan!" Więcej słów nie trzeba... ujechali nas jak chcieli... 54:6:P każdy zdobył po 2 pkt. Moja bitwa całkiem miła... ale Anvil dał ciałą po całej lini...

2 bitwa z bastionem... ja z mobim... strasznie fajna gra, jak zawsze w miłej atmosferze. sporo lasek i partaczący anvil, ale zarazem chyba jeden tylko misfire na całą grę. steam tanki uwalone w błyskawicznym tempie, zabity lektor i ubicie przez mobiego artylerię większości mojej. dało 13:7 dla krasi, ale niestety chłopaki z teamu zdobyli 1 i 3 pkt więc postanowiliśmy zostać na ostatnich stołach.

3 bitwa Arecki i spółka. Ja z WE, te łaskawie postanowiły się nie ukrywać tylko wyleźć z lasu na pola przed moje dwarfy. 2 runda i nie ma lorda, wildów z warbannerem, treemana, kilku dryad, oddziału łuczników i oddziału waywatcherów. 3-6 tura to błyskawiczne ruchy i molestowanie tego co jeszcze żyje i nie schowało się za lasem. strata działa gdzie był master enginer-generał przez 2 dryady i to ze sie wszystko pochowało w tej 3 turze i nie miałem jak tam dojść dało wynik 17:3.. chłopaki z teamu znośnie 13 i 11 do przodu...

Wypadliśmy plewnie i głupio się na ulicy pokazywać, może jutro sobie odbiję:P

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Zmutowany troll troglodyta pocisnal mocny remis zdaje sie. Zebym nie rzucil za niego pod koniec pare razy to trzeba byloby go wyslac na front wschodni.Przedszkole 69, zmutowane mutanty z NRD i jaskiniowe trolle daja rade.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

jak zawsze Fritzl patologicznie było hehe :P nie moge się tego drakona doczekać :P

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Fajny turniej. Demony + fart sa nie do zatrzymania :) Prawda Fischu? :D
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Hej, jestem strasznie zniszczony ale mam w końcu chwilę żeby coś napisać.
Mam nadzieję że się podobało :D
Chciałem podziękować za: graczom w miarę liczne przybycie, tym nielicznym co pomogli przy rozstawieniu turnieju i posprzątaniu po nim za pomoc, przeciwnikom za grę, Asassellowi za przepisanie wyników z padającego kompa na kartkę podczas mojej bitwy i na koniec mojemu teamowi za grę bez wielkich napinek.

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Bardzo dziękuję za sympatyczny turniej i fajne zasady! W imieniu całego teamu! Oby tak dalej panowie.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Turniej zajebisty! :D Splewiłem jak nigdy ale gra lizakami to nawet spoko sprawa... :wink: Dzieki za gry przeciwnikom (szczególnie dla wałującego Bartysa :D ) i zajebiste, wielkie i wypasione podziekowania dla Green Knighta ktory sie z nami zgodzil zagrac! Dzieki jestes zajebisty gosc! :)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

A tak swoja droga, jakie sa wyniki ;)?

Bartys
Kradziej

wyniki będą :P za czas jakiś

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

turniej spoko.. ale jeszcze nigdy nie byłem tak zmęczony po turnieju.. obok gry z wymagającymi armiami musiałem jeszcze zadbać o część wyników i ułożyć pary na 3 bitwę.

rozegrałem 3 bitwy.. z czego tylko jedna była w miare ciekawa. tzn mozna było sobie pograc ...
wziąłem Stadragona i spółkę - i optymistycznie tylko jednego caddiego.
- pierwsza bitwa: demony. papa nurgle i 3 heraldów (2 tz i 1 khr) z 12 PD. tutaj wystawiłem sie na krawedzi i czekałem az przeciwnik podejdzie. W tym samym czasie czyczszac flanke smokiem. Pape omijałem.. . Plan udało sie zrealizowac, przeciwnik nie mial zasiegu do wiekszosci czarów a ja zniszczyłem sporo oddziałów przeciwnika. jakies zwyciestwo dla mnie.
- druga bitwa: VC... takie mieszane (GG + BK, warg + wriaghty) przeciwnik poczatkujacy.. ale miał ok 10 PD i schował sie miedzy dwoma lasami (nie zamierzal stamtąd wychodzic jak zobaczył że moje orły tną mu marsz).. potem przez całe 6 tur wkrzeszał zombie i ghule (te klocki miały po 30 - 40 trupa). nawet nie miałem zamiaru wlatywac smokiem pomiedzy 4-5 regimentów truposzy. ogolnie to wyszedł remis... ja zabiłem wargulfa.. przeciwnik pociskiem sciagnał oddzial DP. ogolnie to szybka i dosc nudna bitwa.
- trzecia bitwa. Demony Tz Robsona (pojawił sie dopiero na 3 bitwe)..
tutaj to nawet nie miałem duzo do roboty. nie przemyslałem na początku bitwy i stanęło na tym ze mój smok był cały czas uziemiony przez beast cowers (moje 3DD przeciw 13 PD demonów) do czasu jak nie dostał paru duzych pocisków (max to jakies 10 hitów z siła 10). Kawaleria i WL troszke powalczyli ale i tak zostali roztrzaskani jakimis pociskami..
masakra w plecy :)

pierwszy turniej od dluzszego czasu a juz udało mi sie całkiem dobrze poznac demony..
szkoda ze nie mozna juz trafic na klimatyczne skaveny na 4 eletrykach.. czy tez WE na 2 drzewach i smoku :(
;-)

pozdrawiam
i do zobaczenia za tydzien na Awangardzie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Korin
Pseudoklimaciarz

Post autor: Korin »

heheh , ja wolałbym zagrać z nowymi demonami niż z 4 elektrykami , 20 jezzailami , dzwonie , itp.

Bartys
Kradziej

a oto i wyniki:

Miejsce, Drużyna, suma dużych
1. Holan i spółka 133
2. Golan i spółka 122
3. Jerzyn i spółka 116
4. Dębek i spółka 105
5. Tomek Tutaj, Wydra i Norbert 98
6. Slanesh Bartys Lith 94
7. Pulpet, Windows i Adolfik 93
8. Mobi i spółka 92
9. Harry i spółka 88
10. Ripley i spółka 81
11. Semi Asassello i Cyryl 73
12. Green Knight Celedor i Marcus cheater 72
13. CHD (tak było na spisie Asassella) 51
14. Arecki i spółka 42

Jeszcze raz dzięki za przybycie.
Tych którzy z rozpiskami nie dosłali ID bardzo proszę o jak najszybsze dosłanie na mail

ODPOWIEDZ